FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Madzida du emocije pojele, dao je 10000 izjava da je ponosan i da ima veliku odgovornost za traku. Psihicki i emocionalno nije bio spreman za ovu utakmicu.
Sine moraš ostati hladan i nositi ekipu, ne prepuštaj se emocijama.
Sine moraš ostati hladan i nositi ekipu, ne prepuštaj se emocijama.
Ima li negdje pregled utakmice da se pogleda?
Bolji smo bili, prolazimo ovo, 0:1
Bolji smo bili, prolazimo ovo, 0:1
FKŽ !
Moji strahovi su se obistinili, em glup gol primili em nismo znali zabiti. Ali ruku na srce gledali smo odlicnu utakmicu sa puno zalaganja. Jedina zal ostaje sto nismo vise zabili, ali ima uzvratna, pa nek tamo procepi ako vec ovdje nije moglo.Orvel je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:29
Nego kad smo kod tekme, ovaj Koper je jak pravo ali bas imam neki osjecaj da cemo se truditi i da cemo svi biti pozitivno iznenadjeni igrom. Samo me strah da ne bude neka tekma gdje cemo napadati a necemo znati zabiti gola ili ono nase gdje cemo na glupu gresku primiti preglup gol i tako sami sebe pokopati. Drago mi je da je atmosfera u svlacionici i dalje dobra, ne sjecam se kad smo uvezali ovako dug period da nema nekih gluposti iz svlacionice i slicno.
Ja licno zadovoljan.
Ja sam iz dijaslore al sam clan I redovno placam clanarinu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 01:42Slažem se za online kupovinu. Dosta raje nije iz Sarajeva pa moraju moliti nekoga i tražiti da im kupi kartu.
Problem kod online kupovine postoji i klub ga očigledno ne zna riješiti. Prodaja online je bila za utakmicu protiv Zrinjskog prošle godine u februaru kada je pravilo bilo da samo članovi mogu kupiti prva 2 dana koliko se sjećam.
I bilo je ok. Preko kupikartu se išlo, svim članovima je došao link na gmail putem kojeg mogu kupiti kartu. Problem je nastao jer taj link koji ti je kupikartu poslao na gmail možeš kopirati i poslati bilo kome, možeš nekome iz Ugande i on iako nije član opet može kupiti kartu putem tog linka.
Dakle, zloupotrijebilo bi se i jedan član bi tako mogao pogurati neke jarane koji nisu članovi i obezbjediti im karte.
Istina, jest malo belaj ovo oko karte uživo, hem je pretoplo hem milion obaveza, ali je ipak najpoštenije. Danas su 95% ljudi bili članovi kluba i oni koji bi došli na utakmicu i da je protiv Rudara, a mislim da su to i zaslužili. Član mora imati prednost ispred nekoga iz dijaspore koji je došao tu u društvu, a ne zna ni ko igra.
To se lako rjesi. Prosto ubacis kad se klikne na link da se mora staviti broj clanske karte inace nemozes kupiti kartu. I za broj karata stavis opcije 1 ili dva. Rjeseno
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- mamonelafo
- Kontakt:
U potpunosti dijelim mišljenje.Virtu4l je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:20U Sloveniju idemo odigrati dobru utakmicu, bez mnogo pritiska i imperativa, neće biti tragedija ako ispadnemo. Pritisak je sad na Stojanoviću, vidjelo se na pressici da je i on malo iznenađen našom igrom. Kod njih nešto ne štima u ekipi, imaju baš mnogo povreda i igrači su im totalno nespremni. Onaj što je zabio gol je paklen igrač, kao one igračke na navijanje, samo zuji, a zna sve s loptom.
Ne smijemo ponovo primiti gol u ranoj fazi utakmice, sve ostalo je ok, samo to ne smijemo.
Imaćemo ogromnu podršku, ne sumnjam da će nas biti minimalno 50% na stadionu. Prodaja ulaznica im nešto ne ide, rasprodali su dva sektora na ovoj centralnoj tribini, tri preostala sektora su prazna sad za sad, plus prazan je i onaj B1 sektor iza gola.
Što se tiče njih, Koper me totalno iznenadio, više su izgledali kao Sloga Doboj u pojedinim momentima - dugo izvodili aut, dopušteno im je da se kreću prilikom izvođenja jako daleko. Golman odugovlači. Svakako, zabili su rano go i nisu htjeli da napadaju, vjerovatno svjesni da nemaju svježinu i dovoljno spremne (ili dovoljno kvaliteten?) igrače, pa su se dosta, dosta valjali - valjda nespremni, ako je za vjerovati Stojanoviću.
Igrač koji im je ušao u sredini, onaj tamnoputi, je odigrao solidnu utakmicu, izvaljao nas je malo, a pored njega je bilo i ono malo krilo. Iličić - mišljenje o njemu se čulo jučer na stadionu.
Sedorf je stizao sve živo, iako dosta niži od njihovih igrača koji su ga napadali, on ih je skoro pa s totalnom lakoćom zaustavljao. Troupee je podigao nivo za razliku od utakmice protiv Zrinjskog, ali sigurno može još. On je ujedno i jedan od rijetkih koji je u punom trku, školski, prošao iza leđa našeg igrača u prostor. Odbrana nam je, zaista, dosta čvršća nego prošle sezone, a onakav primljen pogodak, je samo refleksija malo zajendičkih utakmica, ne vjerujem da će ono prolaziti kako vrijeme bude odmicalo.
Sreidna ok, ali definitivno nam treba još jedan ozbiljan igrač u sredini, nismo imali ni neku izmjenu na sredinu, pa je valjda i umor stigao.
Što se tiče napadača, Krpa standardan, definitivno nam treba taj novi napadač. Ali evo, reče Adžem da je tu, pa se nadam se da će zaista i biti.
I da, u drugom poluvremenu smo stali, nadam se da ćemo na tome poraditi, jer ipak nismo pravili onakve šanse kao u prvom.
U svakom slučaju, sretno svima koji putuju u Sloveniju, razgulite ih u navijanju, a nadam se da ćemo ih i na terenu, pa da se se vratite pjevajući.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Samo onaj cokoladni im je pravi igrac.
Svaki put nas je vozao kako je zelio.. brz, nisko teziste, odlicno barata loptom, povuce je, dobar sut.
I drugi cokoladni iz veznog isto jako dobar igrac.
Odbrana i golman su im odlicni.. pokupili i rascistili su desetine centarsuteva juce.
Ostatak ekipe goli ku.rac.
Brzi smo i spremniji.
Svaki put nas je vozao kako je zelio.. brz, nisko teziste, odlicno barata loptom, povuce je, dobar sut.
Odbrana i golman su im odlicni.. pokupili i rascistili su desetine centarsuteva juce.
Brzi smo i spremniji.
-
- Kontakt:
Koliko god da nije bilo lose sinoc bilo je i nedostataka. Vidi se neuigranost, a nekad nismo imali ni ideju u organizaciji napada. Nadam se da ce to naleci.
izvinite na upadu
11.07.1992-11.07.2025
Dževad Begić Đilda
11.07.1992-11.07.2025
Dževad Begić Đilda
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
2 cokoladna + 4 odbrana + golman jarane ti nabroja vise od pola ekipe taj ostatak sto je goli racku je onda neprimjetanavalPacidoroP je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:38Samo onaj cokoladni im je pravi igrac.
Brzi smo i spremniji.
-
- Kontakt:
Dokle ce se trpiti ovo sto se sinoc desilo na C vili. Covjek je 48 godina prebijen i pukom srecom je izbjegnuto da i njegova djeca nisu bila tu,ali takodjer imaju traumu.
Dokle ce se desavati da ne mozes hodati svojim gradom kako hoces.
4 na 1 je brutalno,plus palice. Samo zato sto je imao majicu Zelje i vracao se sa tekme.
Evo javno kazem ne znaju na koga su se okomili. Izaci ce iz bolnice;a onda se cuvajte picke.
Dokle ce se desavati da ne mozes hodati svojim gradom kako hoces.
4 na 1 je brutalno,plus palice. Samo zato sto je imao majicu Zelje i vracao se sa tekme.
Evo javno kazem ne znaju na koga su se okomili. Izaci ce iz bolnice;a onda se cuvajte picke.
Steta za prvo poluvrijeme. Jedino smo Varesu ovoliko prilika napravili. Samo da je bio dobar napadac da one odbice pospremi u gol, bilo bi vec prodaja karata za Viking. Ovako i dalje borba. Mozda nam bude bas da na penale prodjemo 

