BH klubovi u Evropi 25/26

svemalim1
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 25/26

Post Postao/la svemalim1 » 11 jul 2025, 12:26

nije se borac dovoljno pojacao, ali opet nije to ekipa za zijaniti od kluba iz andore. njih bi i posusje mlatnulo. neozbiljno su shvatili utakmicu i obrukali se ili imaju neke probleme unutar ekipe i kluba.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 jul 2025, 12:31

TheNoblesMo je napisao/la:
11 jul 2025, 08:40
Mi godinama gradimo koeficijent da se bar probamo docepati tog 33. mjesta, dok nas ostali klubovi sramote po Europi (osim Zelje). Borac napokon prosle godine pomogao i osvojio neke bodove, a sada se opet bruka protiv Andoraca kao Velez...
Ne sramote jer ni ne učestvuju redovno :rol: :rol: :rol:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 11 jul 2025, 13:12

Zutti je napisao/la:
11 jul 2025, 11:19
AvantiBL je napisao/la:
11 jul 2025, 09:10
Shategabri je napisao/la:
11 jul 2025, 08:30

Tolika lova prošle sezone od Evrope, a nije marka uložena u ekipu.
Doveo si u napad mrtvog Juričića da te vodi do duple za 100 godina.
Prošle sezone si imao bolju ekipu i uz sav sudijski poguranac, nisi mogao do trofeja.
Ove godine ni to neće pomoći ako ne dovedete konkretna pojačanja.
Ili se uzdate u Vicinu magiju :D

Jbt forum, klikneš na smajlija, izbaci reklamu :roll:
Bukvalno, ni marka. Ekipa je sinoć od prve minute ušla u utakmicu "lako ćemo sa ovim indijancima, lopta će sama ući u go", a onda nakon prvih 20 minuta, kad su Andorci vidjeli da mogu igrati sa nama (jer smo im mi dopustili), onda se desio kolaps. Pade prvi go, drugi iz, ja mislim sumnjivog penala, i tako dalje i tako dalje. Drugo poluvrijeme smo ih razmontirali, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Ipak, duplo smo kvalitetniji od njih, ali nećemo proći dalje, isključivo zbog pripreme utakmice i razmišljanja "ma lako ćemo sa njima". Sinoć, apsolutni Žižin poraz, međutim, nisam baš pristalica da se smjenjuje, da konačno prestanemo biti pijaca. To je fudbal, čuda se dešavaju, i loši rezultati se moraju nekada dogoditi. Jako puno kredita sreće smo istrošili prošle sezone. Ako nekoga treba smjenjivati, neka smjenjuju odgovorne za "pojačanja" (ili neka bar odgovaraju za to), jer mislim da je Žiža prošle godine pokazao da može napraviti nekakav rezultat sa kvalitetnim igračima. No međutim, u ovoj državi, očekivati da neko odgovara za svoje postupke, je kvantna fizika. Očekujem potpuno drugačiji pristup u Andori, i, kao vječiti mazohista, nadam se čudu.
Poslije svih krađa u domaćem prvenstvu na koje se prave ludi, oni imaju obraza spomenuti da je protiv njih sviran sumnjiv penal. Nadrealno :bow:
Pošto si se (gle čuda) uhvatio baš toga, evo odgovoriću ti. Nakon što sam pogledao highlights-e, ono je čist školski penal i kadetska greška Grahovca. Sa tribine nisam mogao onako jasno vidjeti. Toliko o tom penalu. Kvržić mi djeluje da je bio u ofsajdu, Herrera mislim da nije, međutim, ne tražim alibi u sudijama, apsolutno smo sami sebi krivi.

@NajvecaRadosti

Uprava kakva god da je, voljela Borac ili ne, ja ne dolazim zbog njih nego zbog Borca. To je prva stvar. Pojačanja jesu katastrofalna, i opet se ponavljam, najveća je tragedija što niko neće odgovarati za to. Pehari o kojima pričaš su tek priča za sebe, na krajnje čudan način je završena podjela pehara, ali uzmi u obzir da je sljedeća godina izborna, a i pritom je 100 godina kluba, da smo ove godine uzeli titulu, pitanje je da li bi H i S komponenta dozvolila 3 godine zaredom. Apropo prošle sezone, jedino čisto je pobjeda Želje protiv nas na Grbavici. I neka su nas dobili, i tu smo sami sebi bili krivi.

Skandiranje sa tribina je rezultat izrevoltiranosti (očekivano), međutim, znaš i sam da je masa onih ljudi prisutna samo na Borčevim evropskim utakmicama (i to ne na svakoj), i nekad je nekim ljudima zadovoljstvo doći na tribinu dignuti galamu (u ovom slučaju tjerati upravu), kako bi te masa primjetila da je tebi baš stalo do Borca a u suštini ne znaš nabrojati 5 igrača. Nadam se da shvataš šta sam rekao.

Ja, generalno, nisam trenutno ni za kakvo "skidanje glave", samo sam za to da se odgovorni ljudi koji su posredovali transferima pojedinih "fudbalera" propisno sankcionišu. Ali znam da previše tražim, jer, pobogu, ko je lud da odgovara za svoje postupke.

