Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Genovcidna tvorevina izvršila je genocid
Genocidna tvorevina ima temelje na masovnim grobnicama
Genocidna tvorevina ima temelje na masovnim grobnicama
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
- sirBobbyMoore
- Kontakt:

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako me nerviraju ove brze poste, cuj jaranu nije jasno kako ja necu biti kuci za 6.5 minuta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Imamo slučajeve da su dijelovi jednog tijela pronađeni u čak pet različitih masovnih grobnica i da to tijelo opet nije kompletirano - Salihovic.
Oni kazu " NIJE BIO GENOCID" , al zato smo godinama poslije uz tešku mehanizaciju i saznanje vlasti sakatili mrtva tijela premještaju iz jednog lokaliteta na drugi. I onda kad mi kaze neko da su krivi pojedinci.
Oni kazu " NIJE BIO GENOCID" , al zato smo godinama poslije uz tešku mehanizaciju i saznanje vlasti sakatili mrtva tijela premještaju iz jednog lokaliteta na drugi. I onda kad mi kaze neko da su krivi pojedinci.
Svaki 11. juli naši zaostali srbi kačaju zastave republike šumske i Srbije po Srebrenici, a nas tjeraju da furamo priču o pomirenju. Pomirenje je samo priča u našem entitetu. Oni nikad neće priznat šta su uradili, a ponosit će se svojim (ne)djelima.
I onda dodje debil Nuni i na klipu koji će imati milione pregleda kaže kako je to bio rat.
A cetnici nikad neće naravno priznati šta su uradili, kad im entitet u kojeg se kunu nastao na genocidu.
A cetnici nikad neće naravno priznati šta su uradili, kad im entitet u kojeg se kunu nastao na genocidu.
Političarima treba zabraniti ulazak u Srebrenicu 11tog Jula.
Čuj ovog našeg 'Doći će i oni koji negiraju pameti'. Ima li gluplje osobe u kosmosu od ovog gmaza?!
Čuj ovog našeg 'Doći će i oni koji negiraju pameti'. Ima li gluplje osobe u kosmosu od ovog gmaza?!
Samo nikad zaboraviti, i uciti djecu sta je bilo da se nebi ponovilo.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Apsolutno nema, liku je najbolje da se zatvori u neki podrum i samo šuti, svakim svojim javnim nastupom tone sve dublje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Haha
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja maloprije u Lukavici , Master Fizical kod Bojana na injekciju , lagana instrumentala svira i televizor ugašen ... Bojan u Lukavici može , a ovaj naš debil u Sarajevu ne može ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ostavim da se može počast žrtvama odati, dodjem večeras i vidim gomilu debila koji se medjusobno vrijedjaju i psuju, medjustranacka prepucavanja, Izrael, trump, Talibani …
A admina prozivate. Boze sačuvaj, stidite se
A admina prozivate. Boze sačuvaj, stidite se
Evo da te prozovem na drugu temu. Što se tiče ovog slobodno me banuj ali te molim da isto uradiš svaki put kad neko namjerno raspravu odvede u ovom smjeru.
Nego, prije jače od godinu dana si obrisao odnosno kako si nam tad pojasnio objedinio si pdf Čelika iz Zenice u jednu temu. Kao razlog si naveo ograničene kapacitete i činjenicu da je klub u nižem rangu. Pitam te hoće li Sloboda i Tuzlaci ove godine imati isti tretman ili si promjenio pravila igre ?
Već sam objasnio neki dan na temi PLBiH. Pravila su ista za sve. Teme koje se intenzivno koriste imaju podforume jer za to postoji potreba. Teme imaju jedan post u 15 dana nemaju podforume jer takav podforum nema nikakvu svrhu. O prije godinu dana je podforum ugašen jer na njemu nije niko posao, već je služio kao poligon za vrijedjanje ovog foruma i portala i reklamu za neki drugi forum.
Znaci, direktan odgovor na tvoje pitanje o temi NK Čelik je da ako vi ne pišete na toj temi, nema ni podforuma jer nikom ne treba. Ako pišete, napravicemo vam o podforum jer vam treba.
Znaci, direktan odgovor na tvoje pitanje o temi NK Čelik je da ako vi ne pišete na toj temi, nema ni podforuma jer nikom ne treba. Ako pišete, napravicemo vam o podforum jer vam treba.
Naravno da ne treba kad si ga ugasio s ciljem da se osvetiš onima koji su otišli, nisi ti ni čekao da vidiš kako će se dalje stvari odvijati i koliko će ljudi pisati ili neće. Ja sam uvjeren da na ovom forumu još uvijek ima više navijača Čelika iz Zenice od Borca iz Banjaluke ili Zrinjskog iz Mostara, nisu ni kod njih nešto aktivne ali stoje, ne diraju se.admin je napisao/la: ↑11 jul 2025, 22:09Već sam objasnio neki dan na temi PLBiH. Pravila su ista za sve. Teme koje se intenzivno koriste imaju podforume jer za to postoji potreba. Teme imaju jedan post u 15 dana nemaju podforume.
Trebao si pogledati šta je sa Borcem i Zrinjskim prije nego sto si to napisao.
Nije osveta, već je podforum izgubio svrhu. Plus nije samo stajao, već je služio za promociju nekog drugog foruma i vrijedjanje nas koji vodimo ovaj.
Ako vam opet samo za to treba podforum, naravno da nema smisla da ga otvaram.
Nije osveta, već je podforum izgubio svrhu. Plus nije samo stajao, već je služio za promociju nekog drugog foruma i vrijedjanje nas koji vodimo ovaj.
Ako vam opet samo za to treba podforum, naravno da nema smisla da ga otvaram.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.