sta kazu za mvp'a

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sta kazu za mvp'a
eno vodi ga od girosa do girosa, svaki girosdjija tvrdi da je njegov giros najbolji u gradu
I ona su normalnija od nase. Definitivno smo najgluplji u Evropi. Konkurentni juznoamerikancima i africkim plemenima.
Druže nisam ja taj koji nije pravio kompromise,nego suprotna strana,ali nije ni bitno,ne želim ulaziti toliko u detalje. Ugl mišljenja sam da je za djecu bolje i dobar razvod nego los brak.admin je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:52Ja bih prvo ispunio sve svoje potrebe, našao partnericu koja isto nema nekih neispunjenih ambicija i ne bih se doveo u tu situaciju.Zutti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:46Normalno da nećeš živjeti 50 godina u braku s seksualnom željom na najvišem nivou, al to nije opravdanje da varaš partnera. Koji je smisao braka ako ćeš šverati?
Ja ti postavljam pitanje: da li bi pristao da znaš da ti neko drugi guzi ženu, a da se ti praviš lud radi mira u kući i "sretnog" života djece?
Pogotovo jer mislim da mi ovdje ne pricamo o potrebi za guženjem okolo, već je problem sto eto covjek nije ispunjen, nije mu se poklopilo, treba praviti puno kompromisa a ne zeli. Sve i da nadje ljubavnicu, brzo bi ga i ona počela nervirati, a nakon trece bi vjerovstno skontao da nije u tome problem.
Ja ako bih napravio grešku pa se doveo u tu situaciju da zbog mojih loših procjena imam problem… ko zna, možda bi i bilo pošteno da **** pojedem ja a ne djeca.
U ovoj strategiji, istaknuto je da su se u Vladi FBiH odlučili na ovaj potez zbog "proširenje baze investitora u dugoročni dug Federacije BiH i osiguranja sredstava za potrebe financiranja Budžeta Federacije BiH za 2025. godinu."
Pa vidi iz nekog razloga Sarajevo nikad nije "priznavalo" poznate ličnosti ili ti ga zvijezde , pa tako je bilo i ovaj put . Za svaku zvijezdu se nađe mana i ta mana je glavna , sve ostalo je manje važno ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:30Jedna od najvećih sportskih zvijezda planete čovjeku vodič i angažovala se da organizuje sve, a kod nas narod priča ma dosta mu je i Nuni ko je on da je bitan toliko. U Albaniji ga Rama dočekao i u parlament odveo![]()
Otjeran s Kosova,bio bez kučeta i mačeta, sad kupuje vile po Beogradu i leži na parama: "Znam ja..."
ja bih samo volio da neko kaze koga bi oni postavili za vodica umjesto nunia, ne kazem da je nuni dobar, nego ovo poredjenje sa Giannisom...jedino ko mi pada na pamet je Dzeko, da bi iole bio zanimljiv toj publici, kao fudbaler, sve ostalo sto imamo vjerovatno bi bilo u 5% s nuniem sto se tice zanimljivosti...ljudi treba da shvate da je nuni tu bio samo kao vodic, nije on birao sta da se radi i gdje(bar ne vecinu) i onaj ko je organizovao je to lose uradio...nunia su vjerovatno izabrali zbog poznanstva s reperima, koje je ovaj iskulirao...organizacija se nije potrudila i to je sva prica, da se dobro organizovalo mogao ga je i memo vodati po gradu, a kad lose organizujes dzaba ti i Dzeko da je bio...VensanKasel je napisao/la: ↑10 jul 2025, 18:58Pa vidi iz nekog razloga Sarajevo nikad nije "priznavalo" poznate ličnosti ili ti ga zvijezde , pa tako je bilo i ovaj put . Za svaku zvijezdu se nađe mana i ta mana je glavna , sve ostalo je manje važno ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:30Jedna od najvećih sportskih zvijezda planete čovjeku vodič i angažovala se da organizuje sve, a kod nas narod priča ma dosta mu je i Nuni ko je on da je bitan toliko. U Albaniji ga Rama dočekao i u parlament odveo![]()
pa ne kažem ja da si ti... otkud ja znam kakav je tvoj odnos i problem.Muumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 17:29Druže nisam ja taj koji nije pravio kompromise,nego suprotna strana,ali nije ni bitno,ne želim ulaziti toliko u detalje. Ugl mišljenja sam da je za djecu bolje i dobar razvod nego los brak.admin je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:52Ja bih prvo ispunio sve svoje potrebe, našao partnericu koja isto nema nekih neispunjenih ambicija i ne bih se doveo u tu situaciju.Zutti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:46
Normalno da nećeš živjeti 50 godina u braku s seksualnom željom na najvišem nivou, al to nije opravdanje da varaš partnera. Koji je smisao braka ako ćeš šverati?
