Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

chily-rz
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la chily-rz » 11 jul 2025, 22:28

admin je napisao/la:
11 jul 2025, 22:17
Trebao si pogledati šta je sa Borcem i Zrinjskim prije nego sto si to napisao.

Nije osveta, već je podforum izgubio svrhu. Plus nije samo stajao, već je služio za promociju nekog drugog foruma i vrijedjanje nas koji vodimo ovaj.

Ako vam opet samo za to treba podforum, naravno da nema smisla da ga otvaram.
Ne treba očigledno više ni ova jedna, samo kažem da si tad imao drugačije razloge i nije bila upitna aktivnost nego eto to što smo u nižem rangu, ovo su sad nova pravila.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 jul 2025, 22:30

Jbg, daj forum al da niko ne pise na njemu. Da se vidi da niko ne piše ili šta već?

Istina da bih vjerovatno ostavio duže da je klub bio u PLBiH, pa vas podforum utopim medju pet drugih. Ovako u federalci samo vas izdvojen, svako će kliknuti, a tamo uvrede za mene i mrtvaja - ispade čitav forum mrtav… sto će mi to?

Sad ces ti mene ubijediti da sam aktivan forum ugasio, haj dobro.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 jul 2025, 22:42

Slažem se admire iz istih razloga treba ugasit Real Madrid pdf

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 11 jul 2025, 22:43

Ugasi i Manchester United, do nekih boljih vremena.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jul 2025, 22:44

admin je napisao/la:
11 jul 2025, 22:30
Jbg, daj forum al da niko ne pise na njemu. Da se vidi da niko ne piše ili šta već?

Istina da bih vjerovatno ostavio duže da je klub bio u PLBiH, pa vas podforum utopim medju pet drugih. Ovako u federalci samo vas izdvojen, svako će kliknuti, a tamo uvrede za mene i mrtvaja - ispade čitav forum mrtav… sto će mi to?

Sad ces ti mene ubijediti da sam aktivan forum ugasio, haj dobro.
Zar nije lakše bilo banovati one koji te konstantno pljuju i dati šansu ostalim da pišu ako žele? Mogao si nakon mjesec dana doći i reci da nema interesa za temom i potrebe za pdf Čelika i sve pet.

Realno druže izgleda kao osveta i to je to, mislim ne tražim ni pravdanje ali dobro znam da si ti tad gušio kritičku raspravu, brisao postove jer kao nemaju veze sa Čelikom i ako je rasprava bila baš zbog obrisanog pdfa, ostavljao si postove u kojima si popljuvan da bi eto dokazao nešto svoje.

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 11 jul 2025, 22:56

tabba77 je napisao/la:
11 jul 2025, 22:43
Ugasi i Manchester United, do nekih boljih vremena.
Nema potrebe,

ugašen je prije 15 godina :yawn:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 jul 2025, 22:57

Slažem se da je bila konstruktivna rasprava o tome kako forum ne valja i da to jesam brisao. Generalno, siguran sam da i ti znaš zašto je odjednom prestao valjati, kao i ja.

Ne vjerujem da ces na kraju promijeniti mišljenje, pa
te neću ni ubjedjivati. Al od svih mogucih desavanja na forumu, ispade ja eto mrzim samo Čelik i nešto se svetim, na vlastitu štetu gasim aktivne teme da nekom napakostim. Ako u to vjeruješ, nemam ništa dodati.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jul 2025, 23:15

admin je napisao/la:
11 jul 2025, 22:57
Slažem se da je bila konstruktivna rasprava o tome kako forum ne valja i da to jesam brisao. Generalno, siguran sam da i ti znaš zašto je odjednom prestao valjati, kao i ja.

te neću ni ubjedjivati. Al od svih mogucih desavanja na forumu, ispade ja eto mrzim samo Čelik i nešto se svetim, na vlastitu štetu gasim aktivne teme da nekom napakostim. Ako u to vjeruješ, nemam ništa dodati.
Ne znam ja na tu temu ništa, nisam u opšte bio dio te priče nit imam profil bilo gdje drugo. Činjenica je da se na ovom portalu piše više o Modriču nego o bilo kojem BH klubu se ne može osporiti, Čelik u odnosu na Modriča ili Vučića, Delije ili Grobare je debelo zapostavljen, zbog toga su i promijenili portal i forum :mrgreen:

