Ovo samo gospodin Vasoski moze posloziti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Jel Elezi posudba?
+Mlinarić, najbolji strijelac lige.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jul 2025, 17:00I ako dođu sebipjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 16:57AKO dodju ova dvojica, jos klub nije objavio; onda mozemo serbes saburli fino sacekati Gojkovica i Djordjevica da se oporaveronaldo99 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 16:53Ovo su vec dva ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Pogotovo Ristovski, igrac sa ogromnim iskustvom, 17 utakmica u LP , igrao za Sporting za Parmu, veliko veliko pojacanje.
Ovaj drugi Elezi je isto standardan u repci makedonije, tako da vjerujem dq ce biti odlicno pojacanje u veznom redu.
Samo da zadrzimo Gulija i svi sretni
Prošlogodišnja ekipa +
Banić
Ristovski
Gojkovic
Elezi
Đorđević
Mamas
Djeluje dosta jako na papiru uzevši u obzir da je meni zao samo Pavicica

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Fale nam krila za njegovu formaciju.
Jos da nam je samo jedan DMF
Elezi ce biti bombona

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nije bezveze krste stigao nema ni 5 dana 

Kakva neorganizovana i haoticna prica od kluba. Zavrsili sezonu bez ijednog igracaGalileoGalilei je napisao/la: ↑10 jul 2025, 16:01Fali nam napadač, dovedu Mlinarića.
Fali nam golman, dovedu Banića.
Fali nam stoper, dovedu Turdu.
Fali nam kapitalac, blizu Ristovski.
Sve je to dobro, ali vapimo za osmicom - blizu Elezi.
Sad fali i krilo..![]()
Sa Gojkovicem i Djordjevicem, Bubanjom, ekipa za najvise domete...
To mozemo zavrsiti kod Brajlovica.pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 16:56Trebaju nam i muda a ne igramo sa mudimajurisicduska je napisao/la: ↑10 jul 2025, 16:31Samo mi nije jasno šta će nam krilo kad ne igramo s krilima.![]()
-
- Kontakt:
Kazu zavrsen ljekarski
Krste svaka cast
Krste svaka cast
Za europu:
Banic
Paskalev Turda Jovic
Beganovic Bubanja Mamas Kupresak
Mlinaric
Kyeremeh Guliashvili
Sad ovdje moze biti dosta diskusije u smislu ako potpisu Ristovski i Elezi a vrlo su blizu. Ristovski bi vjerovatno odmah usao u prvih 11 a Elezi mozda umjesto Mamasa ili Bubanje ako nije 100% spreman. I Mamas i Bubanja su vise razbijaci nego kreatori. A i Ristovski ako bi odmah bio u prvih 11 pitanje je da li bi zaigrao Beganovicevu poziciju ili bi bio desni stoper. A onda bi tek diskusija bila u napadu da li Kyeremeh ili neki spic Renan,Butic ili Turkes. Uglavnom milion kombinacija se moze napraviti.
Sto se lige tice ili Mujkic ili Krdzalic sigurno U21 igraci samo mislim da ce ih birati u zavisnosti od protivnika.
Banic
Paskalev Turda Jovic
Beganovic Bubanja Mamas Kupresak
Mlinaric
Kyeremeh Guliashvili
Sad ovdje moze biti dosta diskusije u smislu ako potpisu Ristovski i Elezi a vrlo su blizu. Ristovski bi vjerovatno odmah usao u prvih 11 a Elezi mozda umjesto Mamasa ili Bubanje ako nije 100% spreman. I Mamas i Bubanja su vise razbijaci nego kreatori. A i Ristovski ako bi odmah bio u prvih 11 pitanje je da li bi zaigrao Beganovicevu poziciju ili bi bio desni stoper. A onda bi tek diskusija bila u napadu da li Kyeremeh ili neki spic Renan,Butic ili Turkes. Uglavnom milion kombinacija se moze napraviti.
Sto se lige tice ili Mujkic ili Krdzalic sigurno U21 igraci samo mislim da ce ih birati u zavisnosti od protivnika.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
15k eura će navodno Ristovski dobiti kod nas.
Niko još nije napisao jesu li se zapratili Mirvic i Ristovski? 
Kako saznaje naš portal, njih dvojica su danas u Sloveniji uspješno prošli ljekarske preglede, te se priključuju ekipi na pripremama u Rogli, a Sarajevo će ih uskoro i zvanično predstaviti.
Tekst sa oslobođenja
Tekst sa oslobođenja
Zadnja izmjena: riki46, dana/u 10 jul 2025, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Krste Velkoski
Kako se sve okrene u jednom danu a jucer niko nije ni znao za ovu dvojicu(ili jeste ali sutio)
Ja bi zavrsio rok s ovim ne znam sta nam vise treba

Kako se sve okrene u jednom danu a jucer niko nije ni znao za ovu dvojicu(ili jeste ali sutio)

Ja bi zavrsio rok s ovim ne znam sta nam vise treba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da ne odgovaram pojedinacno svima. Znam, da igramo. Na žalost igramo takvu formaciju koju nikad necemo znati igrati. Ali nejse to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 16:13Ziv ti nama bio ali mi godinu i po igramo sistem bez krila
Mislio sam na lijevo krilo, a pod to mislim igraca koji mu godi igrati na lijevoj strani, koji je brz, prodoran, agilan i zna opaliti po lopti. Nazovi ga kako hoces, da li lijevi bek, wing bek ili krilo nebitno. Treba ti neko ko zna ove stvari.
Mi uopste u ekipi nemamo igraca koji ce praviti prodore po lijevoj strani. Kupresak je tu sad kao u prvih 11, ali nije on taj tip igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.