Pogresno sni sve izvukao , nisam nigdje spomenuo da Rose ima zastitu sudija ! , govorio sam o slobodnim bacanjima , nisam gledao ni dallas-portland ni chicago-iniana , ali jesam miami-philla i tu je bilo dosta smjesnih faulova , mislim 39 slobodnih bacanja je previse pogotovo sto se nisu sudili slicni konatkti za phillu.SaltCityAttack je napisao/la:cuj ako pobjedi Miami ili boston super star hmmmm...pa ako je MVP on je vec super star...ni James nije pobjedio cak ni Garneta, pa je super star, a da ne pricam o CP3 koga je to on pobjedio?...kakva ti je to covjece konstatacija?...nismo mi pretjerali sa Rosom, koliko su mnogi pljuvali po njemu po ovom forumu, dok ostatak svijeta na TV tvrdi suprotno(uglavnom mislim na ESPN I NBA TV dvije najmjerodavnije TV stanice sto se tice NBA )....niko njega ne dize iznad nekoga, Jamesa, Kobea, ali ste vi ti koji ste blatili njegovu dominaciju zapamtite toliko ste ga blatili, da ste i temu otvorili da poredite neke igrace sa njim, a kada je on dokazao ko je i sta je, onda ste odistali komentarisati na onoj temi...prvo ti si pisao kako ima pomoc sudija Rose....pa covjece jeli ti sam znas da u toku regularnog dijela sezone Rose i ekipa su se upravo zalili zbog toga, jer mu se nesvirjau prekrsaji nad njim i da treba vise da bude na liniji slobodnih bacanja nego sto je bio u vecem dijelu sezone....on i James stvarno trebaju biti tu najvise puta, jer njih drugaicje i ne mozes zaustaviti nego prekrsajem i ono sto ne sviraju Rosu je presmjesno,a vidis ovdje i na slikama kako to izgleda...pa neku noc je 4 puta lezo na parketu previjao se zbog takve igre kakvu odbrane igraju nad njim...ono sto si ti napisao je sramota povuci ono sto si napisao, jer dobro znas da nisi upravu
Rose mi je drag igrac pogotovo sto ima srca da nekazem m*da , najvise me potsjeca na Iversona, zbog toga sto je mal ali puca od snage i brzine.
Ali kako mozes reci za CP3 da nije nista , covjek je godinama najbolji play a 2008 je razvaljivao.
Samo kazem da je rano njegova tek 4 sezona, a mana mu je sto stvarno u ligi nikad vise talentovanih playmakera: CP3, Deron , Parker, Westbrook , Rondo, Wall, Falton, Curry,....
Znas ako pratis NBA , da se regularna sezona razlikuje od playoff-a, nemoj mi rec da nekoga mozemo zvato superstar-om ako ne pobjedi neku vaznu palyoff seriju ?