Sta nam je ostalo brate do one CAT3 ili koja je vec
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
- nedimmmm1337
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2025, 14:42Ebo mater ako negdje nisam pročitao da je otkazana protiv Zorye, ma i dosta dok se vrate regeneracija , u trening kampu će nešto odigrat nije loše protiv nizeligasa za samopouzdanje. I lagano. Na hajr.johntravolta123 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 14:39Znam da je bila ta Al Dhafra ali vidim onaj komentator ne spominje ...nedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 14:15
1 , otkazana je ona sa Saudijcima ili sta su vec , osim ako se u medjuvremenu nesto ne dogovore
Znaci samo jos Zorya Lugansk 14.7 u 17:30
Sljedeći susret našeg tima koji se u ponedjeljak igra protiv ukrajinskog predstavnika FC Zorya, bit će otvoren za javnost, a direktan prijenos bit će omogućen putem platforme MYTV.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
Ekipa, hoće li biti karti na dan utakmice i gdje? Dolazim sa odmora kasno nekad 23.7..
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Do sad je svaki put bilo , vraceno je pred stadion , ali opet prati drustvene mreze i objave

Dresovi u shopu, sezonske ulaznice?
Gdje je zapelo sa Elezijem, ako je prošao ljekarski ?
Budalastina je ovo gledat i pokusat intitucionalno po nekakvim zakonima de borit. Ima drugih nacina sigurno, i treba se tome okrenuti tjt.EastMadness je napisao/la: ↑12 jul 2025, 13:18Bosnjo posteni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 12:44Sad pricat o Mirvicu,pojacanjima,stadionu ima da Vico od Borca napravi Zvezdu do 2033,bravo za balije,po obocsju kao narod gledamo i sutimo,treba rusit klub i otherat sve a to sto necemo biti sampioni do 2033 ko to hebe ha ja
Nas ni 15 Srebrenica ne bi opametilo
Dresovi su već izloženi u shopu, za sezonske nemaju info kad će biti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma nije nikakva kategorizacija nego stvaranje minimalnih uslova da nam Uefa progleda kroz prste ukoliko bi igrali naredne runde kvalifikacija.
Naš najveći problem je kao i do sad pozicije za novinare. Renoviranje "voza" je preskupo i traž se alternativa da se nešto u radi ispred, teško je reći da li će se uspjeti ali je bitno da se nešto radi po tom pitanju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Aha , pa okej bitno da se nesto pokusa , sto se tice te prostorije sto je renovirana pun pogodakAVNOJ je napisao/la: ↑12 jul 2025, 15:46Ma nije nikakva kategorizacija nego stvaranje minimalnih uslova da nam Uefa progleda kroz prste ukoliko bi igrali naredne runde kvalifikacija.
Naš najveći problem je kao i do sad pozicije za novinare. Renoviranje "voza" je preskupo i traž se alternativa da se nešto u radi ispred, teško je reći da li će se uspjeti ali je bitno da se nešto radi po tom pitanju.
Frajeri napravili takav statut da i kad kradu rade po zakonu.Oerde je napisao/la: ↑12 jul 2025, 15:37Budalastina je ovo gledat i pokusat intitucionalno po nekakvim zakonima de borit. Ima drugih nacina sigurno, i treba se tome okrenuti tjt.EastMadness je napisao/la: ↑12 jul 2025, 13:18Bosnjo posteni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 12:44Sad pricat o Mirvicu,pojacanjima,stadionu ima da Vico od Borca napravi Zvezdu do 2033,bravo za balije,po obocsju kao narod gledamo i sutimo,treba rusit klub i otherat sve a to sto necemo biti sampioni do 2033 ko to hebe ha ja
-
- Kontakt:
Ma podanici obicni,pustili sport,drzavu i sve sto ima vlasima,ne hebe nas niko ni 2 posto niti smo bitni nit se pitamo za bilo sta,glabat ga vlahadiji i to je to,nema tu drzave ni 1 posto ni je ikad bilo.Oerde je napisao/la: ↑12 jul 2025, 15:37Budalastina je ovo gledat i pokusat intitucionalno po nekakvim zakonima de borit. Ima drugih nacina sigurno, i treba se tome okrenuti tjt.EastMadness je napisao/la: ↑12 jul 2025, 13:18Bosnjo posteni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 12:44Sad pricat o Mirvicu,pojacanjima,stadionu ima da Vico od Borca napravi Zvezdu do 2033,bravo za balije,po obocsju kao narod gledamo i sutimo,treba rusit klub i otherat sve a to sto necemo biti sampioni do 2033 ko to hebe ha ja
Mirni budite
-
- Kontakt:
Ima sad drzave vise nego ikad, nije je bilo kad su pojedinci sve dali za dzabemosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 16:04Ma podanici obicni,pustili sport,drzavu i sve sto ima vlasima,ne hebe nas niko ni 2 posto niti smo bitni nit se pitamo za bilo sta,glabat ga vlahadiji i to je to,nema tu drzave ni 1 posto ni je ikad bilo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koja je prva postava protiv Varazdina?