Ne mrziš, nego si reagovao na pogrešan način i tjt, izgledalo je osvetnički, kabadahijski, može mi se i otjeralo je i ostatak ljudi koji bi možda i nastavili pisati.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 jul 2025, 23:21

chily-rz je napisao/la:
11 jul 2025, 23:15
admin je napisao/la:

Ne znam ja na tu temu ništa, nisam u opšte bio dio te priče nit imam profil bilo gdje drugo. Činjenica je da se na ovom portalu piše više o Modriču nego o bilo kojem BH klubu se ne može osporiti, Čelik u odnosu na Modriča ili Vučića, Delije ili Grobare je debelo zapostavljen, zbog toga su i promijenili portal i forum :mrgreen:

Ne mrziš, nego si reagovao na pogrešan način i tjt, izgledalo je osvetnički, kabadahijski, može mi se i otjeralo je i ostatak ljudi koji bi možda i nastavili pisati.
Jest, jest do Modrića je 😂

Druze, registrujes se na portal i odabereš samo BiH. I nema ni Modrića ni Vucica. Taj problem sam ti evo riješio.

Sto se tiče foruma, ako imaš šta da pišeš o Čeliku, bujrum, ima tema, nadjes sagovornika i deri. Kad vas se skupi dovoljno da vam postane gužva na samo jednoj temi, ja otvorim podforum i eto i taj problem je riješen.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jul 2025, 23:29

admin je napisao/la:
11 jul 2025, 23:21
chily-rz je napisao/la:
11 jul 2025, 23:15
admin je napisao/la:

Jest, jest do Modrića je 😂

Druze, registrujes se na portal i odabereš samo BiH. I nema ni Modrića ni Vucica. Taj problem sam ti evo riješio.

Sto se tiče foruma, ako imaš šta da pišeš o Čeliku, bujrum, ima tema, nadjes sagovornika i deri. Kad vas se skupi dovoljno da vam postane gužva na samo jednoj temi, ja otvorim podforum i eto.
Poenta je u tome da su Delije i Grobari više zastupljeni na ovom portalu u odnosu na Čelik, na dnevnoj bazi imamo članke skoro, o Čeliku jednom u sedmici, ko nekad u Avazovom Sportu :mrgreen:

Nema nas za gužve, nije niko ni tražio PDF, pitao sam kako su Tuzlaci preživjeli federalnu, evo objasnio si mi i tjt, slažemo se da se ne možemo složiti. :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 jul 2025, 23:36

Ja sam mislio da forumaši svakako ne čitaju portal jer portal ne valja.

Nemam ja ništa protiv toga da svako piše ili ne piše na forumu, ali malo si kontradiktoran… ljudi otišli s forum jer ne valja portal, a ja ugasio temu koja je bila aktivna? Pa ako su otišli jer eto nema dovoljno tekstova o Čeliku, onda je logicno da nema ni podforuma jer im i ne treba (jer neće da pišu na forumu portala koji piše o grobarima)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jul 2025, 23:46

admin je napisao/la:
11 jul 2025, 23:36

Nemam ja ništa protiv toga da svako piše ili ne piše na forumu. Malo si kontradiktoran… ljudi otišli s forum jer ne valja portal, a ja ugasio temu koja je bila aktivna? Pa ako su otišli jer eto nema dovoljno tekstova o Čeliku, onda je logicno da nema ni podforuma.
Pa eto uredili ste da svako može čitati šta mu je volja, druga je stvar što vi ne pišete o tome pa onda za neke to i nema nekog značaja. Ne možeš pročitati o nečemu ako nema članaka na tu temu.

