Zar stvarno misliš da struka to ne zna? Pored svih procesa i riješenih problema, da nisu svjesni da problem sa napadačem postoji?Alipasino je napisao/la: ↑12 jul 2025, 10:58Istorijska sansa da da 1 dobrim napadacem osvojimo titulu.Zrinjski Borac i Pitari nista nisu bolji od nas.Dakle zar je problem platit dobrog napadaca osvonit ligu igrat predkolo i te ce se pare 5 puta uvecat sto si ulozio.Ako ostanemo sa Krpicem nema ni titule ni para.Jeli to Krpic veci od intetesa kluba.Sad imamo sansu ko nikad.Sta je problem strah od trofeja.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa valjda ti je jasno i da dodje napadac da ne moze igrati u revansu
Don't believe the hype.
Ni taj nece reci tacno. Ljudi kod nas lupaju, da budu kao neki insajderi sta li vec, to ih lozi. A ima ih ovdje dosta.
- Quartararo
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako smo nerealni da razmišljamo o tituli. Pa tri ekipe su jasno ispred nas, ne vidim način kako bi se to moglo odviti da mi uzmemo titulu. Treba ganjati kup gdje je šansa uvijek veća. I Evropu, kakva crna titula.Sarun je napisao/la: ↑12 jul 2025, 12:51Zar stvarno misliš da struka to ne zna? Pored svih procesa i riješenih problema, da nisu svjesni da problem sa napadačem postoji?Alipasino je napisao/la: ↑12 jul 2025, 10:58Istorijska sansa da da 1 dobrim napadacem osvojimo titulu.Zrinjski Borac i Pitari nista nisu bolji od nas.Dakle zar je problem platit dobrog napadaca osvonit ligu igrat predkolo i te ce se pare 5 puta uvecat sto si ulozio.Ako ostanemo sa Krpicem nema ni titule ni para.Jeli to Krpic veci od intetesa kluba.Sad imamo sansu ko nikad.Sta je problem strah od trofeja.
Pojedini su muda pojeli kad je Boljevic zabio gol. Draze bi im bilo da smo izgubili nego sto je on zabio
Evo opet onog mentalitetaQuartararo je napisao/la: ↑12 jul 2025, 13:15Meni samo nije jasno kako smo nerealni da razmišljamo o tituli. Pa tri ekipe su jasno ispred nas, ne vidim način kako bi se to moglo odviti da mi uzmemo titulu. Treba ganjati kup gdje je šansa uvijek veća. I Evropu, kakva crna titula.Sarun je napisao/la: ↑12 jul 2025, 12:51Zar stvarno misliš da struka to ne zna? Pored svih procesa i riješenih problema, da nisu svjesni da problem sa napadačem postoji?Alipasino je napisao/la: ↑12 jul 2025, 10:58Istorijska sansa da da 1 dobrim napadacem osvojimo titulu.Zrinjski Borac i Pitari nista nisu bolji od nas.Dakle zar je problem platit dobrog napadaca osvonit ligu igrat predkolo i te ce se pare 5 puta uvecat sto si ulozio.Ako ostanemo sa Krpicem nema ni titule ni para.Jeli to Krpic veci od intetesa kluba.Sad imamo sansu ko nikad.Sta je problem strah od trofeja.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Prosle sezone Borac da nije imao sudije ne bi bio ispred nasQuartararo je napisao/la: ↑12 jul 2025, 13:15Meni samo nije jasno kako smo nerealni da razmišljamo o tituli. Pa tri ekipe su jasno ispred nas, ne vidim način kako bi se to moglo odviti da mi uzmemo titulu. Treba ganjati kup gdje je šansa uvijek veća. I Evropu, kakva crna titula.Sarun je napisao/la: ↑12 jul 2025, 12:51Zar stvarno misliš da struka to ne zna? Pored svih procesa i riješenih problema, da nisu svjesni da problem sa napadačem postoji?Alipasino je napisao/la: ↑12 jul 2025, 10:58Istorijska sansa da da 1 dobrim napadacem osvojimo titulu.Zrinjski Borac i Pitari nista nisu bolji od nas.Dakle zar je problem platit dobrog napadaca osvonit ligu igrat predkolo i te ce se pare 5 puta uvecat sto si ulozio.Ako ostanemo sa Krpicem nema ni titule ni para.Jeli to Krpic veci od intetesa kluba.Sad imamo sansu ko nikad.Sta je problem strah od trofeja.
