FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
Naravno, ako njemu ne bude puna kapa, pa digne sidro.
Da mi je dočekati jednu sezonu da ne ide 10+ igrača i isto toliko dolazi.
Koševo Zapad
Otisli jos- Jelic balta,Serbecic,Matanovic, Gordeziani,Alajmovic,Alisah koji su bili posudjeni,ne znam jos status Penerande.Nirton je napisao/la: ↑10 jul 2025, 23:14Došli:
Ivan Banić - golman
Grigore Turda - stoper
Ljubomir Pejovic - stoper
Stefan Ristovski - desni bek/stoper
Rafail Mamas - vezni
Mihael Mlinaric - 10ka/napadac
Renan Oliveira - povratak sa posudbe
Pred potpisom i Agon Elezi veznjak
Otišli:
Lovre Rogić - golman
Vinko Soldo - stoper
Elvir Durakovic - lijevi bek
Domagoj Pavicic - vezni
Karlo Lulic - vezni
Eldar Mehmedovic - ofanzivni vezni
Mirza Mustafic - ofanzivni vezni
Od ovih nabrojanih sto su otisli jedino Pavicica bih zadrzao. Sve bitne si zadrzao.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
-
- Kontakt:
Svima nam je bio drag Pavicic hebiga, niko nije iskopao sta se stvarno desilo i zasto je otisao. Moja zadnja info je da je bio skupkeli je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:06Od ovih nabrojanih sto su otisli jedino Pavicica bih zadrzao. Sve bitne si zadrzao.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Mozda se i njemu nije ostajalo, sto postujem. Al pricati otislo nam 10 igraca a medju njima durakovic, mehmedovic, mustafic, gordeziani pomisli covjek rasulo totalno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:12Svima nam je bio drag Pavicic hebiga, niko nije iskopao sta se stvarno desilo i zasto je otisao. Moja zadnja info je da je bio skupkeli je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:06Od ovih nabrojanih sto su otisli jedino Pavicica bih zadrzao. Sve bitne si zadrzao.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
-
- Kontakt:
Upravo tako, trebat ce mu dosta vremena da se vrati u formu, ako se uopste uspije vratiti jer je i to, kao i kod svih ostalih igraca nakon povrede, pod upitnikom. Svi se trebamo nadati sto brzem povratku u full formu, ali mislim da nije realisticno da se to desi u narednih par mjeseci. Bilo kako bilo, najmanje sto ce mu trebati u narednih par mjeseci je kritika i psovanje, a jedino sto mozemo i trebamo je dati mu podrsku.Varijantas8 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:39Mnogo mi je drag Sale, malo ko mi je drazi postao za tako kratko vrijeme, ali mnogo se ocekuje od njega od strane nas navijaca kad se vrati nakon povrede, jbt ko da se sa godisnjeg vraca pa imamo "razumna" ocekivanja da ce biti ko kad je dosao. Malo odvadite, i zbog sebe, a i zbog njega, da mu se ne naklatite na kosti nakon losih partija. Nadam se da ce biti duplo bolji, al tesko.
-
- Kontakt:
Pavičić ima godišnji platu 350.000 eura
Nije procjena da je skup nego da za te pare mogu dovesti boljeg igrača
On nije htio manje a i sto bi kad može još godinu uzimat te pare. Logičan potez s obje strane.
Igrač super ali da li je igrač od 700.000 km godišnje
Sto bi u prevodu značilo 60.000 km mjesečno ?
Je li iko od vas misli da to trebamo dati ?
Nije procjena da je skup nego da za te pare mogu dovesti boljeg igrača
On nije htio manje a i sto bi kad može još godinu uzimat te pare. Logičan potez s obje strane.
Igrač super ali da li je igrač od 700.000 km godišnje
Sto bi u prevodu značilo 60.000 km mjesečno ?
Je li iko od vas misli da to trebamo dati ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pavičić je bez ikakvih poteškoća nas mogao koštati 1,4 mil eura.pjankesarajevo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:12Svima nam je bio drag Pavicic hebiga, niko nije iskopao sta se stvarno desilo i zasto je otisao. Moja zadnja info je da je bio skupkeli je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:06Od ovih nabrojanih sto su otisli jedino Pavicica bih zadrzao. Sve bitne si zadrzao.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
Jednostavno nije bilo logike da se išta tu uradi, pokušalo se ali nisu popuštali ni sekunde.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Smail Prevljak u Istri e svasta.
