Najbolji transfer je da nam je ostao trener, da napokon gradimo dobru budućnost. Našoj raji to puno znači, a općenito svima koji su uz voljeni klub. Naravno ZZ nije savršen, niko nije savršen, svako ima svoje mane, ali jako bitna stvar je da imamo trenera koji će napravit nešto, i ako nije lako kad svi mi vidimo šta se dešava u našoj ligi i državi. Uvijek može bolje, to je svima jasno, a vjerujem stručnom stabu, igračima i našoj upravi da će nas obradovati, jer zaslužili smo to mi kao Bordo Nacija!
Protiv Craiove očekujem 100% od navijača, igrača kao i od stručnom štabu, jer zato smo se i borili kroz cijelu sezone uz mnogo nepravde i kriminala, da možemo igrati te evropske utakmice. Što se tiče ovi prijateljski utakmica, ne treba to nikad shvatit previše ozbiljno. Zvezda pobjedi Fiorentinu 5-0, da bi kasnije ispala iz grupe jer Young Boys bio treći, a Fiorentina je došla do finale protiv West Ham. Možeš izgubit 10-0, ništa to ne znači na kraju kao što i vidimo. Jedno je liga, drugo je evropa, a treće su prijateljske utakmice, uvijek je to tako bilo.
Jedva čekam tu utakmicu protiv Craiove, bi će ludilo, šanse su nam 50-50. Craiova nije FCSB, ni Cfr Cluj, ni Sepsi, a ni Farul. Pogledajte rezultate Craiove u Evropi nisu oni Celtic. Maribor ih izbacio, pa Hapoel, Kf Laci i Lokomotiv Tiflis. *Zadnja im pobjeda u 2019 godini* i to puno govori o njima kako igraju u Evropi, što opet ne smanjuje njihovu opasnost, jer i mi znamo često kiksati protiv takvih ekipa. Mi često volimo da pravimo od protivnika nešto vrlo jako i veliko, kao Kone što su pravili od Kopera neku top ekipu a na kraju Slovenci sretno su napustili teren. Tako i kod nas, nije Craiova ni Celtic, a nismo i mi ni Dinamo, ali opet pokazili smo mnogo puta na svom terenu da možemo svima napravit veliki problem. Do nas je samo, možemo mi to i treba vjerovati u naš tim!
Svi u napad, jedan je Hase!

* Mala greška od moje strane izvinite,
Zadnja im pobjeda upravo bila protiv Maribora u 2024 godini, ali nije bila dovoljna za dalji prolazak. Zadnji prolazak su slavili u 2022 protiv Luhansk.*