Protiv Zrinjskog smo bili osteceni za penal na Grbavici
Jaci su bili Zrinjski i Sarajevo, imali su siri roster i vise para
Medjutim sad trenutno ako dobijemo dobrog napadaca, sogurno ova ekipa moze sa svima igrati
Sve ce nam se reci u cetvrtak na revansu
Ono sto sam ja do sad vidio Zeljeznicar je bas jak i sto je najljepse ima tu potencijala da se napravi veliki iskorak
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 jul 2025, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Quartararo
- Kontakt:
Ja samo realno posmatram situaciju. Ne treba od muve slona praviti, već polako i pametno. Za sada su Zrinjski i Borac nivo iznad što se kvalitete tiče. Što pak ne znači da se to neće ili ne može promjeniti.GIBRA je napisao/la: ↑12 jul 2025, 14:39Evo opet onog mentalitetaQuartararo je napisao/la: ↑12 jul 2025, 13:15Meni samo nije jasno kako smo nerealni da razmišljamo o tituli. Pa tri ekipe su jasno ispred nas, ne vidim način kako bi se to moglo odviti da mi uzmemo titulu. Treba ganjati kup gdje je šansa uvijek veća. I Evropu, kakva crna titula.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
To onaj Zrinjski koji nam nije mogao ništa u generalci, i onaj Zrinjski koji je jedva pobjedio ekipu sa San Marina. To Borac što je kući zijanio 4 komada od ekipe sa Andore. Nivo iznad nas nema šta. Daleko da trebamo biti neki pretedenti za titulu, i da to objektivno i možemo biti, ali praviti od obje ekipe svemirske brodove je degutantno u najmanju ruku. Mi sa kvalitetnim špicom ćemo sigurno dobiti najmanje 12-15 bodova, sada je na upravi da ga rode kako znaju i umiju.
A ja ću još jednom ponoviti, ako ga ne budu mogli roditi, ne produživanje ugovora sa Dangubićem će biti jedna od najvećih grešaka koje je klub uradio prethodnih godina.
A ja ću još jednom ponoviti, ako ga ne budu mogli roditi, ne produživanje ugovora sa Dangubićem će biti jedna od najvećih grešaka koje je klub uradio prethodnih godina.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Borac? Kojeg natrpaju konobari sa Andore? Bolji smo i prošle sezone bili i pokazali to iako su ih sudije gurale, na Grbavici smo sve vidjeli. Ove sezone samo bolji na papiru Zrinjski i Sarajevo, a i Zrinjskom smo pokazali iako je pripremna da ćemo se tući sva četiri puta. Sarajevo, derbi, sve je moguće uvijek, pogotovo sa Admirom jer zna šta je derbi i šta ta utakmica nosi, i kako se treba postaviti.Quartararo je napisao/la: ↑12 jul 2025, 13:15Meni samo nije jasno kako smo nerealni da razmišljamo o tituli. Pa tri ekipe su jasno ispred nas, ne vidim način kako bi se to moglo odviti da mi uzmemo titulu. Treba ganjati kup gdje je šansa uvijek veća. I Evropu, kakva crna titula.Sarun je napisao/la: ↑12 jul 2025, 12:51Zar stvarno misliš da struka to ne zna? Pored svih procesa i riješenih problema, da nisu svjesni da problem sa napadačem postoji?Alipasino je napisao/la: ↑12 jul 2025, 10:58Istorijska sansa da da 1 dobrim napadacem osvojimo titulu.Zrinjski Borac i Pitari nista nisu bolji od nas.Dakle zar je problem platit dobrog napadaca osvonit ligu igrat predkolo i te ce se pare 5 puta uvecat sto si ulozio.Ako ostanemo sa Krpicem nema ni titule ni para.Jeli to Krpic veci od intetesa kluba.Sad imamo sansu ko nikad.Sta je problem strah od trofeja.
Ne želim biti “realan”, “nerealan” hoću da sanjam, hoću da vjerujem da ovi momci mogu i ove ili kroz sezonu dvije donijeti titulu na Grbavicu.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Jos jednom da provjerim, ako kod nekoga ima mjesta za putovanje u Kopar, neka se javi u pp, placam sav trosak putovanja.
To je ono što ja pokušavam reći, nije stva eu tome da se kaže mora se 100% osvojiti ali kakav je to mentalitet čim se spomene titula odmah Aj majkoMrAmarOsim je napisao/la: ↑12 jul 2025, 14:50To onaj Zrinjski koji nam nije mogao ništa u generalci, i onaj Zrinjski koji je jedva pobjedio ekipu sa San Marina. To Borac što je kući zijanio 4 komada od ekipe sa Andore. Nivo iznad nas nema šta. Daleko da trebamo biti neki pretedenti za titulu, i da to objektivno i možemo biti, ali praviti od obje ekipe svemirske brodove je degutantno u najmanju ruku. Mi sa kvalitetnim špicom ćemo sigurno dobiti najmanje 12-15 bodova, sada je na upravi da ga rode kako znaju i umiju.
Prave od te tri ekipe svemirske brodove koje u realnosti ni blizu nisu toliko jake kako naši navijači zamisljaju
Klasicni gubitnicki mentalitet, samo se nadam da tako ne misli Adzem
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ne letite ba pred rudu i nakon 90 minuta najavljivati titule, sta vam je.
Haman zaboravili kako smo svrsavali na utakmice u Evropi sa Basicem pa da ne uleti Dino sa Gracanicom bi sad igrali.
Nemamo losu ekipu a na papiru se ovi bolji od nas nisu nesto posebno pojacali ali fali nama nekoliko igraca pa da mozemo rec da imamo dobar tim i mozemo u kontinuitetu pobjedjivat.
Nemojte pitarskog sindroma, sampioni priprema.
