BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Kako mi je drago što smo političku prćiju gurnuli u rupu onda na Grbavici
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Pusti vodu da **** odu 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ajjjjjjjj bojac
Najveci zeljin internet navijac, humor lik koliko smara i spinuje cak ni europsku tekmu nije otisao da pogleda. Hahaha koliko si jadan majko mila
F.K. SARAJEVO
To je ono što fali našim klubovima u Evropi, Kontinuitet sa rezultatima. Prošle sezone u Evropi oni su dobro odigrali, većina raje je slavilo i podržavalo tog Borca, svašta se pisalo od ponos naše države do Žižović je najbolji trener, a danas se slavi njihov poraz i trener nema pojma, ono naše standardno. Velež se ponižavao, a ovi iz BL nisu ništa bolji. Ovakav Borac kakav jeste bi će opet među top 3 u našoj ligi, ne treba se brinuti za njih, imaju oni svoje glavne igrače van terena. Što se tiče Koper, Kone su ih trebali razbit, ali opet dolazimo do toga da nemaš dobar kvalitet u napadu, pa čitaš samo da nemaju sreće. Ako tebi treba 10 prilika za jedan gol, onda nisi još dovoljno dobar. Vidili smo kakav je Koper, ništa posebno, a već danima se pravilo od Kopera neka top ekipa, koja navodno dolazi iz lige petice ( a znamo da nije tako). Za našu ligu bi će to dovoljno, za Evropu ti treba mnogo više.
Šteta bi bilo da odmah dva kluba ispadaju, volio bi da vidim koliko puta će se odgodit utakmice u našoj ligi i za državni koeficijent ovo nije dobro, ali šta je tu je, idemo dalje. Da vidimo kako će biti sljedeća sedmica, Zrinjski očekivano kao prvak ima najbolje šanse, Kone imaju još nade, a Borcu treba neko čudo i to protiv ekipe iz Andore, svašta.
Šteta bi bilo da odmah dva kluba ispadaju, volio bi da vidim koliko puta će se odgodit utakmice u našoj ligi i za državni koeficijent ovo nije dobro, ali šta je tu je, idemo dalje. Da vidimo kako će biti sljedeća sedmica, Zrinjski očekivano kao prvak ima najbolje šanse, Kone imaju još nade, a Borcu treba neko čudo i to protiv ekipe iz Andore, svašta.
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 10 jul 2025, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pravo da ti kazem zamislio sam se i u upravu si. Jeste, najveca sramota ikad. Ne mogu se sjetiti da je iko ovako nabusen od amatera. Jeste se ispadalo od glupih ekipa, ali ne na ovako da te iskaraju hobisti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:571-4 kod kuce protiv andore. Najveca sramota bh fudbala ikada. Kvrzicu kurvin sine ,nesportsko neodgojeno smece abd sve najgore u zivotu da ti se desi.
Sto se Zelje tice, da imaju napadaca glat bi prosli. Mada i ovako su bili dosta, dosta bolja ekipa.
Zrinjski ocekujem grupe, odnosno da udju u KL, a sto se nas tice sve je moguce, dvije utakmice su u pitanju i zasto se ne bi proslo, bez obzira na sve manjkavosti.
Uglavnom, samo Borac kvari prosjek, treba vidjeti da im se Gigara, Njega i Kazla prikljuce negdje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Selam alejk Banjalučani 

Pazi ovoga.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Osramotise nam drzavu yebali sve svoje
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da ne prodje nezapazeno, Celik na grbu ima jedan ljiljan koji simbolizira histrorijsku povezano bilinopoljske izjave i naselja na kojem se nalazi stadion nakojem igra Celik.
Borac samo nekim cudom moze proci dalje. Tesko jako tesko.
Zeljo, mislim da moze proci, kao sto je i Zrinjski prosle godine cak prvu i izgubio kuci od ekipe Bravo, ali prosao dalje. MIslim da i Zeljo moze proci dalje.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bukvalno prošle godine Velež izgubio 5:1 i ispao od tima iz iste te Andore.Hordas1990 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 23:01Pravo da ti kazem zamislio sam se i u upravu si. Jeste, najveca sramota ikad. Ne mogu se sjetiti da je iko ovako nabusen od amatera. Jeste se ispadalo od glupih ekipa, ali ne na ovako da te iskaraju hobisti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:571-4 kod kuce protiv andore. Najveca sramota bh fudbala ikada. Kvrzicu kurvin sine ,nesportsko neodgojeno smece abd sve najgore u zivotu da ti se desi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Bravo Borac, ugasili se Amin
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sad pogledah golove ove Sante, i jos su 2 zicera promasili, pa oni su licno PSG za amatere iz Borca.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
-
- Kontakt:
Evo isti omjer snaga da je bio znaci isti i da je sudio bilo koji BiH sudija bilo bi 3-1 za Borac.U tome je razlika
Jsl sad vidite koliko ste smijesni i jadni
Da se pridruzim finim cestitkama,Kvrzicu mamu ti usta yebem i ja i svi navijaci FKS.Pic.ko jedna mrtva
Jsl sad vidite koliko ste smijesni i jadni
Da se pridruzim finim cestitkama,Kvrzicu mamu ti usta yebem i ja i svi navijaci FKS.Pic.ko jedna mrtva
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:53Sva nemoc i realnost FK Borac ogleda se u ovome i u cinjenici da nisu jedan trofej mogli uzeti a bili gurani na sva 3 fronta
Ovo treba zalijepiti na svakoj stranici svakog pdf pa nek ih guraju koliko hoce

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne znam sta cudi poraz borac, pa Velez je rastavljen takodjer od Escaldesa, andorska liga je daleko ispred nase, posebno takticki i tehnicki.
Jako tuzna noc za bh. fubal.Borac doživio najveću sramotu u historiji kluba debaklom od amatera iz Andore
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 10 jul 2025, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ali kod kuce,halo 1-4 kod kuce od pekara,taksista,frizera, kuhara..ovo je najveca sramota nema dalje. 4 gola kuci od andore i onda je litex 7 komada na grbavici. Kriminal uvijek završi neslavno to ljudi moraju da shvate. Ima nesta puno vece od nas.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 23:04Bukvalno prošle godine Velež izgubio 5:1 i ispao od tima iz iste te Andore.Hordas1990 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 23:01Pravo da ti kazem zamislio sam se i u upravu si. Jeste, najveca sramota ikad. Ne mogu se sjetiti da je iko ovako nabusen od amatera. Jeste se ispadalo od glupih ekipa, ali ne na ovako da te iskaraju hobisti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:571-4 kod kuce protiv andore. Najveca sramota bh fudbala ikada. Kvrzicu kurvin sine ,nesportsko neodgojeno smece abd sve najgore u zivotu da ti se desi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Nista ti ne kontasKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 jul 2025, 23:07NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:53Sva nemoc i realnost FK Borac ogleda se u ovome i u cinjenici da nisu jedan trofej mogli uzeti a bili gurani na sva 3 fronta
Ovo treba zalijepiti na svakoj stranici svakog pdf pa nek ih guraju koliko hoce![]()
A kompleks prema Sarajevu ponovo se vidi.Tebi je vjerovatno krivo sto vise ne mozes pucati pricu kako mi nekakve imaginarne milijarde pumpamo a oni nam lafo posteno bjeze 20 bodova
A evo recu ti,nije tebi ni to krivo nego ti je krivo sto znas da bi vas prepisali u trofejima da je kako treba stanje.I ovako cemo ne sikiraj se
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!