Znači jedan manje u startu

Komšiluk bolji, al realizacija nula bodova. Ok, golman branio, ali sve lopte su bile maltene u njega.
Izdvojio bih onu prvu priliku, ono je bila prava parada.
Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
Ipak 2. najbolji, prvi je LM10,
Bukvalno, ni marka. Ekipa je sinoć od prve minute ušla u utakmicu "lako ćemo sa ovim indijancima, lopta će sama ući u go", a onda nakon prvih 20 minuta, kad su Andorci vidjeli da mogu igrati sa nama (jer smo im mi dopustili), onda se desio kolaps. Pade prvi go, drugi iz, ja mislim sumnjivog penala, i tako dalje i tako dalje. Drugo poluvrijeme smo ih razmontirali, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Ipak, duplo smo kvalitetniji od njih, ali nećemo proći dalje, isključivo zbog pripreme utakmice i razmišljanja "ma lako ćemo sa njima". Sinoć, apsolutni Žižin poraz, međutim, nisam baš pristalica da se smjenjuje, da konačno prestanemo biti pijaca. To je fudbal, čuda se dešavaju, i loši rezultati se moraju nekada dogoditi. Jako puno kredita sreće smo istrošili prošle sezone. Ako nekoga treba smjenjivati, neka smjenjuju odgovorne za "pojačanja" (ili neka bar odgovaraju za to), jer mislim da je Žiža prošle godine pokazao da može napraviti nekakav rezultat sa kvalitetnim igračima. No međutim, u ovoj državi, očekivati da neko odgovara za svoje postupke, je kvantna fizika. Očekujem potpuno drugačiji pristup u Andori, i, kao vječiti mazohista, nadam se čudu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
Doveo si u napad mrtvog Juričića da te vodi do duple za 100 godina.
Prošle sezone si imao bolju ekipu i uz sav sudijski poguranac, nisi mogao do trofeja.
Ove godine ni to neće pomoći ako ne dovedete konkretna pojačanja.
Ili se uzdate u Vicinu magiju
Jbt forum, klikneš na smajlija, izbaci reklamu![]()
Da su tebe i mene doveli, borili bi se za duplu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
Prošle sezone si imao bolju ekipu i uz sav sudijski poguranac, nisi mogao do trofeja.
Džabe, mislim sad imaš veći broj derbi utakmica, ako nemaš koliko toliko kvalitet, okliznućeš se, neće te nekad ni sudije izvući.DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:33Da su tebe i mene doveli, borili bi se za duplu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
![]()
Bitno da su u ekipi trio fantastico u vidu Gigare, Kazle i Njegomirovica.
Za par sedmica sve ono sto se sinoc vidjelo, od penala za Santa Colomu do yebavanja igraca Borca od strane sudije, ce nestati kad krene liga. Protivnik u ligi nece sigurno dobiti penal, a niti ce njih sudija yebavati kao sinoc. Samo je jos crveni sinoc falio da dozivljaj bude potpun...
Dok se svi rastale, dok uzmu svoj dio vama ostade nula za pojačanja. Vaše planove je najviše unazadila utakmica na Grbavici gdje ste trebali “ovjeriti” titulu pa da se ulaganja nastave.AvantiBL je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:10Bukvalno, ni marka. Ekipa je sinoć od prve minute ušla u utakmicu "lako ćemo sa ovim indijancima, lopta će sama ući u go", a onda nakon prvih 20 minuta, kad su Andorci vidjeli da mogu igrati sa nama (jer smo im mi dopustili), onda se desio kolaps. Pade prvi go, drugi iz, ja mislim sumnjivog penala, i tako dalje i tako dalje. Drugo poluvrijeme smo ih razmontirali, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Ipak, duplo smo kvalitetniji od njih, ali nećemo proći dalje, isključivo zbog pripreme utakmice i razmišljanja "ma lako ćemo sa njima". Sinoć, apsolutni Žižin poraz, međutim, nisam baš pristalica da se smjenjuje, da konačno prestanemo biti pijaca. To je fudbal, čuda se dešavaju, i loši rezultati se moraju nekada dogoditi. Jako puno kredita sreće smo istrošili prošle sezone. Ako nekoga treba smjenjivati, neka smjenjuju odgovorne za "pojačanja" (ili neka bar odgovaraju za to), jer mislim da je Žiža prošle godine pokazao da može napraviti nekakav rezultat sa kvalitetnim igračima. No međutim, u ovoj državi, očekivati da neko odgovara za svoje postupke, je kvantna fizika. Očekujem potpuno drugačiji pristup u Andori, i, kao vječiti mazohista, nadam se čudu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
