Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

convict35
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la convict35 » 11 jul 2025, 19:48

BosnianRahatluk je napisao/la:
11 jul 2025, 19:24
Celiku cestitke za Gradinu. Ali
Da niste na vrijeme " rijesili " 3-4 utakmice ispali bi i to glat
Zasto bi rjesavali utakmice jel to mi nemamo kvalitet da nekog pobijedimo ili napravimo solidnu seriju dobri rezultata,dobili Travnika 2× kad je najbolji bio ,Stupcanicu rasuli gore prvo poluvrijeme da nam se nisu povrijedili igraci i usli juniori od 16 i 17 godina i da im nije svirao presmijesan penal nebi nas ni dobili nikad ,oa mi smo najvise kiksali od najgori ekipa zbog fazo a opustanja i podcjenjivanja i sigurno smo imali ekipu za vrha tabele

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 11 jul 2025, 19:54

Ja znam da ti aludiras dvije gostujuce pobjede u Gracanici i Tesnju ,pa mi smo Toska dobili i oni mogli ispast ,uzeli smo bod u Tomislavu,u Gorazdu nam ukrali 2 boda i na kraju i da smo izgubili i u Gracanici i Tesnju ne bi ispali iz lige uz domace pobjede ali eto uvjek ce se pricat o kupovini prodaji a niko od nas nece nikad nista dokazat nit je se ikad dokazalo,naravno da toga ima i to nece nikad prestat nigdje

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 jul 2025, 20:00

Nabroj dvije?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 11 jul 2025, 20:20

BatistutA19 je napisao/la:
11 jul 2025, 19:54
Ja znam da ti aludiras dvije gostujuce pobjede u Gracanici i Tesnju ,pa mi smo Toska dobili i oni mogli ispast ,uzeli smo bod u Tomislavu,u Gorazdu nam ukrali 2 boda i na kraju i da smo izgubili i u Gracanici i Tesnju ne bi ispali iz lige uz domace pobjede ali eto uvjek ce se pricat o kupovini prodaji a niko od nas nece nikad nista dokazat nit je se ikad dokazalo,naravno da toga ima i to nece nikad prestat nigdje
Nemamo se mi zapravo pravo zaliti ni na sta. Proslih sezona ostajali i opstajali smo u ligi na "cudne" nacine. Veci oroblem ove sezone je sto smo mi pratili vase protivnike. Pa vi ih hajmo reci zasluzeno dobijete pa se oni uz pomoc sudija vade u Bihacu ili na nasim gostovanjima . Sreca za nas pa ste na kraju odradili Gradinu Za svaki bod smo bukvalno na oroljece iskrvarili ,svaki bod postemo osvojili. Stupcanicu jedino smo mogli za sicu dobiti ali uopste nije bila opcija vec i taj bod osvojili na terenu. U Bihacu ste odigrali sramno ono nije licilo na nogomet i ne samo tu utakmicu na proljece A onda na scenu stupa PSG iz Zenice.
Ok ako vi smatrate da je sve bilo uredno i korektno pravicu se i ja da je tako ;)

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 11 jul 2025, 20:24

Vico ih je spasio i to je javna tajna. Ovaj lupa o kvalitetu a prvih 6-7 kola ubjedljivo najgora ekipa i kad se vidjelo da ispadaju savez se umjesao

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 11 jul 2025, 20:25

legendarnadruga je napisao/la:
11 jul 2025, 20:24
Vico ih je spasio i to je javna tajna. Ovaj lupa o kvalitetu a prvih 6-7 kola ubjedljivo najgora ekipa i kad se vidjelo da ispadaju savez se umjesao
🤣
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 jul 2025, 20:57

Celik je rijesio gostovanje u Gracanici, i neka je, nemam nista protiv... ne smije se desiti da Celik ispadne jbg, kao ni Zeljo iz PL sto nije smio.

