Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 apr 2011, 17:04

SaltCityAttack je napisao/la:cuj ako pobjedi Miami ili boston super star hmmmm...pa ako je MVP on je vec super star...ni James nije pobjedio cak ni Garneta, pa je super star, a da ne pricam o CP3 koga je to on pobjedio?...kakva ti je to covjece konstatacija?...nismo mi pretjerali sa Rosom, koliko su mnogi pljuvali po njemu po ovom forumu, dok ostatak svijeta na TV tvrdi suprotno(uglavnom mislim na ESPN I NBA TV dvije najmjerodavnije TV stanice sto se tice NBA )....niko njega ne dize iznad nekoga, Jamesa, Kobea, ali ste vi ti koji ste blatili njegovu dominaciju zapamtite toliko ste ga blatili, da ste i temu otvorili da poredite neke igrace sa njim, a kada je on dokazao ko je i sta je, onda ste odistali komentarisati na onoj temi...prvo ti si pisao kako ima pomoc sudija Rose :shock: ....pa covjece jeli ti sam znas da u toku regularnog dijela sezone Rose i ekipa su se upravo zalili zbog toga, jer mu se nesvirjau prekrsaji nad njim i da treba vise da bude na liniji slobodnih bacanja nego sto je bio u vecem dijelu sezone....on i James stvarno trebaju biti tu najvise puta, jer njih drugaicje i ne mozes zaustaviti nego prekrsajem i ono sto ne sviraju Rosu je presmjesno,a vidis ovdje i na slikama kako to izgleda...pa neku noc je 4 puta lezo na parketu previjao se zbog takve igre kakvu odbrane igraju nad njim...ono sto si ti napisao je sramota povuci ono sto si napisao, jer dobro znas da nisi upravu
Pogresno sni sve izvukao , nisam nigdje spomenuo da Rose ima zastitu sudija ! , govorio sam o slobodnim bacanjima , nisam gledao ni dallas-portland ni chicago-iniana , ali jesam miami-philla i tu je bilo dosta smjesnih faulova , mislim 39 slobodnih bacanja je previse pogotovo sto se nisu sudili slicni konatkti za phillu.

Rose mi je drag igrac pogotovo sto ima srca da nekazem m*da , najvise me potsjeca na Iversona, zbog toga sto je mal ali puca od snage i brzine.
Ali kako mozes reci za CP3 da nije nista , covjek je godinama najbolji play a 2008 je razvaljivao.
Samo kazem da je rano njegova tek 4 sezona, a mana mu je sto stvarno u ligi nikad vise talentovanih playmakera: CP3, Deron , Parker, Westbrook , Rondo, Wall, Falton, Curry,....

Znas ako pratis NBA , da se regularna sezona razlikuje od playoff-a, nemoj mi rec da nekoga mozemo zvato superstar-om ako ne pobjedi neku vaznu palyoff seriju ? :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 17:05

BIHfan je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ja ja po vasem :)...pa sta hoces citavu si sezonu pratio u to vrijeme oprilike :)
Meni vise odgovara u pola 4, spavam do pola 4 i onda ustanem i odgledam utakmicu, pa cu sigurno navece prije zaspat i to nadoknadit. Ovako ako navijem sebi sat u 2 ja se i ne probudim, jer u to doba nista ne cujem pa makar motorka radila mi kraj prozora. :mrgreen:

EDIT: evo i meni sad ide download bez problema, a tamo oko 12 h nijedan seeder.

pa tebi i jest utkamica sutra u 3:30 poslije pola noci...jer po mom vremenu utkamica se igra u 8:30 i vama je to 3:30...eto taman se naspavas do tog vremena i probudis se i odgledas utkamicu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 17:21

Kobe Bryant je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:cuj ako pobjedi Miami ili boston super star hmmmm...pa ako je MVP on je vec super star...ni James nije pobjedio cak ni Garneta, pa je super star, a da ne pricam o CP3 koga je to on pobjedio?...kakva ti je to covjece konstatacija?...nismo mi pretjerali sa Rosom, koliko su mnogi pljuvali po njemu po ovom forumu, dok ostatak svijeta na TV tvrdi suprotno(uglavnom mislim na ESPN I NBA TV dvije najmjerodavnije TV stanice sto se tice NBA )....niko njega ne dize iznad nekoga, Jamesa, Kobea, ali ste vi ti koji ste blatili njegovu dominaciju zapamtite toliko ste ga blatili, da ste i temu otvorili da poredite neke igrace sa njim, a kada je on dokazao ko je i sta je, onda ste odistali komentarisati na onoj temi...prvo ti si pisao kako ima pomoc sudija Rose :shock: ....pa covjece jeli ti sam znas da u toku regularnog dijela sezone Rose i ekipa su se upravo zalili zbog toga, jer mu se nesvirjau prekrsaji nad njim i da treba vise da bude na liniji slobodnih bacanja nego sto je bio u vecem dijelu sezone....on i James stvarno trebaju biti tu najvise puta, jer njih drugaicje i ne mozes zaustaviti nego prekrsajem i ono sto ne sviraju Rosu je presmjesno,a vidis ovdje i na slikama kako to izgleda...pa neku noc je 4 puta lezo na parketu previjao se zbog takve igre kakvu odbrane igraju nad njim...ono sto si ti napisao je sramota povuci ono sto si napisao, jer dobro znas da nisi upravu
Pogresno sni sve izvukao , nisam nigdje spomenuo da Rose ima zastitu sudija ! , govorio sam o slobodnim bacanjima , nisam gledao ni dallas-portland ni chicago-iniana , ali jesam miami-philla i tu je bilo dosta smjesnih faulova , mislim 39 slobodnih bacanja je previse pogotovo sto se nisu sudili slicni konatkti za phillu.

