Smail Prevljak
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Smail Prevljak
Ne znam zašto ga je retard Dardai posadio na klupu, obzirom da je u zadnje vrijeme bio u stvarno dobroj formi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Kakva smlata, nerealno mi je da živi od igranja fudbala.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Teska letva, jadno ko sve igra fudbal.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Nevjerovatno koliko je propao, nije odigrao nijednu minutu dosad u sezoni. Nije ulazio u igru čak ni kad su utakmice bile rezultatski odlučene.
Odigrao prvu utakmicu u sezoni i postigao gol.
Jel bio najbolji ?
Ovaj nije ni za "drajte" a ne cvajte!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Čak ni ovaj ne želi u našu ligu. Otišao u Istru.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Kakav sunovrat karijere, nerealno.
-
- Kontakt:
Samo sto je ovaj imao 10 puta bolju karijeru i ozbiljnije klubove od Turkesa.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 jul 2025, 18:48Pa proveo bi se kao Turkeš u Sarajevu. Klupa jer ništa s loptom ne zna.
U našoj ligi bi svakako bio prime Ronaldo.
-
- Kontakt:
Ma ne bi, to je trebao biti i Turkeš, pa ne može.
Turkesu vrhunac karijere druga Austrijska.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 jul 2025, 19:21Ma ne bi, to je trebao biti i Turkeš, pa ne može.
-
- Kontakt:
Ama kakva druga austrijska, igrao relativno solidnu sezonu baš prije dolaska u Sarajevo u prvoj ligi Švicarske.
Poenta je da špic koji ne učestvuje u igri ne može više ni kod nas ništa, može u ekipama koje se brane i igraju na kontre. Turkeš recimo u igri nogom Ahmetoviću do koljena nije, i ne samo njemu.
Prevljak je slična priča, u predominantnom Salzburgu je bio dobar, ali su ga se riješili jer nema nikakvo učešće u igri, traže igrače koji nisu samo strijelci.
Poenta je da špic koji ne učestvuje u igri ne može više ni kod nas ništa, može u ekipama koje se brane i igraju na kontre. Turkeš recimo u igri nogom Ahmetoviću do koljena nije, i ne samo njemu.
Prevljak je slična priča, u predominantnom Salzburgu je bio dobar, ali su ga se riješili jer nema nikakvo učešće u igri, traže igrače koji nisu samo strijelci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.