FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 11 jul 2025, 00:55

Dobro dosao Rile..

Nista mi nije zao sto ce began na klupicu ili keremeh il paskalev, Riletu nisu do mosnji

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 11 jul 2025, 01:02

Ne znam jel iko ranije pisao o ovome al onaj Italijan Lorenzo bio u podcastu kod Marijana. Kaže da je Ristovski imo drugih ponuda al je odabro nas najviše zbog Zekića. Kaže da se samo čeka zvanična potvrda za Elezija i kako sam ga ja skonto ne dolazi na posudbu, ali ni mi ne plaćamo obeštećenje već bi Bochum trebao imati procenat od narednog transfera mada za ovo nisam 100% siguran.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 11 jul 2025, 01:03

riki46 je napisao/la:
11 jul 2025, 01:02
Ne znam jel iko ranije pisao o ovome al onaj Italijan Lorenzo bio u podcastu kod Marijana. Kaže da je Ristovski imo drugih ponuda al je odabro nas najviše zbog Zekića. Kaže da se samo čeka zvanična potvrda za Elezija i kako sam ga ja skonto ne dolazi na posudbu, ali ni mi ne plaćamo obeštećenje već bi Bochum trebao imati procenat od narednog transfera mada za ovo nisam 100% siguran.
Pa i da jeste tako ima smisla.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 jul 2025, 01:04

Banić
Paskalev Turda Jović
Ristovski Mamas Bubanja Elezi Kuprešak
Guliashvili Butić

Baš je pitanje ko će imati prednost na RB i ST. Ako Butić bude spreman mislim da će Zekić početi sa njim u napadu da radi ono što je i na Grbavici, @Galileo je danas postavio onaj video o Eleziju kako ga hvale zbog ofanzivnih zadataka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 11 jul 2025, 01:10

Ja kako razumih ovog Lorenza mi smo valjda otkupili ovog Elezija , jer on rece kao ostalo je jos samo da se dogovori sto su vjerovatno sada i uradili da Bohumu ide postotak od prodaje .

Nadam se sa sam dobro razumio
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 jul 2025, 01:20

Banic
Ristovski-Gojkovic-Mujkic
Bega-Bubanja-Elezi-Kupresak
Djordjevic
Guli-Mlinaric

Zivim za dan da ovako istrcimo jednu utakmicu u ligi i da sa klupe ulaze Jovic,Turda,Paskalev,Jatta,Mamas,Kyeremeh,Renan...Pa da vidim tog gigaru
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

laznokrilo
Kontakt:

Post Postao/la laznokrilo » 11 jul 2025, 01:24

Mislim da ce Renan razvalit ovu sezonu,imam neki osjecaj da ce ovo biti sezona iz snova za njega

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 jul 2025, 01:35

laznokrilo je napisao/la:
11 jul 2025, 01:24
Mislim da ce Renan razvalit ovu sezonu,imam neki osjecaj da ce ovo biti sezona iz snova za njega
U jednoj dobroj postavci, sa kvalitetnom desetkom iza sebe, ne sumnjam da bi razvalio.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 jul 2025, 01:52

Lucas je napisao/la:
11 jul 2025, 01:35
U jednoj dobroj postavci, sa kvalitetnom desetkom iza sebe, ne sumnjam da bi razvalio.
Izuzev Benke i Ahmeta koji su vanserijski igrači, mi dugo dugo vremena nismo imali napadača koji ima takav njuh za gol, takvu kretanju i takvu realizaciju.
Istina je da je momak pao sa formom znatno... medjutim to se desava igračima od 70/80 miliona eura, smatram da ga vrijedi istrpit.
I smatram da za nase uslove i potrebe moze biti jedan od nasih najboljih igraca.
Sa dobrom ekipom i kontinuitetom sto se tiče igara, moze se ove sezone vratiti na stari nivo pa možda čak i bolji od toga da bude.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 11 jul 2025, 07:32

pjankesarajevo je napisao/la:
10 jul 2025, 21:09
feniksptica je napisao/la:
10 jul 2025, 21:02
Od koje godine je ko od vas rodjeni Sarajlija :mrgreen:
Ne ne daleko od toga, svi su nekad dosli sa porodicama tu.

Za mene je pravi Sarajlija onaj koji se ponasa normalno i postuje vrijednosti naseg glavnog grada.