Ne znam iskreno sta si kontao, da ce Dodik i ostali politicki vrh RS-a dati pare i to je to, pa mora se to nekad nekome vratiti, zato i nije ulozeno u ekipu. Vi ste kroz par godina opet druga liga, cim politika digne ruke od vas, vec vam se par puta to ponavlja, I 2010. ste bili najbolji pa hop druga liga, jeb.iga.AvantiBL je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:10Bukvalno, ni marka. Ekipa je sinoć od prve minute ušla u utakmicu "lako ćemo sa ovim indijancima, lopta će sama ući u go", a onda nakon prvih 20 minuta, kad su Andorci vidjeli da mogu igrati sa nama (jer smo im mi dopustili), onda se desio kolaps. Pade prvi go, drugi iz, ja mislim sumnjivog penala, i tako dalje i tako dalje. Drugo poluvrijeme smo ih razmontirali, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Ipak, duplo smo kvalitetniji od njih, ali nećemo proći dalje, isključivo zbog pripreme utakmice i razmišljanja "ma lako ćemo sa njima". Sinoć, apsolutni Žižin poraz, međutim, nisam baš pristalica da se smjenjuje, da konačno prestanemo biti pijaca. To je fudbal, čuda se dešavaju, i loši rezultati se moraju nekada dogoditi. Jako puno kredita sreće smo istrošili prošle sezone. Ako nekoga treba smjenjivati, neka smjenjuju odgovorne za "pojačanja" (ili neka bar odgovaraju za to), jer mislim da je Žiža prošle godine pokazao da može napraviti nekakav rezultat sa kvalitetnim igračima. No međutim, u ovoj državi, očekivati da neko odgovara za svoje postupke, je kvantna fizika. Očekujem potpuno drugačiji pristup u Andori, i, kao vječiti mazohista, nadam se čudu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
Poslije svih krađa u domaćem prvenstvu na koje se prave ludi, oni imaju obraza spomenuti da je protiv njih sviran sumnjiv penal. NadrealnoAvantiBL je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:10Bukvalno, ni marka. Ekipa je sinoć od prve minute ušla u utakmicu "lako ćemo sa ovim indijancima, lopta će sama ući u go", a onda nakon prvih 20 minuta, kad su Andorci vidjeli da mogu igrati sa nama (jer smo im mi dopustili), onda se desio kolaps. Pade prvi go, drugi iz, ja mislim sumnjivog penala, i tako dalje i tako dalje. Drugo poluvrijeme smo ih razmontirali, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Ipak, duplo smo kvalitetniji od njih, ali nećemo proći dalje, isključivo zbog pripreme utakmice i razmišljanja "ma lako ćemo sa njima". Sinoć, apsolutni Žižin poraz, međutim, nisam baš pristalica da se smjenjuje, da konačno prestanemo biti pijaca. To je fudbal, čuda se dešavaju, i loši rezultati se moraju nekada dogoditi. Jako puno kredita sreće smo istrošili prošle sezone. Ako nekoga treba smjenjivati, neka smjenjuju odgovorne za "pojačanja" (ili neka bar odgovaraju za to), jer mislim da je Žiža prošle godine pokazao da može napraviti nekakav rezultat sa kvalitetnim igračima. No međutim, u ovoj državi, očekivati da neko odgovara za svoje postupke, je kvantna fizika. Očekujem potpuno drugačiji pristup u Andori, i, kao vječiti mazohista, nadam se čudu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
Vi morate druze sami sa sobom prvo da se dogovorite.Ne mozete prije dva mjeseca slaviti poteze ove uprave pa sad tjerati pa kad krene liga opet slaviti.Vi morate shvatiti da ova uprava i svaka godinama unazad ne zeli dobro Borcu.AvantiBL je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:10Bukvalno, ni marka. Ekipa je sinoć od prve minute ušla u utakmicu "lako ćemo sa ovim indijancima, lopta će sama ući u go", a onda nakon prvih 20 minuta, kad su Andorci vidjeli da mogu igrati sa nama (jer smo im mi dopustili), onda se desio kolaps. Pade prvi go, drugi iz, ja mislim sumnjivog penala, i tako dalje i tako dalje. Drugo poluvrijeme smo ih razmontirali, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Ipak, duplo smo kvalitetniji od njih, ali nećemo proći dalje, isključivo zbog pripreme utakmice i razmišljanja "ma lako ćemo sa njima". Sinoć, apsolutni Žižin poraz, međutim, nisam baš pristalica da se smjenjuje, da konačno prestanemo biti pijaca. To je fudbal, čuda se dešavaju, i loši rezultati se moraju nekada dogoditi. Jako puno kredita sreće smo istrošili prošle sezone. Ako nekoga treba smjenjivati, neka smjenjuju odgovorne za "pojačanja" (ili neka bar odgovaraju za to), jer mislim da je Žiža prošle godine pokazao da može napraviti nekakav rezultat sa kvalitetnim igračima. No međutim, u ovoj državi, očekivati da neko odgovara za svoje postupke, je kvantna fizika. Očekujem potpuno drugačiji pristup u Andori, i, kao vječiti mazohista, nadam se čudu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