Bez veznjaka, stopera i napadaca mi cemo krv propisat da osiguramo Evropu.
Haman zaboravili kako smo svrsavali na utakmice u Evropi sa Basicem pa da ne uleti Dino sa Gracanicom bi sad igrali.
Nemamo losu ekipu a na papiru se ovi bolji od nas nisu nesto posebno pojacali ali fali nama nekoliko igraca pa da mozemo rec da imamo dobar tim i mozemo u kontinuitetu pobjedjivat.
Nemojte pitarskog sindroma, sampioni priprema.
Bez veznjaka, stopera i napadaca mi cemo krv propisat da osiguramo Evropu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BiHSportman
- Kontakt:
Nerealno je jer kad uporedis kakvo sudjenje imaju, gdje ne smijes centar preci brzo to zaboravljate. Gdje isti zrinjski se gura kad im najvise zatreba. Brzo zaboravljate da nije isti motiv igracima igrati u evropi i domacem prvenstvu. Sasvim ok je da se izadje u Evropu.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑12 jul 2025, 15:13Borac? Kojeg natrpaju konobari sa Andore? Bolji smo i prošle sezone bili i pokazali to iako su ih sudije gurale, na Grbavici smo sve vidjeli. Ove sezone samo bolji na papiru Zrinjski i Sarajevo, a i Zrinjskom smo pokazali iako je pripremna da ćemo se tući sva četiri puta. Sarajevo, derbi, sve je moguće uvijek, pogotovo sa Admirom jer zna šta je derbi i šta ta utakmica nosi, i kako se treba postaviti.Quartararo je napisao/la: ↑12 jul 2025, 13:15Meni samo nije jasno kako smo nerealni da razmišljamo o tituli. Pa tri ekipe su jasno ispred nas, ne vidim način kako bi se to moglo odviti da mi uzmemo titulu. Treba ganjati kup gdje je šansa uvijek veća. I Evropu, kakva crna titula.
Ne želim biti “realan”, “nerealan” hoću da sanjam, hoću da vjerujem da ovi momci mogu i ove ili kroz sezonu dvije donijeti titulu na Grbavicu.
Fk Željezničar.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ako neko u Ligi od 10 klubova kaže cilj nam je 4. mjesto, a što je haman sredina tabele, onda smo pravi jadnici.
Već sam pisao na forumu, ovdje niko ne govori da ĆEMO osvojiti titulu. Vjerovatno nećemo, iz stotinu razloga, a jedan od najvažnijih je suđenje. Vidjeli ste kako Srđan Grahovac napravi penal protiv Santa Colome, u našoj ligi mu ono ne bi svirali, ali u Evropi Borac nema protekciju sudija i tako i završe. I onda se ibretimo podatku da u 33 kola prošle godine Borcu nije sviran niti jedan penal - 0 penala. Niko ovdje nije ni glup, ni naivan da ne znamo kako stvari stoje u Savezu.
Ali da se vratim na temu, moje mišljenje je da ciljevi trebaju biti najveći, najbolji, maksimalni, da bi ekipa imala energiju, elan, samopouzdanje, euforiju, to je sve u sportu dobro. A ako si dao maksimum i vjerovao u sebe, pa na kraju završio 3., 4., 5. to je OK, ali si znao koji ti je cilj i znaš da si dao sve od sebe. Ja takvog Želju hoću, a ne Želju koji na početku sezone cilja sredinu tabele. Sa takvim razmišljanjem nećemo ni Evropu izboriti.
Već sam pisao na forumu, ovdje niko ne govori da ĆEMO osvojiti titulu. Vjerovatno nećemo, iz stotinu razloga, a jedan od najvažnijih je suđenje. Vidjeli ste kako Srđan Grahovac napravi penal protiv Santa Colome, u našoj ligi mu ono ne bi svirali, ali u Evropi Borac nema protekciju sudija i tako i završe. I onda se ibretimo podatku da u 33 kola prošle godine Borcu nije sviran niti jedan penal - 0 penala. Niko ovdje nije ni glup, ni naivan da ne znamo kako stvari stoje u Savezu.
Ali da se vratim na temu, moje mišljenje je da ciljevi trebaju biti najveći, najbolji, maksimalni, da bi ekipa imala energiju, elan, samopouzdanje, euforiju, to je sve u sportu dobro. A ako si dao maksimum i vjerovao u sebe, pa na kraju završio 3., 4., 5. to je OK, ali si znao koji ti je cilj i znaš da si dao sve od sebe. Ja takvog Želju hoću, a ne Želju koji na početku sezone cilja sredinu tabele. Sa takvim razmišljanjem nećemo ni Evropu izboriti.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- dubioza144
- Kontakt:
Ukoliko je tacno za Boljevica i Radovca ukoliko ovog prodamo a sa ovim raskinemo nama pored napadaca je potreban i veznjak a mozda i krilo, na krilo mozda probat sa Malekinusicem jer tesko cemo nac drugu zamjenu za Bolju a ovaj bi mogao bit jeftiniji uz to je bez kluba i mozda koliko toliko zamijeni Bolju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.