Rose mi je drag igrac pogotovo sto ima srca da nekazem m*da , najvise me potsjeca na Iversona, zbog toga sto je mal ali puca od snage i brzine.
Ali kako mozes reci za CP3 da nije nista , covjek je godinama najbolji play a 2008 je razvaljivao.
Samo kazem da je rano njegova tek 4 sezona, a mana mu je sto stvarno u ligi nikad vise talentovanih playmakera: CP3, Deron , Parker, Westbrook , Rondo, Wall, Falton, Curry,....

Znas ako pratis NBA , da se regularna sezona razlikuje od playoff-a, nemoj mi rec da nekoga mozemo zvato superstar-om ako ne pobjedi neku vaznu palyoff seriju ? :roll:
drug moj Rose je super star :)....kakvu vaznu seriju treba pobjediti?...treba izbaciti Jamesa da dokaze da je super star...pa sta ako igrac koji je potencijal i ima karakteristike super stara,a on bude osudjen, jer ga izabere najlosija ekipa lige i sa njom ne moze izbaciti tri super stara Jamesa,Wade i Bosha i on znaci zbog njih i politike kluba nikad nece imati to ime i ako on ima odlicnu statistiku.... ebiga Rose je u playoffu i Rose ce biti MVP sezone,a naravno odveo je i ekipu do prve pozicije istoka...naravno on je super star, a to sto on nema ekipu da mozda eventualno pobjedi Lakerse ili veliku trojku to je nesto drugo...pa ni CP3 nije pobjedio nikoga u playoffu, pa ga nazivate super starom
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 17:38

10 najboljih poteza od jucer. D. Rose je na No1. :) Blokada, pa u napadu iz spina kos. :)

[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 18:00

kad_kako je napisao/la:10 najboljih poteza od jucer. D. Rose je na No1. :) Blokada, pa u napadu iz spina kos. :)

[youtube][/youtube]

Veoma očekivno ja bi rek'o.
Nije mi jasno kako je uradio onaj spin onako, treba slow motion da ga uhvatiš.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2011, 18:10

Kobe Bryant je napisao/la:

aj nemoj vise pisat o njemu ne znas ni koja miu je sezona u nba nije 4 vec 3,ostalo cemo vidjet svasta su mu pripisivali kao mane

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 18:16

Rose od skromnog odbranbenog igraca, postaje jedan od boljih :)...sinoc 3 blokade, od kojih je jedna ova sa zacinjenim siiralnim zavrsetkom :)....sta to djete radi pa nije normalno ......brate ja uzivam gledajuci ga, a i svi uzivaju.
Pazi nesto James je najbolji igrac lige to je jasno ebiga statistika to kaze jer jako g aje tesko cuvati upravo kao i Rosa...samo sto objektivno gledajuci puno je lijepse gledati ovo sto Rose radi...nekako ovo sto James radi vise je na silu, snagu koju on posjeduje... ebiga on kad se zaleti to je tesko zaustaviti...dok gledajuci ovo sta Rose radi ebiga puno to lijepse atraktivnije izgleda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 17 apr 2011, 18:19

SaltCityAttack je napisao/la:Rose od skromnog odbranbenog igraca, postaje jedan od boljih :)...sinoc 3 blokade, od kojih je jedna ova sa zacinjenim siiralnim zavrsetkom :)....sta to djete radi pa nije normalno ......brate ja uzivam gledajuci ga, a i svi uzivaju.
Pazi nesto James je najbolji igrac lige to je jasno ebiga statistika to kaze jer jako g aje tesko cuvati upravo kao i Rosa...samo sto objektivno gledajuci puno je lijepse gledati ovo sto Rose radi...nekako ovo sto James radi vise je na silu, snagu koju on posjeduje... ebiga on kad se zaleti to je tesko zaustaviti...dok gledajuci ovo sta Rose radi ebiga puno to lijepse atraktivnije izgleda :)
potpisujem 8-) 8-)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2011, 02:31

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 apr 2011, 15:11

Korver izbliza izgleda isto onaj glumac Ashton Kutcher, tj. Onaj glumac Ashton Kutcher, izbliza izgleda isto Korver. :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2011, 15:14

kad_kako je napisao/la:
Korver izbliza izgleda isto onaj glumac Ashton Kutcher, tj. Onaj glumac Ashton Kutcher, izbliza izgleda isto Korver. :D

I ja sam to primjetio.
Ja ga iskreno nikada nisam volio, ni sada mi nije drag, al dok god pogadja trice u kljucnim momentima, ok mi je : )

Sta je sa linkovima veceras, oce bit ista solidno.
Da mi je na nba passu pogledat sve bih dao!

