FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma oni su zavrseni.
Ristovski i Elezi prošli ljekarske preglede u Ljubljani, priključili se ekipi Sarajeva.
Ristovski i Elezi prošli ljekarske preglede u Ljubljani, priključili se ekipi Sarajeva.
Svaka čast za ova pojačanja, vrhunski igrači.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
@GiS jesi na ove mislio?
- Varijantas8
- Kontakt:
Agon Elezi Targaryen 

-
- Kontakt:
Jooooj Ismire sta uradi sa forumom a nisu igraci jos ni potpisali

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
A jest manguppjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:09Jooooj Ismire sta uradi sa forumom a nisu igraci jos ni potpisali![]()
![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:31Kratak je Banić,bit će problema kod izljetanja.To znaju svi koji bar malo prate hnl.

Dobio moj qrac, eto ga za mjesec...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Lakoste napis'o da crnac yebe mirvahu djecu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Sad ce biti da nam pod hitno treba krilo i novi lijevi bek i ako to ne dovedemo trpace nas Craiova
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
A ima ih sto ga brane ovdje….prenose njegove poruke…NazorUso je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:15Lakoste napis'o da crnac yebe mirvahu djecu

Onda ce nam sanse biti 49.99%GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:16Sad ce biti da nam pod hitno treba krilo i novi lijevi bek i ako to ne dovedemo trpace nas Craiova
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma oba krila i sve ostale pozicije jos pojacati koje nikako ne koristimoGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:16Sad ce biti da nam pod hitno treba krilo i novi lijevi bek i ako to ne dovedemo trpace nas Craiova
-
- Kontakt:
Pratim tvoje postove i cudim se zasto mislis da ovo tvoje pisanje nekoga impresionira ili jos gore da ti nekome nesto dokazujes. Druze, nemoj da agitujes za multimilionera koji objektivno radi los posao sa nasim klubom. Nema potrebe. Nemas ti sta da njega branis i pravdas, gledaj na klub. Svi smo ovdje primarno da nasem klubu bude bolje, valjda. Sta mene briga ili tebe (nadam se) koliko je Mirvic para napravio i sta radi kome? Je li to toliko cudno sto navijaci prizeljkuju jaka pojacanja i borbu za trofeje? Ne kontam vas.pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:09Jooooj Ismire sta uradi sa forumom a nisu igraci jos ni potpisali![]()
![]()
![]()
Ja bi prvi mogao da pisem nadugo i nasiroko o Mrivicu, njegovim ljudima i sta se radi sa Sarajevom, ali evo sto je pozitivno, bavimo se time. Znaci rekordni izlazni transferi, konacno smo docekali fina pojacanja i spekulacije o istima, nesto se desava, nadamo se da cemo odigrati tu Europu kako Bog zapovijeda, vjerujemo Zeki, uzivamo u ovom ljetnom periodu i onda dodju ljudi poput tebe, ovog Galilea i napadaju raju.
Zasto? Cemu to? Daj nemojte molim vas. Pustite nas ba da se nadamo, da se radujemo igracima i nekakvim pomacima. Cemu to botovanje i gluposti. Gledajte konacno klub i postujte navijacku grupu. Cime vas je zaduzio frajer, da li ste normalni vise? Moze li se pricati ovdje o fudbalskom klubu Sarajevo?
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znas li da nisi za plata imao i da je 2 mil iskesiro da se rijese dugovi kad nas je preuzeo?Hordas1990 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:19Pratim tvoje postove i cudim se zasto mislis da ovo tvoje pisanje nekoga impresionira ili jos gore da ti nekome nesto dokazujes. Druze, nemoj da agitujes za multimilionera koji objektivno radi los posao sa nasim klubom. Nema potrebe. Nemas ti sta da njega branis i pravdas, gledaj na klub. Svi smo ovdje primarno da nasem klubu bude bolje, valjda. Sta mene briga ili tebe (nadam se) koliko je Mirvic para napravio i sta radi kome? Je li to toliko cudno sto navijaci prizeljkuju jaka pojacanja i borbu za trofeje? Ne kontam vas.pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:09Jooooj Ismire sta uradi sa forumom a nisu igraci jos ni potpisali![]()
![]()
![]()
Ja bi prvi mogao da pisem nadugo i nasiroko o Mrivicu, njegovim ljudima i sta se radi sa Sarajevom, ali evo sto je pozitivno, bavimo se time. Znaci rekordni izlazni transferi, konacno smo docekali fina pojacanja i spekulacije o istima, nesto se desava, nadamo se da cemo odigrati tu Europu kako Bog zapovijeda, vjerujemo Zeki, uzivamo u ovom ljetnom periodu i onda dodju ljudi poput tebe, ovog Galilea i napadaju raju.
Zasto? Cemu to? Daj nemojte molim vas. Pustite nas ba da se nadamo, da se radujemo igracima i nekakvim pomacima. Cemu to botovanje i gluposti. Gledajte konacno klub i postujte navijacku grupu. Cime vas je zaduzio frajer, da li ste normalni vise? Moze li se pricati ovdje o fudbalskom klubu Sarajevo?
-
- Kontakt:
Herson je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:13SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:31Kratak je Banić,bit će problema kod izljetanja.To znaju svi koji bar malo prate hnl.![]()

