Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la admin » 12 jul 2025, 08:13

Oko ovoga se slažemo, samo pare. Novinari rade samo za pare, a novinari pišu clanke. Nekad davno si mogao naći nekog zaljubljenika koji bi bez interesa radio da pomogne promociju kluba, u zadnjih 10-15 godina to vise ne postoji. Samo pare interesuju svakog. Nikad nijedan članak o Čeliku nije objavljen a da ga mi nismo platili. Ako nismo platili članak o Čeliku, nije ni objavljen. Godinama smo placamo i da se objave saopstenja iz kluba, clanci koji nisu autorski, clanci koji za iskljicovo cilj imaju promociju nekih klubova i sportista iz Zenice. Pazi nešto, nije ga platio Čelik, ljudi koji vole Čelik, neko udruženje ljubitelja zeničkog sporta, opstina, kanton… već isključivo mi - koji prema Čeliku nemamo emocija, kao ni prema drugim klubovima. A da se vratilo kroz čitanje u zadnjih 5-6 godina, svjestan si i sam - teško.

E nakon sto vise od decenije investiras u promociju kluba, sto niko drugi nikad nije uradio, očekuješ upravo te druge vrijednosti, a ne da te krenu vrijeđati bez razloga (tj, da bi neko drugi ostvario neki svoj cilj, tj korist, a u biti na štetu kluba).

Ja se isto nadam jednakom tretmanu, ne samo Čelika nego bilo kojeg kluba iz BiH. Za sad, čelik nije ni malo specifičan slučaj, potpuno je isto kod svakog kluba. Realno, svjestan sam da se uzalud nadam.

Gledam evo sad, u junu 15 clanaka o Čeliku. Ne znam zaista, nadji jos jedan sportski portal u svijetu gdje ima clanak o drugoligasu svaki drugi dan, pa da je ovo nedovoljno i treba više. Ili pojasni ti meni, šta se to i junu desilo u Čeliku a da nije objavljeno da portalu a trebalo je.

Nismo otišli predaleko, samo smo zagrebali… ali nije tema za foruma, ako te zanimaju dalji detalji javi se u pp

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jul 2025, 10:19

Robert Dacešin se na društvenim mrežama oglasio objavom sa kojom će se mnogi složiti.

- Pored toliko lijepih stvari koje postoje u našoj zemlji, juče smo dobili ovo kao promociju.

Pored toliko čudesnih jezera i vodopada, pored naših tvrđava, pored naših divljih konja, Bosna i Hercegovina se svela u ovo.

Iskreno, gledajući ovo bilo me je sramota jednim dijelom. Sramota što smo čovjeku (na stranu što ko misli o njemu) pokazali ovo, šta god da je ovo bilo. Što smo priliku da nam se zemlja vidi i čuje kod miliona ljudi iskoristili ovako, jer ko bi uopšte došao sad gledajući ovo.

I zaista ništa lično protiv mjesta gdje se išlo, ali mislim da će se svako ko je bio u Sarajevu složiti da ono nije bilo pravo Sarajevo.

Valjda ćemo jednog dana naučiti da se lični interes i interes pojedinaca ne smije staviti ispred državnog, poručio je Dacešin.
Trebali su ga odvesti na cevape i burek na Bascarsiju, a onda na Crni vir, nekih sahatak voznje udaljen od Sarajeva. Da skoci i okupa se u ledenoj vodi. Poslije toga na kratki rafting (pola sata) i u Titov bunker.

slika

slika

Trebali su meni dati da mu isplaniram rutu kretanja :kafa:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 jul 2025, 10:35

Zavirio sam na kanale iz Srbije da vidim kako govore o genocidu. Emisiju vodi Jovana Jeremić, gost Dragoslav Bokan koji kaže: "Svi ti koji su ubijeni u Srebrenici su bili ubice civila(srpskih), svi do jednog."

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 12 jul 2025, 10:39

Drape je napisao/la:
12 jul 2025, 10:35
Zavirio sam na kanale iz Srbije da vidim kako govore o genocidu. Emisiju vodi Jovana Jeremić, gost Dragoslav Bokan koji kaže: "Svi ti koji su ubijeni u Srebrenici su bili ubice civila(srpskih), svi do jednog."
Nije to ništa,

gledam jutros Vučić govori 'Hrvati po običaju lažu, na koncertu Thompsona je bilo tačno 270 hiljada ljudi'. Kakva država, kakva nacija sve te nejeblo :rol:

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 12 jul 2025, 11:29

admin je napisao/la:
12 jul 2025, 08:13
Oko ovoga se slažemo, samo pare. Novinari rade samo za pare

Jesu li vam zbog toga svi naslovi clickbait po uzoru informera i slicno?