Negdje osteceni, negdje pogurani.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 11 jul 2025, 21:05

Moram biti iskren i priznati da je to odmah bilo i meni sumnjivo. Nemoguce da su odjednom onako proigrali, a do tih par utakmica pred kraj se raspadali. Ali opet neka Čelika u ligi, bar je ime neko. Druga stvar je što ne igraju nikakvu ulogu više u bh.fudbalu.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jul 2025, 21:07

harden je napisao/la:
11 jul 2025, 20:57
Celik je rijesio gostovanje u Gracanici, i neka je, nemam nista protiv... ne smije se desiti da Celik ispadne jbg, kao ni Zeljo iz PL sto nije smio.

Da smo Bog dom riješili i sa Gradinom pa da igrate tamo gdje ste odavno i zaslužili da igrate jer kad vidim kako pišete niste ni zaslužili da ostanete.

Daj mi jedan dokaz da je završeno u Gračanici i ja prestajem navijati za ovaj klub.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 jul 2025, 21:18

chily-rz je napisao/la:
11 jul 2025, 21:07
harden je napisao/la:
11 jul 2025, 20:57

Da smo Bog dom riješili i sa Gradinom pa da igrate tamo gdje ste odavno i zaslužili da igrate jer kad vidim kako pišete niste ni zaslužili da ostanete.

Daj mi jedan dokaz da je završeno u Gračanici i ja prestajem navijati za ovaj klub.
Ma daj drug pogledaj objektivno golove sve ce ti biti jasno, defanzivci bjeze od igraca Celika.

Ja sam realan, i kad je Jedinstvo namjestalo osudjivao sam to, priznao sam i svaku sudijsku gresku gdje smo nekog pokrali al su ove godine puno vise nas krali. Ne znam sto bjezis od jedne dogovorene utakmice, takva je liga kakva je, bolje to nego da je Celik ispao. Da je sramota i za osude svaki namjesten mec, jeste. Da bogdo svi igraju posteno, kako se skracuje liga sad je manje prostora za takve manevre sto je dobro.

Il je Regoje trener nivoa Zidanea...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 jul 2025, 21:24

Dosta supljih i neprovjerenih informacija, pogotovo od ljudi koje smo ostavili u ligi. Ono radovanje pri golu u 90 minuti protiv Gradine mnogo toga govori. Neki govore Tosk, pa nek pitaju ljude u Tesnju kako se igralo..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 jul 2025, 21:28

prisonbreak je napisao/la:
11 jul 2025, 21:24
Dosta supljih i neprovjerenih informacija, pogotovo od ljudi koje smo ostavili u ligi. Ono radovanje pri golu u 90 minuti protiv Gradine mnogo toga govori. Neki govore Tosk, pa nek pitaju ljude u Tesnju kako se igralo..
Za Gradinu smo svi rekli kapa dole, ja sam gledao mec i vidio da Celik ide na pobjedu ali da sudija ne da. Tu ste odigrali za nas i ja sam na tome zahvalan, odmah poslije utakmice sam pisao pohvalu jer ste nam spasili guzicu.

Sto ne znaci da je u Gracanici bilo posteno :mrgreen: msm drug gledam ovo blato vec ne znam ni ja koliko godina, pogledao sma namjestenih meceva da bog sacuva, nema mi sta ko govoriti o pustenom mecu... ne treba od toga bjezati kad je tako.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 jul 2025, 21:38

harden je napisao/la:
11 jul 2025, 21:28
prisonbreak je napisao/la:
11 jul 2025, 21:24
Za Gradinu smo svi rekli kapa dole, ja sam gledao mec i vidio da Celik ide na pobjedu ali da sudija ne da. Tu ste odigrali za nas i ja sam na tome zahvalan, odmah poslije utakmice sam pisao pohvalu jer ste nam spasili guzicu.

Sto ne znaci da je u Gracanici bilo posteno :mrgreen: msm drug gledam ovo blato vec ne znam ni ja koliko godina, pogledao sma namjestenih meceva da bog sacuva, nema mi sta ko govoriti o pustenom mecu... ne treba od toga bjezati kad je tako.
Ne bjezim od toga, al tvrdim da nije namjesten mec. U nekim utakmicama smo imali 50/50 sudjenje i na gostovanjima sto je rijetko u ovoj ligi, al daleko od toga da je Vico imao umjesane prste sto se ovdje prica.