Tebi je logično da nekad ponosni probosanski portal danas više piše o navijačima iz susjednih država nego o klubovima iz ove države, ja se valjda još navikavam na ovo regionalno tržište.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 jul 2025, 00:16

chily-rz je napisao/la:
11 jul 2025, 23:46
admin je napisao/la:

Nemam ja ništa protiv toga da svako piše ili ne piše na forumu. Malo si kontradiktoran… ljudi otišli s forum jer ne valja portal, a ja ugasio temu koja je bila aktivna? Pa ako su otišli jer eto nema dovoljno tekstova o Čeliku, onda je logicno da nema ni podforuma.
Pa eto uredili ste da svako može čitati šta mu je volja, druga je stvar što vi ne pišete o tome pa onda za neke to i nema nekog značaja. Ne možeš pročitati o nečemu ako nema članaka na tu temu.

Tebi je logično da nekad ponosni probosanski portal danas više piše o navijačima iz susjednih država nego o klubovima iz ove države, ja se valjda još navikavam na ovo regionalno tržište.
Nekad je Čelik bio ponosni član premijer lige borio se za titulu, liga bila zanimljivija, a klubovi otvoreniji… pa je bilo i vise vijesti. Tebi je logicno da se isto piše o premijerligašu i rezultatskom prosjeku druge lige?

Bez neke uvrede, teško je svakodnevno naći zanimljive vijesti o klubu kojem je ambicija da drži sredinu tabele u federalci. Ono sto ima, objavi se. Jos ako navijači vole samo pozitivne vijesti, a klubovi ne daju ništa mimo onog sto sami objave… to nije pitanje samo čelika već cijele lige, tj fudbala u državi.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jul 2025, 00:29

admin je napisao/la:
12 jul 2025, 00:16
chily-rz je napisao/la:
11 jul 2025, 23:46
admin je napisao/la:

Nekad je Čelik bio ponosni član premijer lige borio se za titulu, liga bila zanimljivija, a klubovi otvoreniji… pa je bilo i vise vijesti. Tebi je logicno da se isto piše o premijerligašu i rezultatskom prosjeku druge lige?

Bez neke uvrede, teško je svakodnevno naći zanimljive vijesti o klubu kojem je ambicija da drži sredinu tabele u federalci. Ono sto ima, objavi se. Jos ako navijači vole samo pozitivne vijesti, a klubovi ne daju ništa mimo onog sto sami objave… to nije pitanje samo čelika već cijele lige, tj fudbala u državi.
Nisam spominjao premijerligaše nego neke grupe iz komšiluka koje vole tu i tamo slaviti fašizam, da ne idem u krajnost, znaš i sam na šta ciljam. Bem li ga, cime su to oni zaradili ovakvu promociju ako se već pozivaš na neke zasluge. Čelik je najreguralniji klub u državi, jedini po principu sociusa, ima u prosjeku skoro pa isto gledalaca koliko i prvak države. Ako je novinarima ovog portala zabranjeno otići do Zenice, stupiti u kontakt i uraditi interviju sa nekim od igrača ili trenerom, članom uprave onda ok, razumijem da vam je u tom slučaju bliži Beograd nego Zenica.

enimaL
Kontakt:

Post Postao/la enimaL » 12 jul 2025, 00:39

Slažem se s adminom. Evo, uzmimo za primjer podforum FK Sarajeva – nebitni su čak i u okvirima naše lige, ali ljudi godinama pretaču iz šupljeg u prazno. I neka im, zašto im to ne omogućiti?
S druge strane, imamo podforum Zrinjskog. Znamo da smo najbolji, tu se zapravo nema što previše pisati. Ugasiti ga? Naravno, što bi mi točno trebali komentirati – vlastitu dominaciju?
רק חזק

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 jul 2025, 00:43

Nisi me shvatio, ne govorimo o zaslugama. Dok igraš premijer ligu i boris se za titulu, čitaju te. Svi čitaju, ne samo najluđi navijači tog kluba. Čitaju protivnici, čitaju oni sto su došli da se zabave jer se po kafanama o tome priča… onda je svaki detalj zanimljiva priča i ima svega.

Isto tako, nisu delije i grobari zasluzili promociju. Mi pišemo o njima jer se čitaju. Da se ne čitaju deset ili sto puta bolje od prosječnih vijesti iz federalke… ne bismo nikad ništa o njima objavili.