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 apr 2011, 15:47

Titova-Juga je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

I ja sam to primjetio.
Ja ga iskreno nikada nisam volio, ni sada mi nije drag, al dok god pogadja trice u kljucnim momentima, ok mi je : )

Sta je sa linkovima veceras, oce bit ista solidno.
Da mi je na nba passu pogledat sve bih dao!
Treba samo traziti stream od "ZONEIN". Njihovi streamovi su uvijek odlicni. Nit stopaju a i slika je dobra. Pa eto sve ostale ove tekme PO, su bile ZONEIN stream, i bio je prijenos odlican.

Ja ako ne nadjem ZONEIN, ja necu gledati. Zato nadam se da cu naci ZONEIN. :D

Ako kojim slucajem mislite da nisam reko dovoljno ZONEIN, pa evo da opet ponovim ZONEIN. :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2011, 15:58

kad_kako je napisao/la:
Treba samo traziti stream od "ZONEIN". Njihovi streamovi su uvijek odlicni. Nit stopaju a i slika je dobra. Pa eto sve ostale ove tekme PO, su bile ZONEIN stream, i bio je prijenos odlican.

Ja ako ne nadjem ZONEIN, ja necu gledati. Zato nadam se da cu naci ZONEIN. :D

Ako kojim slucajem mislite da nisam reko dovoljno ZONEIN, pa evo da opet ponovim ZONEIN. :lol:
HAHA, hvala brate, znam najbolji je ZONEIN, ali rijetko ih ima u zadnje vrijeme, onaj my2p2 bezveze sad.
Sve neke debilne linkove daju.

HOCU NBA LEAGUE PASS :cry:

Smrt nacionalizmu !!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 18 apr 2011, 16:01

A sto tek u 9.30 :( ..to ni u evropi nema tolko kasno :roll:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2011, 16:04

Gust raspored :P

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 apr 2011, 16:34

Giallorossi je napisao/la:A sto tek u 9.30 :( ..to ni u evropi nema tolko kasno :roll:
Zasto sto je Miami, utakmica u 19h. Da nasu puste prije 19h... neide, jer bi morala poceti najkasnije u 16:30h, a kod njih ti je radno vrijeme do 16-17h, pa dok raja dodje kuci, itd. Tako da je idealno njima vrijeme 19h, ali posto je Miami vec ugrabio taj termin, nas zapade, da krenemo, cim oni zavrse. A, normalno je da nece da puste utakmice da se igraju u isto vrijeme, jer nije finansijski isplativo, pogotovo sto su sve utakmice u PO, na nacionalnim kanalima u Am. Znaci prate ih citave SAD.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 apr 2011, 18:42

Paul odigrao najbolju utakmicu karijere i odmah su poceli svrsavat kako je on Bog kosarke za Rose-a. :lol: :lol: :lol: (na nba-******)
Govore da Rose treba naucit kako se razigrava, a kad je Rose raznio Buckse sa 30 pts i 17 assist nema nijednog komentara ispod clanka. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 18 apr 2011, 18:47

Pa vjerovatno jer je "mala " razlika izmedju Bucksa i Lakersa ,i playoffa i regularnog dijela :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 apr 2011, 18:50

Papilon20 je napisao/la:Pa vjerovatno jer je "mala " razlika izmedju Bucksa i Lakersa ,i playoffa i regularnog dijela :D
Ma jest al ...... :)
To je neka vrsta bolesti prema Bullsima, ljudi ni Jordana ne gotive tamo puno al ipak priznaju da je najbolji neki i ne.
;)
Preko Fishera i onog novog PG-a Lakersa moze i John Lucas III briljirat.

EDIT: Evo za 20 minuta ce mi se skinuti prva utakmica i da je odgledam rahat. :)
Napokon je krenuo download normalno.
Time Elapsed: 10h 44m :|
Downloaded: 1.29 GB
Download Speed: 223.4 kB/s (avg. 35.4 kB/s)

Masala!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2011, 20:01

Vala bas masala, slusa te brzina.
Ja sam jucer 4 cetvrtinu downloadirao, stalno se vrtilo oko 50kbs... poslje pred kraj povecalo na 270.

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 8 gostiju.