Nama uvijek treba tako malo, na ovo pojacanja da je ostao Pavič̣ić to bi bio bosanski Dinamo po imenima.
Nama uvijek treba tako malo, na ovo pojacanja da je ostao Pavič̣ić to bi bio bosanski Dinamo po imenima.
-
- Kontakt:
Pa eto znaci da je tacna info bila. Ne vrijedi te pare sigurno, je se moze dovesti bolji igrac. Jedino sto su mozda trebali pokusati opet posudbu..ali vjerovatno se nije moglo.AVNOJ je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:24Pavičić je bez ikakvih poteškoća nas mogao koštati 1,4 mil eura.pjankesarajevo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:12Svima nam je bio drag Pavicic hebiga, niko nije iskopao sta se stvarno desilo i zasto je otisao. Moja zadnja info je da je bio skup
Jednostavno nije bilo logike da se išta tu uradi, pokušalo se ali nisu popuštali ni sekunde.
-
- Kontakt:
Ostajalo mu se baš, ali jednostavno ima dole takav ugovor da nije pomisljao da se to prekine..ili da u ovim godinama igra za manje lovepjankesarajevo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:12Svima nam je bio drag Pavicic hebiga, niko nije iskopao sta se stvarno desilo i zasto je otisao. Moja zadnja info je da je bio skupkeli je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:06Od ovih nabrojanih sto su otisli jedino Pavicica bih zadrzao. Sve bitne si zadrzao.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
Maldonado iz Craiove u Rubin ode. On im je pola odbrane bio, doduše doveli su ovog ukrajinca za velike pare da ga zamijeni.
-
- Kontakt:
Mi ako budemo na Kosevu imali 1 razlike, tamo ih prolazimo sigurno. Nikad vise Slovacke sebi nece Zekic dopustitit
Sutra igraju u prvenstvu,bice na tv as2 ja mislim u pola 6,dosta su mjenjali ostalo im je cetiri pet dobrih igraca iz prosle sezone,nece biti lako moramo ih ovdje dobiti.pjankesarajevo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:35Mi ako budemo na Kosevu imali 1 razlike, tamo ih prolazimo sigurno. Nikad vise Slovacke sebi nece Zekic dopustitit
Ovo bi potpisao naredne 3 godine.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne može se o tome pričati. Prvo, sve zavisi od ove sezone, ako opet bude lakrdija (a hoće), krađa, afera kao nakon kup utakmice, ode Zekić odmah. Drugo, sve i da bude dobra sezona, nikad se ne zna hoće li mu doći neka dobra ponuda iz Hrvatske ili izvana.
Je li ko upratio ovog Elezija? Kakav je tip igrača? Može li dat ruke u kreaciji da igra ispred Bubanje i Mamasa? Slabo nešto videa ima na yt.
-
- Kontakt:
Ne znam zasto bi bilo drugacije ista od zadnje 4 sezone, posebno jer su ovi sinoc ispali, tako da gaze od prvog kola, ko misli da ce biti drugacije, vara se, nazalost!GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:49Ne može se o tome pričati. Prvo, sve zavisi od ove sezone, ako opet bude lakrdija (a hoće), krađa, afera kao nakon kup utakmice, ode Zekić odmah. Drugo, sve i da bude dobra sezona, nikad se ne zna hoće li mu doći neka dobra ponuda iz Hrvatske ili izvana.
Vec se zna prvih 11: Giga, Kazla, Marić, Gedžić, Halkić, Kesic, Njegomirović, Musa, Sabrija, Topuzović, Martinović...
- Shategabri
- Kontakt:
Ne govorim za ovaj rok.keli je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:06Od ovih nabrojanih sto su otisli jedino Pavicica bih zadrzao. Sve bitne si zadrzao.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
Govorim za ubuduće.
Ozbiljan klub nema toliki promet igrača.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.