NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Opet se vracamo na to da nam je potreban strucan kadar.... Kao sto se vec pisalo po temi... Jedan dva sportska radnika koji ce konstantno biti u klubu... I ovako su neki na platnoj listi a doprinos im je skoro minimalan... Svi iz uprave rade na vise pozicija realnost je da ne mogu stici sve na kraju krajeva ima i privatni zivot...Krenuli su odlicno...Nece nam valjda nedostatak vremena biti problem
Kad već svi priželjkujemo neke velike promjene, napredak u infrastrukturi i stručnom kadru, želim isto da dodam da će se kroz jedno određeno vrijeme morati i renovirati klubske prostorije, mi nemamo na žalost harne prostorije da ugostimo medije, igrače, investitore, itd...
Naravno ne treba misliti da ove sve probleme uprava može magično riješiti, treba tu još puno stvari odraditi do tog stepena, ali isto nešto što treba imati na umu u budućnosti.
Naravno ne treba misliti da ove sve probleme uprava može magično riješiti, treba tu još puno stvari odraditi do tog stepena, ali isto nešto što treba imati na umu u budućnosti.
-
- Kontakt:
Sve što ste nabrojali da treba uraditi, treba. Sve se to može i mora riješiti.
Mislim da je nama malo sad “zinula” guzyca nakon polusezone sa Adžemom. U redu, vidjelo se da može i mora bolje, ali hajmo korak po korak.
Ljudi dobro rade, ostavili nas u ligi, ne znam jesu li nas ili ne zadužili, glavne igrače ostavili, doveli fina imena za ovu ligu i okej.
Ne možemo od njih sad očekivati preko noći sve. Veće su šanse da se sve to preko noći krene nego da ovi ljudi ostanu u upravi narednih 3-4 godine. Nije da sam protiv ili nešto, ali znate kako kod nas biva. Čim nešto dobro krene, smakne se. Evo ovaj put još nisu uspjeli smaknuti ove ljude što rade. Nadam se i da neće, ali mi kao navijači koji smo prošli ovo X puta moramo biti svjesni i spremni na sve. Nažalost, tako nas je historija naučila.
Uz upravu sam i nadam se da će ostati ljudi i da će uspjeti realizovati sve ove nedostatke koji se spominju ovdje na forumu. Samo im dajmo vremena jer su zaslužili.
Mislim da je nama malo sad “zinula” guzyca nakon polusezone sa Adžemom. U redu, vidjelo se da može i mora bolje, ali hajmo korak po korak.
Ljudi dobro rade, ostavili nas u ligi, ne znam jesu li nas ili ne zadužili, glavne igrače ostavili, doveli fina imena za ovu ligu i okej.
Ne možemo od njih sad očekivati preko noći sve. Veće su šanse da se sve to preko noći krene nego da ovi ljudi ostanu u upravi narednih 3-4 godine. Nije da sam protiv ili nešto, ali znate kako kod nas biva. Čim nešto dobro krene, smakne se. Evo ovaj put još nisu uspjeli smaknuti ove ljude što rade. Nadam se i da neće, ali mi kao navijači koji smo prošli ovo X puta moramo biti svjesni i spremni na sve. Nažalost, tako nas je historija naučila.
Uz upravu sam i nadam se da će ostati ljudi i da će uspjeti realizovati sve ove nedostatke koji se spominju ovdje na forumu. Samo im dajmo vremena jer su zaslužili.
Mislim da je gattuso1919 upravu. Da nam nakon kratkog perioda uspjesnog rada rastu apetiti. Razumijem ja to da godinama gledamo patnju zapustenost svega, od omladinskih pogona stadiona tribina terena klupskih prostorija itd. Ne moze sve preko noci i sve to kosta. Nadam se da ce srediti teren da pripreme proteknu kako treba i da sezona moze poceti nesmetano. Volio bi vidjeti obnovljene tribine nove stolice ali o tom po tom. Sve je do sad obecavajuce i bolji rad uprave odavno nismo vidjeli.
A to sto neko rece da treba neko biti uposlenik kluba za redovna odrzavanja tu se isto slazem.
A to sto neko rece da treba neko biti uposlenik kluba za redovna odrzavanja tu se isto slazem.
Radovi na stadionu
-
- Kontakt:
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Jel ja ovo slabo vidim ili je ograda srusena 

Srusena je ima 10ak dana
Ne znaci da ce se mijenjati

Treba makar poskidati sponzore sto nisu dali godinama marke
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti, prica li se sa kakvim igracima, barem koja mahalska
-
- Kontakt:
Relativno mladu ekipu imamo, mislim da svega 3-4 igraca su iznad 27/28 godina ili se varam?