Fakini i kriminalci i primitivci mogu zivjet ovdje 1000 godina nece nikad biti Sarajlije. Za mene.
Ko nije fakin,nije ni Sarajlija. Upratite ,recimo malo Zlatka Lagumdziju ,uvijek viri iz njega malo fakinluka.Pa cak i Bake nas je takav.
Sad ,kriminal ne treba podrzavati i protiv njega sam ali uzet papka lopatom,nije kriminal nego duznost. Nista ljepse nego kad seljak proda kravu a sibicari mu uzmu sve i on placuci ide kuci :urnebes: :urnebes: Gdje to neces voliti :mrgreen:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 11 jul 2025, 07:45

Hordas1990 je napisao/la:
10 jul 2025, 19:19
10 jul 2025, 19:09
Jooooj Ismire sta uradi sa forumom a nisu igraci jos ni potpisali :rol: :rol: :rol:
Pratim tvoje postove i cudim se zasto mislis da ovo tvoje pisanje nekoga impresionira ili jos gore da ti nekome nesto dokazujes. Druze, nemoj da agitujes za multimilionera koji objektivno radi los posao sa nasim klubom. Nema potrebe. Nemas ti sta da njega branis i pravdas, gledaj na klub. Svi smo ovdje primarno da nasem klubu bude bolje, valjda. Sta mene briga ili tebe (nadam se) koliko je Mirvic para napravio i sta radi kome? Je li to toliko cudno sto navijaci prizeljkuju jaka pojacanja i borbu za trofeje? Ne kontam vas.

Ja bi prvi mogao da pisem nadugo i nasiroko o Mrivicu, njegovim ljudima i sta se radi sa Sarajevom, ali evo sto je pozitivno, bavimo se time. Znaci rekordni izlazni transferi, konacno smo docekali fina pojacanja i spekulacije o istima, nesto se desava, nadamo se da cemo odigrati tu Europu kako Bog zapovijeda, vjerujemo Zeki, uzivamo u ovom ljetnom periodu i onda dodju ljudi poput tebe, ovog Galilea i napadaju raju.

Zasto? Cemu to? Daj nemojte molim vas. Pustite nas ba da se nadamo, da se radujemo igracima i nekakvim pomacima. Cemu to botovanje i gluposti. Gledajte konacno klub i postujte navijacku grupu. Cime vas je zaduzio frajer, da li ste normalni vise? Moze li se pricati ovdje o fudbalskom klubu Sarajevo?
:clap: :clap: :tokralju:
No ,treba ih razumjeti i ne ljutiti se. To su uglavnom djeca. U potrazi su za ocinskom figurom,za autoritetom koji ce ih voditi kroz svijet. Sa djecom treba puno ljubavi i strpljenja.
Da ,ponovimo :
Navijac je ko hoce pojacanja ,rezultate i uspjehe.
Nije navijac ko slijepo i nerazumno brani svaki potez Mirvica i Tana.
Ima Mirvic i dobrih poteza,evo ovo sa Krstom. Zbog toga sam se samobanovao sa kritikom Mirvica na mjesec dana,do 04.08. :mrgreen:
Konacno dovodjene konkretnih pojacanja u prvi tim je isto nesto za pohvalu. Rile ce nam zategnuti odbranu,koja je uvijek pokazivala znake slabosti. Elezi ce nam dobro doci s kreacijom ,koje nam fali odavno. Po meni je sad najslabije mjesto napadac. Mada imamo cetvericu. Mali Ristic je izvan diskusije,jer je mali,njegovo vrijeme dolazi. Ostala trojica losi. Butic je nekvalitet,Turkes je vec citavu sezonu ovdje i nije se nametnuo. Renan odavno luta,cak smo ga poslali na posudbu,gdje se nije dokazao. A i sad u ovim pripremnim utakmicama ne blista. Treba pravi napadac,jak i prodoran,koji nosi sa lakocom dvojicu na ledjima,cijepa mreze i dize tribine na noge :mrgreen: Neko ko Benko ili Ahmo u prajmu.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 11 jul 2025, 08:24

NajvecaRadosti je napisao/la:
11 jul 2025, 01:20
Banic
Djordjevic
Guli-Mlinaric

Zivim za dan da ovako istrcimo jednu utakmicu u ligi i da sa klupe ulaze Jovic,Turda,Paskalev,Jatta,Mamas,Kyeremeh,Renan...Pa da vidim tog gigaru
:ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jul 2025, 08:27

