FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zna li neko o ovome holandezu,napadac "kapitalac" navodno ponedjeljak ili utorak predstavljanje???
-
- Kontakt:
Opet Holanđanin? Kakva je to šema, odjednom svi dovode igrace iz Holandije?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Procjena koliko ce nas biti u Sloveniji, hiljadu bar, vjerujem.
Naravno da mu se nece praviti problem, za Karamarka nije bilo zvanicnih ponuda i ne znam otkud to da je imao samo 6k prije potpisivanja ugovora?bablaz1 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 23:19Prije potpisa novog ugovora Boljević je imao platu manje od 6.000 KM. Logično da je tražio klauzulu. Realno se isplatio, jer je svojim golovima donio jako puno bodova, i veliki doprinos za plasman u evropu. Nas je malo ponio Jaberov transfer, gdje realno da nije Arap ne bi mogli ni za njega uzeti neke basnoslovne cifre. Malo ljudi zna da je Boljević liječio povredu leđa svojim novcem (uopšte nije bilo jeftino). I on je poprilično situiran, ulagao je pametno. Nekako kod njega osjetim da baš uživa ovdje i da je zavolio klub. Po meni ima jako dobru konekciju sa tribinama. Ako mu se ide, ne bih mu pravio problem, razgovarao bih s njim, jer je jedan od najbitniji kotačića u ekipi. Realno i Karamarko ako ima tu ponudu iz Turske treba mu omogućiti da zaradi, ali da klub i na njemu zaradi neki novac. Ispali su fer sa potpisima novih ugovora s nama. Po mom mišljenju Osmanović je jako dobar stoper i ako i ode Karamarko, poslije evrope, može ga dostojno zamijeniti.Virtu4l je napisao/la: ↑11 jul 2025, 23:09Bila bi velika glupost pustiti Boljevića u ovom trenutku, još posebno ako ima ta klauzula od 150.000 eura, treba odmah otpustiti onoga ko je to potpisao.
Mi smo sad na nekoj raskrsnici ako sam dobro shvatio ove signale iz kluba i sve bi bilo mnogo lakše sa Boljevićem u ekipi. Mi odavno nismo imali ovakvog matchwinnera, igrača koji te nervira, dovodi do ludila, ali se skoro uvijek "ukaže" kad najviše treba. Kako ekipa bude rasla on će biti sve bolji i bolji. On u svojim nogama ima još 2-3 godine vrhunskog fudbala i nadam se da će ih provesti u Želji.
Ako sve bude kako treba, mi ćemo već sljedeći prelazni rok popuniti preostale rupe. Ado će vidjeti gdje smo loši i koja linija se može unaprijediti, tako da bi to napokon mogao biti Željo kojeg smo toliko čekali.
Fk Željezničar.
A5 pun,A 3 skoro pun,A4 preko 50% + Manijaci tribinatiagofaria25 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 00:12Procjena koliko ce nas biti u Sloveniji, hiljadu bar, vjerujem.
Bice nas ko mrava
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
-
- Kontakt:
Avangarda plavog grada - znaci moglo bi biti blize dvije hiljade…reha1987 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 00:48A5 pun,A 3 skoro pun,A4 preko 50% + Manijaci tribinatiagofaria25 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 00:12Procjena koliko ce nas biti u Sloveniji, hiljadu bar, vjerujem.
Bice nas ko mrava![]()
Pa prije bih rekao 1000-1300 ali vidjet cemotiagofaria25 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 01:01Avangarda plavog grada - znaci moglo bi biti blize dvije hiljade…reha1987 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 00:48A5 pun,A 3 skoro pun,A4 preko 50% + Manijaci tribinatiagofaria25 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 00:12Procjena koliko ce nas biti u Sloveniji, hiljadu bar, vjerujem.
Bice nas ko mrava![]()
Montazna tribina Manijaka oko 500-550 mjesta
A tribina 1850 mjesta(Sektor A2 zatvoren vjerovatno tampon zona)
P.S. niko se ne buni na kartu od 25e
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
- Hrammm1921
- Kontakt:
reha1987 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 01:25Pa prije bih rekao 1000-1300 ali vidjet cemotiagofaria25 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 01:01Avangarda plavog grada - znaci moglo bi biti blize dvije hiljade…
Sta ces se bunit buraz, Sloveniji je to kao kod nas 10-15km
Bice nas oko 1000
Preko 800 gostujuci sektor.reha1987 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 01:25Pa prije bih rekao 1000-1300 ali vidjet cemotiagofaria25 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 01:01Avangarda plavog grada - znaci moglo bi biti blize dvije hiljade…
Fk Željezničar.
Boljević je imao smiješnu platu prije nego je produžio ugovor, bukvalno im je rekao "dajte koliko možete i šaljite taj ugovor".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Istorijska sansa da da 1 dobrim napadacem osvojimo titulu.Zrinjski Borac i Pitari nista nisu bolji od nas.Dakle zar je problem platit dobrog napadaca osvonit ligu igrat predkolo i te ce se pare 5 puta uvecat sto si ulozio.Ako ostanemo sa Krpicem nema ni titule ni para.Jeli to Krpic veci od intetesa kluba.Sad imamo sansu ko nikad.Sta je problem strah od trofeja.
- gegenpressing
- Kontakt:
Tačno
Brohra ribo se...
Dobro, a što ne kažete onda i koliku sada ima platu?gegenpressing je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:03Tačno
Ako je ranija bila smiješna...
-
- Kontakt:
Sad mu nije smiješna.mavi je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:23Dobro, a što ne kažete onda i koliku sada ima platu?

Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
- Kontakt:
20mavi je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:23Dobro, a što ne kažete onda i koliku sada ima platu?
Svi znaju plate ko da rade u pravnoj sluzbi jbt. A niko blage veze nema,.rekla kazala
-
- Kontakt:
Preko TM-a je otislo vise of 800 karata, 1.5k minimum, ja ocekujem preko 2k nasih navijaca u Kopru, ovi ce se opet sjebatitiagofaria25 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 00:12Procjena koliko ce nas biti u Sloveniji, hiljadu bar, vjerujem.

Adzeme ako ne dodje napadac do revansa Jaganjca ili Lagumdziju stavi u spic
Krpic treba s klupe da ulazi, bio dobar motivator na klupi
Zao mi je, ali realno nije to to
Krpic treba s klupe da ulazi, bio dobar motivator na klupi
Zao mi je, ali realno nije to to
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- gegenpressing
- Kontakt:
Ne lupetajte gluposti,sram vas biloNapaceni87 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 11:3220
Brohra ribo se...
Veoma lako saznati, vjeruj mi. ko iole ima konekcije u i oko kluba...
Poenta je da se ne vrijeđa inteligencija s moralisanjem oko Boljevića.
Jer, nije on za moralisanja i glorifikacije.