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 12 jul 2025, 11:58

chily-rz je napisao/la:
11 jul 2025, 23:29
admin je napisao/la:
11 jul 2025, 23:21
chily-rz je napisao/la:
11 jul 2025, 23:15

Ne znam ja na tu temu ništa, nisam u opšte bio dio te priče nit imam profil bilo gdje drugo. Činjenica je da se na ovom portalu piše više o Modriču nego o bilo kojem BH klubu se ne može osporiti, Čelik u odnosu na Modriča ili Vučića, Delije ili Grobare je debelo zapostavljen, zbog toga su i promijenili portal i forum :mrgreen:

Ne mrziš, nego si reagovao na pogrešan način i tjt, izgledalo je osvetnički, kabadahijski, može mi se i otjeralo je i ostatak ljudi koji bi možda i nastavili pisati.
Jest, jest do Modrića je 😂

Druze, registrujes se na portal i odabereš samo BiH. I nema ni Modrića ni Vucica. Taj problem sam ti evo riješio.

Sto se tiče foruma, ako imaš šta da pišeš o Čeliku, bujrum, ima tema, nadjes sagovornika i deri. Kad vas se skupi dovoljno da vam postane gužva na samo jednoj temi, ja otvorim podforum i eto.
Poenta je u tome da su Delije i Grobari više zastupljeni na ovom portalu u odnosu na Čelik, na dnevnoj bazi imamo članke skoro, o Čeliku jednom u sedmici, ko nekad u Avazovom Sportu :mrgreen:

Nema nas za gužve, nije niko ni tražio PDF, pitao sam kako su Tuzlaci preživjeli federalnu, evo objasnio si mi i tjt, slažemo se da se ne možemo složiti. :mrgreen:
Tebi ne smeta to što su brisane teme na PDF Čelika, već što nisu brisane na PDF Slobode. To je tvoj problem.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 jul 2025, 14:09

Čuj beba od 5 mjeseci silovana, još jedan dokaz da su ovi LGBT bolesnici najbolesnija skupina koja je hodala planetom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jul 2025, 14:10

Pa zar to ne rade samo Talibani iz Afganistana?

enimaL
Kontakt:

Post Postao/la enimaL » 12 jul 2025, 15:18

jasmin10 je napisao/la:
12 jul 2025, 14:10
Lik je LGBT aktivist, svi ti poremećaji koji se u glorificiraju i pokušavaju normalizirati u društvu su usko povezani s drugim poremećajima, a poremećaje treba adekvatno tretirati, a ne poticati kao nešto normalno i društveno prihvatljivo
רק חזק

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 12 jul 2025, 15:40

baboedindzeko09 je napisao/la:
12 jul 2025, 14:09

Čuj beba od 5 mjeseci silovana, još jedan dokaz da su ovi LGBT bolesnici najbolesnija skupina koja je hodala planetom.
Libtardi su svi poremeceni. Srecom desnica jaca u Evropi i za otprilike deceniju ce da bude drugacije stanje. :yawn:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 12 jul 2025, 15:54

:mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jul 2025, 15:55

enimaL je napisao/la:
12 jul 2025, 15:18
jasmin10 je napisao/la:
12 jul 2025, 14:10
Lik je LGBT aktivist, svi ti poremećaji koji se u glorificiraju i pokušavaju normalizirati u društvu su usko povezani s drugim poremećajima, a poremećaje treba adekvatno tretirati, a ne poticati kao nešto normalno i društveno prihvatljivo
Da se i sa tobom slozim u necemu :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 12 jul 2025, 16:45

kraljttbvb je napisao/la:
12 jul 2025, 10:19

Možeš ti planirati koliko hoćeš, on i njegova ekipa na kraju odlučuju. Objasnio je choda kako fercera, domaćini predlažu, on i ekipa mu govore 'to može, to nećemo, to smo radili'. Dao mu je prijedlog stadion partizana ili ona dječija skakaonica, odabrao je skakaonicu. Fol je što sarajevo ništa ne nudi zanimljivo za contenta, bar ovog kakvog ovaj pravi. Plus je veliki problem što je sve bilo 5 do 12, vjerovatno se počelo dogovarati noć prije. I uz sve to, sve moraš spakovati u tri sata.

