Manchester United FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Ko bi trebao biti novi menadžer Uniteda?

Anketa je završila: 02 feb 2022, 22:05.

Zinedine Zidane
7
12%
Antonio Conte
12
21%
Graham Potter
7
12%
Brendan Rodgers
7
12%
Marco Rose
2
4%
Erik ten Hag
12
21%
Roberto Mancini
4
7%
neko drugi
6
11%

Ukupno glasova: 57

al...
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la al... » 08 maj 2025, 21:29

Možda….
Ne zato što smo dobri, nego što su isto smeće ove godine ko i mi

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 09 maj 2025, 07:38

Vodeći se statistikom u zadnji 6 utakmica mi nemamo pobjedu protiv njih.
A i njima sezona zavisi od tog finala nemaju šta izgubiti.
Forza Željo
Željo je šampion

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 05 jun 2025, 14:19

Wilcox je 'novi' sportski direktor.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 08 jun 2025, 19:16

Isto je Ibra rekao
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

realniTakticar
Kontakt:

Post Postao/la realniTakticar » 17 jun 2025, 15:03

Nisam navijac Uniteda a jos manje sam neko ko vas ne simpatise, dakle skroz neutralan u pogledu Manchestera. Zanima me da li ste zadovoljni Amorimom i da li ste ipak ocekivali vise od njega? Uzmite u obzir sve okolnosti u kojima se nasao, trenutak kada je preuzeo ekipu, stanje u kojem je zatekao igrace pocev od fizicke pa do mentalne spreme, zatim uvodjenje novog sistema, broj utakmica, sve. Da li je ipak realno da i sa svim tim poteskocama rezultati budu ovako losi? Da li je i koliko je uopste igraca napredovalo pod Amorimom a koliko je stagniralo ili cak nazadovalo?

Da li postoji rizik od slijepog vjerovanja treneru i nadati se boljem pa mu dati ovlastene ruke kada su transferi u pitanju i tjeranje igraca kao sto je Garnacho? Zar se nije isto uradilo i sa Ten Haagom koji je usput receno imao i bolji pocetak od Amorima?
Koja su uopste ocekivanja i koji je krajnji domet sa Amorimom? Da li vidite sa njim samo neki pomak i izgradnju temelja za nesto vise a onda dovodjenje prave trenerske klase koja ce vratiti United tamo gdje pripada a to su titule i trofeji i sami vrh evropskog fudbala ili smatrate da je Amorim taj koji sve to moze i umije?
Takodjer da li vam se svidja stil igre koji forsira Amorim? Napravite poredjenje sa OGS, Ten Haagom pa evo uzmite za primjer i neki drugi klub, recimo ovo sto Maresca igra u Chelseau.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 17 jun 2025, 23:45

Nema smisla o tome pričati sada, s obzirom da je došao u novembru, preuzeo ekipu koja je bila 14. u tom trenutku, bez odrađenih priprema i bez neke podrške u zimskom prelaznom roku.. Dosad smo vidjeli možda 5% onog što bi trebao biti Amorimov sistem.
Po meni je igra puno bolja i zanimljivija od onog što smo gledali u zadnjim godinama. Da smo umjesto Hojlunda i Onane imali pravog napadača i golmana, vjerujem da bi dosta bolje stojali na tabeli.

Smiješno je recimo kako mu prigovaraju za tvrdoglavost što se tiče taktike i formacije, a bukvalno za ETH govorili da je bezmudaš i kukavica jer je poslije 4-0 od Brentforda odmah odustao od svojih zamisli i prilagodio taktiku igračima koje je imao na raspolaganju, pa smo 2 godine gledali ekipu bez ikakvog sistema. Ja sam više za ovakav pristup, po cijenu rezultata prije će uspostavit svoj sistem i odmah može vidjeti koji se igrači uklapaju u to, a koji otpadaju.

Što se tiče transfera, na tome radi više ljudi. Naravno da se Amorim pita, ali su Wilcox i Vivell oni koji na kraju donose odluke.

L'art pour l'art.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 10 jul 2025, 11:33

Doveli smo štopera (15 godina) iz Southamptona i napadača (18 godina) iz Le Havrea, koji će odmah na posudbu u Lausanne Sport

L'art pour l'art.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 10 jul 2025, 23:08

VivaLaStella je napisao/la:
10 jul 2025, 11:33
Doveli smo štopera (15 godina) iz Southamptona i napadača (18 godina) iz Le Havrea, koji će odmah na posudbu u Lausanne Sport
Nema sta, transferi koje i svinjski odradi u prelaznom roku

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.