Jučer ujutro je održan trening, igralo se na dva gola, moglo se onako na prvu vidjeti ima li tu materijala ili nema.
Salkanović i Hadrović su tu, ali su povrijeđeni, Zgonjanin se tek treba pridružiti.
Mišljenja sam da će nam u sredini nedostajati kreacije zbog odlaska Matea Božića, a potreban je i provjeren napadač koji će pomoći Salkanoviću. Treba čim prije poraditi na ovome, ako je ikako moguće zadržati Matea Božića.
Ja u dva navrata nisam bio oduševljen trenerom Žerićem i tu mi trenutno stoji najveći upitnik.
Salkanović i Hadrović su tu, ali su povrijeđeni, Zgonjanin se tek treba pridružiti.
Mišljenja sam da će nam u sredini nedostajati kreacije zbog odlaska Matea Božića, a potreban je i provjeren napadač koji će pomoći Salkanoviću. Treba čim prije poraditi na ovome, ako je ikako moguće zadržati Matea Božića.
Ja u dva navrata nisam bio oduševljen trenerom Žerićem i tu mi trenutno stoji najveći upitnik.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Zgonjanin kasni zbog privatnih razloga a za Bozica ce se def znati za dan dva. Golman mladi neki je bio na orobi ali je vracen ili je sam otisao svejedno. U napadu imamo dovoljno opcija ali eto jos jednog potpisati ne bi bilo zgoreg.
@BosnianRahatluk koje su nam to opcije ppred Salkanovića u napadu, a da su dokazane?
-
- Kontakt:
Mahmod i Halilovic...koliko je koji dokazan procijeni..nekad se "nedokazan" pokaze kao bolja opcija
Žera prvi put ima ekipu pa ćemo vidjeti na šta će ličiti, uvijek on u Bihaću igra otvoreno i to bude okej, ali mene nervira njegova igra u gostima, autobus ispred gola i izbij-nabij. Ali opet prvi put ima čovjek ekipu na raspolaganju, a ne rasulo u kokvo je većinom dolazio.
Golman jos jedan nam fali i vezni barem jedan, jer će faliti neko jos uz Zarića da se to poveže.
Golman jos jedan nam fali i vezni barem jedan, jer će faliti neko jos uz Zarića da se to poveže.
Ali Mahmud je više krilni napadač, ja govorim da ne dostaje još jedan centralni napadač.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:33Mahmod i Halilovic...koliko je koji dokazan procijeni..nekad se "nedokazan" pokaze kao bolja opcija
Ko je Halilović? Moguće da si mislio na Samira Halilagića, ali izuzev nastupa u kadetskoj i juniorskoj Premijer ligi on je totalno nedokazan igrač i to je činjenica.
-
- Kontakt:
Ok pa davati mu priliku da se dokaze a spomenuo sam vec da ne bi bilo zgoreg dovesti jos jednog naoadaca. Mislim da je fokus trenutno na golmanu u veznom ako Bozic ne ostane ( jedan federalac i HNL drugoligas su zaint za njega)
Mislim da ce Mateo doci ako ne bude ponuda neka da je blize kuci. Kako sam cuo da je rekao da bi za manje para dosao u Jedinstvo nego neki drugi klub iz federacije, samo sto bi momak volio da je blize kuci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- superFrankie
- Kontakt:
Evo i golmana, navodno se radi o finom talentu𝐏𝐎𝐉𝐀𝐂̌𝐀𝐍𝐉𝐄 𝐌𝐄Đ𝐔 𝐒𝐓𝐀𝐓𝐈𝐕𝐀𝐌𝐀 | NK Jedinstvo s ponosom predstavlja novo pojačanje među stativama - devetnaestogodišnjeg golmana Danjela Stijepića.
Riječ je o mladom i talentovanom čuvaru mreže koji je svoje prve korake gradio u omladinskim selekcijama beogradske Crvene zvezde, sarajevskog FK Željezničar i HŠK Zrinjski Mostar, a nosio je i dres reprezentacije Bosne i Hercegovine U16.
Danjelu želimo sreću sa željom da se dokaže i u crveno-bijelom dresu!
Dobro nam došao i sretno, Danjele !
#DIGNIGLAVUNISISAM
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Mali nema utakmica u seniorskom nogometu, znaci Bilicu ide jedinica. Ako ima pameti da zapne ovo ljeto i da se dokaze na polusezoni i postane dugorocno nas prvi golman.
Domace je dijete, bio je i u omladinskom pogonu bas bi fina prica bila, ja vjerujem u njega.
Domace je dijete, bio je i u omladinskom pogonu bas bi fina prica bila, ja vjerujem u njega.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.