Ti gledaš stvari iz ugla zasluga, promocije isl. Mi se ne bavimo promocijom klubova, niti dijelimo nagrade za zasluge. Ti bi htio da vidiš podforum Čelika ne zato sto je potreban da neko pise na njemu, već zato sto je Čelik to zasluzio. Ni nama niko nije dao ništa jer smo zasluzili niti nas je neko uzeo promovirati jer smo dobar patriotski portal. I ne treba. Zaslužuje se rezultatima. Budeš zanimljiv i svi pišu o tebi. Svi raspravljaju o Čeliku i imaš podforum. To je jedina matematika.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 jul 2025, 00:46

coelho41 je napisao/la:
11 jul 2025, 10:13
Svaki 11. juli naši zaostali srbi kačaju zastave republike šumske i Srbije po Srebrenici, a nas tjeraju da furamo priču o pomirenju. Pomirenje je samo priča u našem entitetu. Oni nikad neće priznat šta su uradili, a ponosit će se svojim (ne)djelima.
slika

To ti je razlog burazeru, jer ti kad izvrsis genocid nakon sto se tebi desio (a jeste se njima desio u ww2), ponistava se "tvoj" genocid. Zato nikad nece priznati, i umanjavaju na sve nacine. Ali koga libo sta oni misle na kraju krajeva.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 12 jul 2025, 00:50

Koliko smo jadan narod pokazuje i to da se u potocare dolazi/odlazi pod rotacijom da se guzonje iskobeljaju prije svih dok drugi dolaze iz raznih krajeva drzave i evrope sto pjehe, biciklom ili sta ti ja znam. Vecina fokusa je sta oni pricaju i snima se svaki njihov korak tamo. Jadno :puke:
1946-1987

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 jul 2025, 00:54

leo1946 je napisao/la:
12 jul 2025, 00:50
Koliko smo jadan narod pokazuje i to da se u potocare dolazi/odlazi pod rotacijom da se guzonje iskobeljaju prije svih dok drugi dolaze iz raznih krajeva drzave i evrope sto pjehe, biciklom ili sta ti ja znam. Vecina fokusa je sta oni pricaju i snima se svaki njihov korak tamo. Jadno :puke:
A gdje to u svijetu takve guzonje nemaju prednost u odnosu na obican narod?
Razumljivo da ce vise novinara i medija snimiti govor Schmita, Denisa, Komsica i ostalih ambasadora nego neke obicne osobe koja je dosla tu da oda pocast.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jul 2025, 00:56

admin je napisao/la:
12 jul 2025, 00:43
Nisi me shvatio, ne govorimo o zaslugama. Dok igraš premijer ligu i boris se za titulu, čitaju te. Svi čitaju, ne samo najluđi navijači tog kluba. Čitaju protivnici, čitaju oni sto su došli da se zabave jer se po kafanama o tome priča… onda je svaki detalj zanimljiva priča i ima svega.

Isto tako, nisu delije i grobari zasluzili promociju. Mi pišemo o njima jer se čitaju. Da se ne čitaju deset ili sto puta bolje od prosječnih vijesti iz federalke… ne bismo nikad ništa o njima objavili.

Ti gledaš stvari iz ugla zasluga, promocije isl. Mi se ne bavimo promocijom klubova, niti dijelimo nagrade za zasluge. Ti bi htio da vidiš podforum Čelika ne zato sto je potreban da neko pise na njemu, već zato sto je Čelik to zasluzio. Ni nama niko nije dao ništa jer smo zasluzili niti nas je neko uzeo promovirati jer smo dobar patriotski portal. I ne treba. Zaslužuje se rezultatima. Budeš zanimljiv i svi pišu o tebi. Svi raspravljaju o Čeliku i imaš podforum. To je jedina matematika.
Surovi kapitalizam, nema nikakvih vrijednosti, samo pare. Nadam se ako Bog da kad postanemo bitni da će Čelik pružiti vama jednak tretman, sve po zaslugama.

U ostalom otišao si na široko, ja sam se samo dotakao da nisi principijelno postupio i dokazao si na primjeru Slobode da su ti pravila selektivna, kako ti proHtije.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.