NajvecaRadosti je napisao/la:
11 jul 2025, 01:20
Banic
Djordjevic
Guli-Mlinaric

Jao kakva ekipa :D Bubanja Elezi Đorđević jao majko Božija :D
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 11 jul 2025, 08:30

10 jul 2025, 23:24
deda je napisao/la:
10 jul 2025, 23:08
Pozdrav ekipa.
Moze li neko napisati ko je za sada sve otisao, a jo je dosao i na koju poziciju? Koji se igraci jos ocekuju da odu, a gdje bi nam trebala pojacanja. Ovo je toliko toga svaki rok, da je fakat tesko upratit vise ko ide a ko dolazi?
A sto te ovo interesuje kad si zazivao da se sa Zekicem treba razici ne svidja ti se valjda trener sta li?
Pasa moj dobri haman si me zamijenio s nekim. Kao prvo ja urijetko pisem po forumu, a tek da pisem protiv Zekica. Nadji gdje sam ja napisao bilo sta protiv nekog trenera. Nama su treneri vazda najmanji problem. Svako dobro

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 11 jul 2025, 08:31

admir1946 je napisao/la:
11 jul 2025, 00:25
Sazg je napisao/la:
10 jul 2025, 15:38
Ako budem gore ide info na koji god načnin bude moglo 😊😊😊
Odakle putuješ?
Zagreb

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 11 jul 2025, 08:34

Lucas je napisao/la:
11 jul 2025, 01:35
Al si uporan s postavkom :) , koja je to reci nam, da nekako dojavimo Zeki...sta je to sto je dobitno za nas? da nije mozda 4 4 2 :D

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 11 jul 2025, 08:49

Vidjećemo šta je Zekić zamislio gdje s Ristovskim, a gdje s Beganovićem ako ovaj ostane. Ukoliko Ristovskog gurne na stopera, žao mi što nećemo imati njegove kvalitete prema naprijed. Began zna biti kriminalan u napadu.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 jul 2025, 09:14

GalileoGalilei je napisao/la:
11 jul 2025, 08:49
Vidjećemo šta je Zekić zamislio gdje s Ristovskim, a gdje s Beganovićem ako ovaj ostane. Ukoliko Ristovskog gurne na stopera, žao mi što nećemo imati njegove kvalitete prema naprijed. Began zna biti kriminalan u napadu.
100% stefan ide na treceg stopera, a beganovic na svoju poziciju, ako ostane. Samo sto ce biti onda guzva na stoperskim pozicijama. Mada nekako vjerujem da ce beganovic na kraju otici, vjerovatno poslije evrope

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 11 jul 2025, 09:33

deda je napisao/la:
11 jul 2025, 08:30
10 jul 2025, 23:24
deda je napisao/la:
10 jul 2025, 23:08
Pozdrav ekipa.
Moze li neko napisati ko je za sada sve otisao, a jo je dosao i na koju poziciju? Koji se igraci jos ocekuju da odu, a gdje bi nam trebala pojacanja. Ovo je toliko toga svaki rok, da je fakat tesko upratit vise ko ide a ko dolazi?
A sto te ovo interesuje kad si zazivao da se sa Zekicem treba razici ne svidja ti se valjda trener sta li?
Pasa moj dobri haman si me zamijenio s nekim. Kao prvo ja urijetko pisem po forumu, a tek da pisem protiv Zekica. Nadji gdje sam ja napisao bilo sta protiv nekog trenera. Nama su treneri vazda najmanji problem. Svako dobro
Malo sam gledao tvoje postove jucer, pa sam nasao jedan gdje si oprao Zekica i rekao da treba da ide.

Ali nejse, nek si ti nama ziv i zdrav, svako ima svoje misljenje. Samo FKS!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 11 jul 2025, 09:39

Mnogo mi je drag Sale, malo ko mi je drazi postao za tako kratko vrijeme, ali mnogo se ocekuje od njega od strane nas navijaca kad se vrati nakon povrede, jbt ko da se sa godisnjeg vraca pa imamo "razumna" ocekivanja da ce biti ko kad je dosao. Malo odvadite, i zbog sebe, a i zbog njega, da mu se ne naklatite na kosti nakon losih partija. Nadam se da ce biti duplo bolji, al tesko.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.