Ma ne prave se ludi, znaju oni bolje od nas kako stoje stvari u klubu, samo neće da daju ovdje materijala i da potvrde ono što je očito.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2025, 11:21Vi morate druze sami sa sobom prvo da se dogovorite.Ne mozete prije dva mjeseca slaviti poteze ove uprave pa sad tjerati pa kad krene liga opet slaviti.Vi morate shvatiti da ova uprava i svaka godinama unazad ne zeli dobro Borcu.AvantiBL je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:10Bukvalno, ni marka. Ekipa je sinoć od prve minute ušla u utakmicu "lako ćemo sa ovim indijancima, lopta će sama ući u go", a onda nakon prvih 20 minuta, kad su Andorci vidjeli da mogu igrati sa nama (jer smo im mi dopustili), onda se desio kolaps. Pade prvi go, drugi iz, ja mislim sumnjivog penala, i tako dalje i tako dalje. Drugo poluvrijeme smo ih razmontirali, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Ipak, duplo smo kvalitetniji od njih, ali nećemo proći dalje, isključivo zbog pripreme utakmice i razmišljanja "ma lako ćemo sa njima". Sinoć, apsolutni Žižin poraz, međutim, nisam baš pristalica da se smjenjuje, da konačno prestanemo biti pijaca. To je fudbal, čuda se dešavaju, i loši rezultati se moraju nekada dogoditi. Jako puno kredita sreće smo istrošili prošle sezone. Ako nekoga treba smjenjivati, neka smjenjuju odgovorne za "pojačanja" (ili neka bar odgovaraju za to), jer mislim da je Žiža prošle godine pokazao da može napraviti nekakav rezultat sa kvalitetnim igračima. No međutim, u ovoj državi, očekivati da neko odgovara za svoje postupke, je kvantna fizika. Očekujem potpuno drugačiji pristup u Andori, i, kao vječiti mazohista, nadam se čudu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30
Nikakvo cudo brate,jel tebi okej nakon ove sezone u Evropi i 15 miliona ili koliko vec KM zamjeniti Despotovica i Majersa Pericem i nekakvim amaterom iz Vrsca ili odakle.
Pa ne rade oni ovo jer eto vole Borac i stalo im da Borac ima rezultate,gledaju da uzmu pare od uefe neke prodaje i rastale se.Ove godine nece ulagati jer ns mozete u grupe jer imate toliko nesposobnu ekipu i trenera da od 2 namjestena pehara ne uzmu nijedan a jos superkup popuse.Al djaba ja pricam vi ste slijepi i opet cete slaviti ko ligu prvaka kad krenu epske kradje za mjesec dana pod nekakvim izgovorom "I vi ste nas" a Vitez vas svojevremeno izbacivao iz lige.Pravi banjalucani odavno ne idu na utakmice sto pokazuje i posjeta.Odavno to nije taj klub vec obicna sudijska prcija za pravljenje love.
Linfield,B36,Santa Coloma(ima i druga utakmica ali ovo samo od sebe je sramota) su vam pokazali gdje ste a vidjet cete za 10ak godina tek i kakav ce vam haos ostati u klubu.Ne znam kako kontaju ovu ekipu izgurati za titulu pogotovo u ovom sistemu.
P.S niste duplo kvalitetniji od njih.
Povrat investicije.TeaM87 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:39Ne znam iskreno sta si kontao, da ce Dodik i ostali politicki vrh RS-a dati pare i to je to, pa mora se to nekad nekome vratiti, zato i nije ulozeno u ekipu. Vi ste kroz par godina opet druga liga, cim politika digne ruke od vas, vec vam se par puta to ponavlja, I 2010. ste bili najbolji pa hop druga liga, jeb.iga.AvantiBL je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:10Bukvalno, ni marka. Ekipa je sinoć od prve minute ušla u utakmicu "lako ćemo sa ovim indijancima, lopta će sama ući u go", a onda nakon prvih 20 minuta, kad su Andorci vidjeli da mogu igrati sa nama (jer smo im mi dopustili), onda se desio kolaps. Pade prvi go, drugi iz, ja mislim sumnjivog penala, i tako dalje i tako dalje. Drugo poluvrijeme smo ih razmontirali, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Ipak, duplo smo kvalitetniji od njih, ali nećemo proći dalje, isključivo zbog pripreme utakmice i razmišljanja "ma lako ćemo sa njima". Sinoć, apsolutni Žižin poraz, međutim, nisam baš pristalica da se smjenjuje, da konačno prestanemo biti pijaca. To je fudbal, čuda se dešavaju, i loši rezultati se moraju nekada dogoditi. Jako puno kredita sreće smo istrošili prošle sezone. Ako nekoga treba smjenjivati, neka smjenjuju odgovorne za "pojačanja" (ili neka bar odgovaraju za to), jer mislim da je Žiža prošle godine pokazao da može napraviti nekakav rezultat sa kvalitetnim igračima. No međutim, u ovoj državi, očekivati da neko odgovara za svoje postupke, je kvantna fizika. Očekujem potpuno drugačiji pristup u Andori, i, kao vječiti mazohista, nadam se čudu.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 08:30
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, Vanja8 i 18 gostiju.