Cveta je bas specifičan igrač i donosi nam puno toga dobrog, ali se vidjelo da vise nema snage.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bas svaka cast obojici. Dobro smo igrali, statistika brojevi bas bukvalno al jbg.
Ja ko papagaj, ali da imamo boljeg veznjaka uz Lagumdziju bili bi 30% jaci.
I ne smijemo nimalo se prepast tamo ili plakat za ovom utakmicom. Mozemo ih dobit.
Ici po prolaz.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ono sve što smo gledali protiv Zrinjskog, i na kompletnim pripremama, vidjeli smo i večeras.
Biće ovo sezona za pamćenje.
Ovo je moderni fudbal.
Bravo Adžeme, bravo ekipa.
Idemo po prolaz!!!
Ovo je moderni fudbal.
Idemo po prolaz!!!
-
- Kontakt:
Žena ti je **** Josipe
Bice jos bolje kad ne budu " teske noge" i kad se jos uigraju. Najbitnije da ima nade za revans...mozda bude i vise srece, pa krene ulazit ono sto veceras nije.
Tako jeavalPacidoroP je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:53Ono sve što smo gledali protiv Zrinjskog, i na kompletnim pripremama, vidjeli smo i večeras.
Ovo je moderni fudbal.
Idemo po prolaz!!!
Zeljo u posljednjih 10.15 godina nije ljepse igrao
Adzem ce postati trenerska legenda Zelje
Nadam se da cemo dovesti jos jednog napadaca ili gurnuti u vatru nekog juniora
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ne slažem se za Krpića, jer kao što i vi uglavnom kažete, bitna je igra, želja, zalaganje, sve je to on pokazao danas. Utakmica se ubila za špica kao Lendrić, 5 lopti im pade/ odbije se u petercu, nemamo nekog Pipa da je samo cimne u gol…
Nadam se da nije ova igra zbog Europe samo, jer je odlična. Ali bili smo odlični i protiv Minska i Neftchija, pa umalo ispali.
Zamislite kako su se zijanili ovi stranci koji su do sada igrali druge lige pred 500-1000 ljudi.
Troupee - prvo poluvrijeme pasivan, mrtvo odigrao, drugo malo bolji, ali vidi se da nije neka klasa, upgrade u odnosu na Galića svakako.
Seedorf - osim jedne one nezgodne što mu je pala odličan.
Joao Erick - toliko sam ga prizivao i nek sam, jedini igrač iz naše lige koji može ulogu Al Jabera odigrat približno kao on.
Pejić - bolji nego na pripremama, ali fali mu brzine.
Edit: koliko me Josip negativno iznenadio, gdje je sve igrao i kako, doðe ovdje i onako se ponaša, sramota u najmanju ruku, zato još jednom ŽENA TI JE **** JOSIPE
Nadam se da nije ova igra zbog Europe samo, jer je odlična. Ali bili smo odlični i protiv Minska i Neftchija, pa umalo ispali.
Zamislite kako su se zijanili ovi stranci koji su do sada igrali druge lige pred 500-1000 ljudi.
Troupee - prvo poluvrijeme pasivan, mrtvo odigrao, drugo malo bolji, ali vidi se da nije neka klasa, upgrade u odnosu na Galića svakako.
Seedorf - osim jedne one nezgodne što mu je pala odličan.
Joao Erick - toliko sam ga prizivao i nek sam, jedini igrač iz naše lige koji može ulogu Al Jabera odigrat približno kao on.
Pejić - bolji nego na pripremama, ali fali mu brzine.
Edit: koliko me Josip negativno iznenadio, gdje je sve igrao i kako, doðe ovdje i onako se ponaša, sramota u najmanju ruku, zato još jednom ŽENA TI JE **** JOSIPE
-
- Kontakt:
Nek me neko obraduje i kaze da je ovaj spiker samo privremeno tu i da ce se vratit stari, lik nije za ovog nikako
- grbavicka1921
- Kontakt:
Mene je onaj stari nervirao u smislu kao: "Lets get ready to rumbleeee!"Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 23:17Nek me neko obraduje i kaze da je ovaj spiker samo privremeno tu i da ce se vratit stari, lik nije za ovog nikako![]()
Pa nije Tayson Holifild
P.S. Treba nam špic za lijeka poput Pipa Inzagija da ono u petercu gurne preko linije.