Nebih više zatrpavao temu. Uzdravlje.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jul 2025, 13:20

Svi oni sudijski cirkusi, navuceni penali, izmisljeni ofsajdi za protivnika itd se nekako vrate preko Evrope, gdje te ponizavaju ekipe iz Andore ili Farskih otoka. Kad nema Gigovica ili Njegomirovica da poguraju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2025, 13:30

Sve je ok, navlači se za Borac u domaćem prvenstvu i to je činjenica. Isto tako shvatam da se ljudi naslađuju ovim debaklom Borca, ali isto kao da su prespavali prošlu sezonu.

Rapid ih izbacio na produžetke, Ferencvaroš na penale, odlično se nosili sa PAOK-om, remi sa Panathinaikosom, pobijedili APOEL i LASK, prošli Olimpiju.

Pričamo o najboljem rezultatu našeg kluba u Evropi, koji se nije desio prije 30 godina nego prije 3-4 mjeseca.

Odvadite malo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 jul 2025, 13:31

let3 je napisao/la:
11 jul 2025, 13:12

https://hr.wikipedia.org/wiki/Andora

:oops: :oops:
Da propadnes u zemlju od sramote. :rol:

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 11 jul 2025, 13:40

Gdje onaj što je govorio da uplatimo na borac i da nas radnica u kladionici odmah isplati :rol: :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jul 2025, 13:42

Virtu4l je napisao/la:
11 jul 2025, 13:30

Rapid ih izbacio na produžetke, Ferencvaroš na penale, odlično se nosili sa PAOK-om, remi sa Panathinaikosom, pobijedili APOEL i LASK, prošli Olimpiju.
Bili su prvaci, to jest dosli su u situaciju da igraju sa navedenim klubovima zahvaljujuci neviđenim krađama i namjestaljkama u domacoj ligi. Kojima smo se svi ovdje smijali.
Da smo normalna drzava i da imamo normalan savez, nikad oni ne bi zaigrali protiv tih protivnika.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2025, 13:43

let3 je napisao/la:
11 jul 2025, 13:42
Bili su prvaci, to jest dosli su u situaciju da igraju sa navedenim klubovima zahvaljujuci neviđenim krađama i namjestaljkama u domacoj ligi. Kjima smo se svi ovdje msijali.
Da smo normalna drzava i da imamo normalan savez, nikad oni ne bi zaigrali protiv tih protivnika.
Sve to stoji, ali te utakmice su se desile i odigrali su ih odlično. ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 jul 2025, 14:12

Virtu4l je napisao/la:
Sve je ok, navlači se za Borac u domaćem prvenstvu i to je činjenica. Isto tako shvatam da se ljudi naslađuju ovim debaklom Borca, ali isto kao da su prespavali prošlu sezonu.

Pričamo o najboljem rezultatu našeg kluba u Evropi, koji se nije desio prije 30 godina nego prije 3-4 mjeseca.

Odvadite malo.
Samo što između navlačenja u prvenstvu i najboljeg rezultata u Europi ima jedna bitna poveznica koja se ne smije preskakati. Nije niko prespavao, zaboravio šta su uradili, ali kakve to veze ima, normalno da će se ljudi naslađivati.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 11 jul 2025, 16:28

Virtu4l je napisao/la:

Odvadite malo.
Eh onda je krajnje zanimljivo i interesantno da ta ista ekipa koja je to sve uradila izgubi 4 1 kući od Andoraca. Šta se desilo?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2025, 16:31

Bistrik je napisao/la:
11 jul 2025, 16:28
Eh onda je krajnje zanimljivo i interesantno da ta ista ekipa koja je to sve uradila izgubi 4 1 kući od Andoraca. Šta se desilo?

Ko zna šta se desilo, možda kasne plate, možda je bilo "lako ćemo", možda se neko zaigrao na kladionicama... svašta nešta.
Voli te tvoje Sarajevo.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 11 jul 2025, 16:32

Ma ovo je neko iz Borca prošlogodišnju zaradu haman uložio i opalio dvicu :urnebes:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

enimaL
Kontakt:

Post Postao/la enimaL » 11 jul 2025, 17:00

Virtu4l je napisao/la:

Odvadite malo.
Tako je. Malo više poštovanja prema klubu koji je, uz Zrinjski, jedini zaslužan što se u Europi uopće čuje za postojanje bh. klupskog nogometa.
רק חזק

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 jul 2025, 19:26

Nakon prvih evropskih utakmica

Željezničar i Zrinjski pogurali bh. koeficijent, veliku pomoć imali od Farskih Ostrva

GOLEM SI ŽELJO

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 11 jul 2025, 21:14

S obzirom da je 1 zvanična utakmica , Željezničar je jako dobru utakmicu odigrao , pogotovo u fazi napada.Fali neki špic pravi koji bi one stvari u 16m pospremio.Gore se ne treba braniti , može se s ovim igrati i proći.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 11 jul 2025, 21:17

Prodate karte - Manijaci za nepunih 1 sat :bow:

Kakva ce biti invazija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: denimen99 i 12 gostiju.