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Madzid koliko god je sebican, on je nas najbolji igrac. Trenutno jedini koji moze kreirati neku akciju, zabiti gol, odigrati nesto. Praviti negativnu atmosferu oko njega ne ide. U nekim ga situacijama razumijem zasto je sebican. Vidjeli smo sinoc preko 20 lopti u sesnestercu, u pet metara, nas napadac nijednom nije dotako loptu. Da ne gledamo kornere.
Moje misljenje da je Adzemu ovu mac s dvije ostrice. Mi smo bez Madzida klinicki mrtvi.
Moje misljenje da je Adzemu ovu mac s dvije ostrice. Mi smo bez Madzida klinicki mrtvi.
Zadnja izmjena: TutanNodi, dana/u 11 jul 2025, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bio je i uvijek bice simbol nase Grbavice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Imaju li se gdje pogledati ovi highlightsi od sinoć?
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Au sta ono bi.Bio sam na Istoku C1 malo me onaj stub zajebavo ali moglo se i provirit.Onakvo poluvrjeme ne pantim.Madzke i Cvetko bundes liga Remze mi sta su im radili.Onaj iz Sirokog i Lagumdzija top.Holandzanin dobar ko i Alic.E divi sad rezerve Sabic Boljevic.Ocekujem borbu nas i Zrinjskog za titulu.Zavrseno.Ko sta fali.Napadac to se vidi iz drona.Zasto ga nemamo neznam.Juce dobar napadac i lagano 3-1.
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo cijela utakmica ako nije problemZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:10Imaju li se gdje pogledati ovi highlightsi od sinoć?
-
- Kontakt:
Zna li neko ima li večeras treninga ili im je Ado dao slobodno?
I šta je s Radovcem, priča se da nas napušta zbog nekog sukoba. Jučer sklonjen iz sastava...
I šta je s Radovcem, priča se da nas napušta zbog nekog sukoba. Jučer sklonjen iz sastava...
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nisam se izrazio fino.V3rtigo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:452 cokoladna + 4 odbrana + golman jarane ti nabroja vise od pola ekipe taj ostatak sto je goli racku je onda neprimjetanavalPacidoroP je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:38Samo onaj cokoladni im je pravi igrac.
Brzi smo i spremniji.
Mislio sam na stopere + golman+2 crnca.
5.igraca

avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:43Nisam se izrazio fino.V3rtigo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:452 cokoladna + 4 odbrana + golman jarane ti nabroja vise od pola ekipe taj ostatak sto je goli racku je onda neprimjetanavalPacidoroP je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:38Samo onaj cokoladni im je pravi igrac.
Brzi smo i spremniji.
Mislio sam na stopere + golman+2 crnca.
5.igraca![]()

uvijek kad odigramo ovako dobru tekmu, a posebno prvo poluvrijeme je bilo dobro, onda totalno useremo u slijedećoj. nadam se da se varam!
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi i 12 gostiju.