Krpa želi hoće ali tijelo kaže ne mogu!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Nedim je danas u Srebrenici.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 23:17Nek me neko obraduje i kaze da je ovaj spiker samo privremeno tu i da ce se vratit stari, lik nije za ovog nikako![]()
Jer si JEDAN JEDINI...........
Trebamo rasnog napadaca i tacka. Dosta vise balvana Krpica i njegovih zicera. Sve pare ulupati u dobrog spica
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 10 jul 2025, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Šošić će izgubiti kapitensku izgleda. Jasno sto mu je i data (malo da uljepsas CV za prodaju) ali ocito da nije mentalno spreman da bude lider ekipe.
Mali Sedorf dosta dobar. Halal onaj kiks u 16 metara.
I treba adzem da obavi razgovor sa sosicem.Sta je sa ovim omladincima odigra dvije tri utakmice i odmah glume igrace gdje bi Dzeko bio da se tako ponasao.Spusti se na zemlju dijete karijera ti je tek pocela.
-
- Kontakt:
Dosta je sebican ali se nadam da ce normalno prihvatiti kritike.Blackwargreymon je napisao/la: ↑10 jul 2025, 23:21Šošić će izgubiti kapitensku izgleda. Jasno sto mu je i data (malo da uljepsas CV za prodaju) ali ocito da nije mentalno spreman da bude lider ekipe.
-
- Kontakt:
Troupee jako trom, Sosic koliko god dobar mora mu se izbit iz glave ta sebicnost, Alic dobar, Cveta igracina, Dan Erick veoma korektno, Krpic ne mogu ga iz dna duse, ali ne moze mu se osporiti da daje 300% sebe u utakmici iako to nema nekog efekta, Pejic solidno ima dobar šut,ubačaj, na to bi dodao da ga malo brzina zeza, ne znam kakvog ste Vi misljenja, ja bi probao sa Boljevicem na spicu sljedecu utakmicu...
Lagumdzija je potencijal samo takav
Ako moze ikako njega treba gurati A reprezentaciju BiH
Taj decko visok trci brzo, salje lope, dominira u skoku, skaricama suta..
Jedino sto mu fali jos iskustva i snage za 90 minuta
Takodjer Sabic od mladjih pokazuje veliki potencijal
Ako moze ikako njega treba gurati A reprezentaciju BiH
Taj decko visok trci brzo, salje lope, dominira u skoku, skaricama suta..
Jedino sto mu fali jos iskustva i snage za 90 minuta
Takodjer Sabic od mladjih pokazuje veliki potencijal
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 jul 2025, 23:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- invincible1921
- Kontakt:
Ma bolji smo duplo, jedino su fizicki jaci, svaki zracni duel su dobili...prolazimo glat 

=\_1921_/=
Pejic mi je bio neprimjetan. Ako bude mogao, Boljevic da.pocne to bi bilo too jer bi i Alic bio jos bolji s beka.
Sredina nam.je tanka bila, njihov crnac je bas dobar.
Treba nam brz spic, a Krpic s klupe da udje. Ulazak Krpica zadnjih 30 minuta koji i.a takvu borbu i volju je prevaga, ali treba nam bas dobar spic.
Cvetanovski kad je svjez i u snazu, nas najbolji igrac. To mi je bio i proslu sezonu.
Sosic - potencijal, talenat, dobar, ali i po malo glup.
Sredina nam.je tanka bila, njihov crnac je bas dobar.
Treba nam brz spic, a Krpic s klupe da udje. Ulazak Krpica zadnjih 30 minuta koji i.a takvu borbu i volju je prevaga, ali treba nam bas dobar spic.
Cvetanovski kad je svjez i u snazu, nas najbolji igrac. To mi je bio i proslu sezonu.
Sosic - potencijal, talenat, dobar, ali i po malo glup.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ovom zeljeznicaru fali samo dobar napadac....
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 76 gostiju.