Ma znas i sam da bi Amar bio informiran u svakom slucaju, Osimi su veliki i u evropskim razmjerimaboccaccio je napisao/la:
U pravu si @pile..ova dva velika imena,dobro kotiraju u svijetu i danas i sama njihova pojava je veliki korak za nas ,a i mnogo postovanja ce biti ukazano njima od strane celnika ovih svjetskih sportskih organizacija...o fizickim radnicima je odavno sve receno i ti grobari naseg fudbala nam mozda i ucine uslugu i neke stvari sa ovim ljudima na slici mozda konacno dovedu do ozbiljnosti,od pristupa velikih organizacija prema nama,do nas samih i mozda ovo krene na dobro,pa da se konacno ucine neke stvari koje bi poboljsale cjelokupno stanje naseg fudbala i u savezu i u nasim klubovima,pocevsi od portira pa do onog celnog covjeka,ma koji on bio...Amarovo prisustvo me raduje iz razloga sto ce biti jako dobro informisan iz prve ruke i znace odmah kako ce se stvari kretati...u kojem svojstvu je on tu,najmanje je bitno,pa makar sjedio i u cekaonici da sastanak zavrsi,bitno je da se i kroz njegove informacije koje tamo dobije,ugradi jasan put u buducnost Zelje kao kluba i nacina na koji ce nas klub ubuduce poslovati,tj. da li cemo sve ispocetka sa juniorima,pa praviti ekipu za bolja vremena ili cemo poceti ulagati sredstva za trenutno djelovanje i dobar rezultat.
Mislim da nakon ovoga moze biti samo bolje Ivica, Barbarez, Bajevic su ipak neko i nesto ako situacija bude bolja u NS bice i u klubovima pa bolje ce se tekme gledati nego sto su sad.
Ispravka samog mene Amar je ipak prisusvovao sastanku znaci imao svoje mjesto za stolom !!!