Debakl se morao desiti.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jul 2025, 16:58

Finn je napisao/la:
12 jul 2025, 16:45

Možeš ti planirati koliko hoćeš, on i njegova ekipa na kraju odlučuju. Objasnio je choda kako fercera, domaćini predlažu, on i ekipa mu govore 'to može, to nećemo, to smo radili'. Dao mu je prijedlog stadion partizana ili ona dječija skakaonica, odabrao je skakaonicu. Fol je što sarajevo ništa ne nudi zanimljivo za contenta, bar ovog kakvog ovaj pravi. Plus je veliki problem što je sve bilo 5 do 12, vjerovatno se počelo dogovarati noć prije. I uz sve to, sve moraš spakovati u tri sata.

Debakl se morao desiti.
Ma vala, bolje da ga je i kod Brajlovića odveo, nego u ove nebitne objekte od jarana.

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 12 jul 2025, 16:59

Finn je napisao/la:

Debakl se morao desiti.
Vidim da si upoznat sa likom i djelom doticnog pa me zanima zbog cega je postao popularan? Da li je stvarno zanimljiv ili je debil tipa baka prase kojem se posrecilo da ga zaprati dosta djece? :yawn:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 12 jul 2025, 17:05

Masqareda je napisao/la:
12 jul 2025, 16:59
Finn je napisao/la:

Debakl se morao desiti.
Vidim da si upoznat sa likom i djelom doticnog pa me zanima zbog cega je postao popularan? Da li je stvarno zanimljiv ili je debil tipa baka prase kojem se posrecilo da ga zaprati dosta djece? :yawn:
Vise to drugo. Tu i tamo zanimljiv momenat, sto se za svakoga iz te branse moze reci.
ASD je napisao/la:
12 jul 2025, 16:58
Ma vala, bolje da ga je i kod Brajlovića odveo, nego u ove nebitne objekte od jarana.
Svakako. Ali moguce i da je brajlovic trazio pare zato što bi morao isprazniti objekat.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 jul 2025, 17:08

ASD je napisao/la:
Finn je napisao/la:

Debakl se morao desiti.
Kula u Semizovcu je idealna, dovoljno daleko od grada da rulja ne može okupirati restoran a može se za 15 minuta nastaviti sadržaj, al džaba ti sve ako unaprijed najaviš lokacije
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 jul 2025, 17:09

ASD je napisao/la:

To je i bilo u prvobitnom planu. Trebao jos glumiti Franza Ferdinanda i voziti se u onom njegovom autu.
Speed je trazio da mu vodic u Bosni bude opet onaj Choda iz Srbije, ali mu glupo da on iz druge drzave vodi njega kroz Sarajevo i on predlozio momka iz Bosne.
E onda noc prije uletio EDMC Network i oni preuzeli obaveze oko Speedovog doceka.
Zato su Jala, Buba i Sajfer imali prisustvo i jos ugurali havera Nunija da bude vodic.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 12 jul 2025, 17:11

Ne bih rekao da je debil za nekog ko sutra moze sa skoro svakom svjetskom zvijezdom snimit video gdje se glupira kao da se znaju od rodjenja, a da oni isto uzivaju u tome. Glupira se istina, ali inteligentno se glupira i unovcio to. A stavit ga u istu recenicu sa debilcinom bakom prasetom koji daje po 30hiljada eura za sat i poklon(ako nije laznjak) da bi ga ovaj uopce pirmjetio je van svake pameti.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jul 2025, 17:47

19vendetta87 je napisao/la:
12 jul 2025, 17:09
ASD je napisao/la:

To je i bilo u prvobitnom planu. Trebao jos glumiti Franza Ferdinanda i voziti se u onom njegovom autu.
Speed je trazio da mu vodic u Bosni bude opet onaj Choda iz Srbije, ali mu glupo da on iz druge drzave vodi njega kroz Sarajevo i on predlozio momka iz Bosne.
E onda noc prije uletio EDMC Network i oni preuzeli obaveze oko Speedovog doceka.
Zato su Jala, Buba i Sajfer imali prisustvo i jos ugurali havera Nunija da bude vodic.
To gore je i dobra ideja.

Ma mislim, kod nas bi debakl bio u svakom slučaju upravo zbog toga jer se svi hoće ugraditi. Siguran sam da pola onih stvari nisu imali veze s Nunijem. Recimo, odlazak u piceriju. To je neko naredio sekuritima. Trener konja nebitni se isto hoće ugraditi reklamom. Te stvari su nečuvene i kod nas bi bile ko god da je vodič.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.