-
- Kontakt:
Cuj znam li. Sta hoces da kazes? Znam ja kad je Muco vodio klub i kad se igralo za 600 KM i to neredovnih i sta sad? Koja je poenta da se vracamo na to?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:23Znas li da nisi za plata imao i da je 2 mil iskesiro da se rijese dugovi kad nas je preuzeo?Hordas1990 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:19Pratim tvoje postove i cudim se zasto mislis da ovo tvoje pisanje nekoga impresionira ili jos gore da ti nekome nesto dokazujes. Druze, nemoj da agitujes za multimilionera koji objektivno radi los posao sa nasim klubom. Nema potrebe. Nemas ti sta da njega branis i pravdas, gledaj na klub. Svi smo ovdje primarno da nasem klubu bude bolje, valjda. Sta mene briga ili tebe (nadam se) koliko je Mirvic para napravio i sta radi kome? Je li to toliko cudno sto navijaci prizeljkuju jaka pojacanja i borbu za trofeje? Ne kontam vas.pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:09Jooooj Ismire sta uradi sa forumom a nisu igraci jos ni potpisali![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Vise nekih 48.69%Aduka87 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:17Onda ce nam sanse biti 49.99%GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:16Sad ce biti da nam pod hitno treba krilo i novi lijevi bek i ako to ne dovedemo trpace nas Craiova
-
- Kontakt:
Nemoj ga molim te citirati, nije on meni bezveze blokiran. Cuj zaduzio nas a on je realan hahahahhmosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:23Znas li da nisi za plata imao i da je 2 mil iskesiro da se rijese dugovi kad nas je preuzeo?Hordas1990 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:19Pratim tvoje postove i cudim se zasto mislis da ovo tvoje pisanje nekoga impresionira ili jos gore da ti nekome nesto dokazujes. Druze, nemoj da agitujes za multimilionera koji objektivno radi los posao sa nasim klubom. Nema potrebe. Nemas ti sta da njega branis i pravdas, gledaj na klub. Svi smo ovdje primarno da nasem klubu bude bolje, valjda. Sta mene briga ili tebe (nadam se) koliko je Mirvic para napravio i sta radi kome? Je li to toliko cudno sto navijaci prizeljkuju jaka pojacanja i borbu za trofeje? Ne kontam vas.pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:09Jooooj Ismire sta uradi sa forumom a nisu igraci jos ni potpisali![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, bhfanatic14, muhamedhulk, stokastoka23 i 32 gosta.