Fina se klapa od ekipe napravila u drugom dijelu, sto je dokaz i Gradina, gdje vidis da te ocito kradu, gdje ti prekida svaki napad, gdje se njima svira svaki kontakt a opet smo izvukli pozitivan rezultat.

Vi se trebate zapitati sto ste imali sudjenje kakvo ste imali, i sami znate da ste ostali u ligi velikim cudom. I da li ste vec na piku da idete u nize lige..

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 11 jul 2025, 21:43

Nas su najvise zaebali treneri prvo Damjanovic koji je uspio izgubit u Henici od Lukavca a u gostima da ne priicam,pa naz zaebo onaj mostarac Zaimovic koji nam nabaco igracanekih lijevih primjer je samo nas napadac koji je on doveo danas potpiso za visocku Bosnu i onda je Regoje malo dotjero i utego a mozes ti pricat ,ma od kojih bolan para da mi kupujemo i na kraju smo obraz pokazali sa Gradinom a mogli smo prodat da smo taj klub.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 11 jul 2025, 21:46

Debilu prvih 10 kola
5 pobjeda
3 izgubljene
2 nerjesena
Ubjedljivo najgora ekipa a debilcino

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jul 2025, 21:48

I ovi su fazonu manji smo lopovi ako su i drugi lopovi, pa nismo mi svojim voljom otišli u najniži rang da bi nam se Bratstvo sklanjalo par godine kasnije.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 11 jul 2025, 21:49

BatistutA19 je napisao/la:
11 jul 2025, 21:43
Nas su najvise zaebali treneri prvo Damjanovic koji je uspio izgubit u Zenici od Lukavca a u gostima da ne priicam,pa naz zaebo onaj mostarac Zaimovic koji nam nabaco igracanekih lijevih primjer je samo nas napadac koji je on doveo danas potpiso za visocku Bosnu i onda je Regoje malo dotjero i utego a mozes ti pricat ,ma od kojih bolan para da mi kupujemo i na kraju smo obraz pokazali sa Gradinom a mogli smo prodat da smo taj klub.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 11 jul 2025, 22:19

Bitno je naglasiti da Celik nije Gradinom igrao posteno i borio se ZBOG Jedinstva vec zbog svoga obraza i postenja.
Cak i da jeste oni koji ovdje misle da cemo se mi Krajisnici zbog toga ovdje vama klanjati, titrati i ulizivati se, debelo ste se zahebali
Toga kod nas nema. Lijepo smo Vam cestitali i to je to.
A ovaj vas finis u proljece. Ako cete vjerovati u to nije problem,ali nemojte se truditi ostale uvjeravati u to

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jul 2025, 22:36

11 jul 2025, 22:19
Bitno je naglasiti da Celik nije Gradinom igrao posteno i borio se ZBOG Jedinstva vec zbog svoga obraza i postenja.
Cak i da jeste oni koji ovdje misle da cemo se mi Krajisnici zbog toga ovdje vama klanjati, titrati i ulizivati se, debelo ste se zahebali
Toga kod nas nema. Lijepo smo Vam cestitali i to je to.
A ovaj vas finis u proljece. Ako cete vjerovati u to nije problem,ali nemojte se truditi ostale uvjeravati u to
Samo vas molimo da lopovluke u svojim klubovima ne pravdate optužujući druge da su štimali. Ne treba ni hvala, ostali ste zato što ste skupili dovoljan broj bodova i to je to.

Čelik nije bez razloga završio u kantonu i nije bez razloga tolike godine gradio neku drugu priču da bi mu se Bratstvo ili Tošk sklanjali da bi opstao u federaciji.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 11 jul 2025, 23:24

Stvati su poprilicno jednostavne, ili imas dokaze za nesto ili lazes.

Ovdje vecina laze
Srce, čast i ponos!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.