Ja ti postavljam pitanje: da li bi pristao da znaš da ti neko drugi guzi ženu, a da se ti praviš lud radi mira u kući i "sretnog" života djece?
Pogotovo jer mislim da mi ovdje ne pricamo o potrebi za guženjem okolo, već je problem sto eto covjek nije ispunjen, nije mu se poklopilo, treba praviti puno kompromisa a ne zeli. Sve i da nadje ljubavnicu, brzo bi ga i ona počela nervirati, a nakon trece bi vjerovstno skontao da nije u tome problem.
Ja ako bih napravio grešku pa se doveo u tu situaciju da zbog mojih loših procjena imam problem… ko zna, možda bi i bilo pošteno da **** pojedem ja a ne djeca.
Ma brak dobija totalno drugu dimenziju kad dodju djeca, u svakom smislu te rijeci. Ne da je nesto lose ili u tom smislu nego jednostavno neobjasnjivo. Ali ne znam ni sto pokusavas nekome objasniti kad se to ne moze objasniti, mozes samo biti pogresno shvacen. Ni tebi niko nije objasnjavao, samo je rekao "vidjet ces". aBd saznat ce.admin je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:45
pa ne kažem ja da si ti... otkud ja znam kakav je tvoj odnos i problem.
Ja govorim općenito, pa ti u tome nađi sebe ili ženu ili nijedno od vas dvoje, to ti znaš.
Naravno da svako ima svoje mišljenje šta je bolje za djecu. Pitao si za mišljenje, evo jedno si dobio, ne znači da je ispravno. Za djecu je najbolji dobar brak. Najlakše je reći "meni ovo ne odgovara, ne valja ovo, a vi se snalazite, bolje nego da me slušate kako ja ovo neću da trpim." Pošto ih voliš najviše, onda nađeš način da napraviš rješenje koje je najbolje, a ne ono koje je bolje od najgoreg. Ne mislim ti, već vi, ili ako hoćeš ja, to jest svako.
E Ako najvise volis sebe, onda trazis rjesenje koje je najbolje za tebe, a djeci manje od dva zla i nek su zadovoljni. Toga sam se u zadnje vrijeme bas nagledao.
Lako je biti u braku kad ste oboje normalni. Tad se nadje i kompromis za sve i sve se može dogovoriti.alemsa je napisao/la: ↑10 jul 2025, 20:17Ma brak dobija totalno drugu dimenziju kad dodju djeca, u svakom smislu te rijeci. Ne da je nesto lose ili u tom smislu nego jednostavno neobjasnjivo. Ali ne znam ni sto pokusavas nekome objasniti kad se to ne moze objasniti, mozes samo biti pogresno shvacen. Ni tebi niko nije objasnjavao, samo je rekao "vidjet ces". aBd saznat ce.admin je napisao/la: ↑10 jul 2025, 19:45
pa ne kažem ja da si ti... otkud ja znam kakav je tvoj odnos i problem.
Ja govorim općenito, pa ti u tome nađi sebe ili ženu ili nijedno od vas dvoje, to ti znaš.
Naravno da svako ima svoje mišljenje šta je bolje za djecu. Pitao si za mišljenje, evo jedno si dobio, ne znači da je ispravno. Za djecu je najbolji dobar brak. Najlakše je reći "meni ovo ne odgovara, ne valja ovo, a vi se snalazite, bolje nego da me slušate kako ja ovo neću da trpim." Pošto ih voliš najviše, onda nađeš način da napraviš rješenje koje je najbolje, a ne ono koje je bolje od najgoreg. Ne mislim ti, već vi, ili ako hoćeš ja, to jest svako.
E Ako najvise volis sebe, onda trazis rjesenje koje je najbolje za tebe, a djeci manje od dva zla i nek su zadovoljni. Toga sam se u zadnje vrijeme bas nagledao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jasmin10, VivaLaStella i 4 gosta.