A kako likovima ne dosadi jedno te isto pisat
15 stranica se ispiše i onda ponovo idemo sve to isto od prve stranice..
Uvijek oni započnu.
Nemaju smisao sportski i onda liječe komplekse podvaljujuci svima.
Šta ćeš. Da oni ne podmeću na njih niko ne bi pažnju nikad obratio. Tako im se čini da su bitni.
Vidis ovaj piše da su najveći klub u BiH iako to niti po jednom parametru nisu.
Uvijek oni započnu.
Šta ćeš. Da oni ne podmeću na njih niko ne bi pažnju nikad obratio. Tako im se čini da su bitni.
I sta bi na kraju hocete li vi prodati gruzijca ili necete . Ovdje su najavljivani milioni , govorilo se kako je najbolji igrac ikada nase lige kako ga bolonja trazi itd. A ja ne znam da li je iko poslao ponudu za njega.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Kad nn osoba na forumu najavi titulu Sarajeva, to je zvanican stav kluba.
Pa samo prošle sezone ste nam apsolutno svi lobanju otvarali najavama titule, tamo negdje do novembra. Nije se moglo živjeti od vas. Kakav zvanični stav kluba?
Pogubljeni ste. Bulaznite.
I zamisli nismo bili pijani, nego navijaci, koji naravno od svog kluba ocekuju titulu. Naravno da ce navijac Sarajeva svake godine ocekivat titulu, sta je tu cudno?
A ovo, pogubljeni ste i te tvoje upadice ostavi za nekog drugog. Od Jasmina pravite pijanicu i budalu, zato sto je javno, kao predsjednik Zeljeznicara najavio titulu i ti nekome govoris da bulazni, ne ide to tako prijatelju.
Uvijek oni započnu.
I sta bi na kraju hocete li vi prodati gruzijca ili necete . Ovdje su najavljivani milioni , govorilo se kako je najbolji igrac ikada nase lige kako ga bolonja trazi itd. A ja ne znam da li je iko poslao ponudu za njega.
Imali smo 2 ponude od 1.9 mil eur i 2 mil eur
Nas najbolji igrac ima otkupnu klauzulu od 3 mil eura a mi nismo prinuđeni da ga prodajemo a i njemu je lijepo kod nas. Ako dođe ponuda koja zadovoljava klub prodat cemo ga.
Vi ste recimo vasem najboljem igracu stavili 150 k eura klauzulu
Uvijek oni započnu.
Jel to vi morate znat da li ima ponuda?
Covjek produzio ugovor, ima tamo pise koliko se treba platit da ide on to zna i on se slaze s tim. A sto se tice cifre veca je od najveceg trenutnog transfera
A znači oko ovog je svađa. Badžak htio titulu a forumaši kao neće. Pa dobro,mudro od strane forumasa.
Ne do Bog da im je neko u tom momentu nazvao prvog covjeka kluba alkoholicarem. Tad je bio gospodin Badzak. Primjetit ces od kog imaju korist gospodin je. Gospodin Jozak, gospodin Zeljkovic, gospodin Beus a gospodin Badzak je sad samo Badzak.
Sta je ovo kone
Sarajevo Varazdin 1:2 zavrseno
Prvo Vukovar, a sad Varazdin
Sta se desava sa Dinamom?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sta je ovo kone
Sarajevo Varazdin 1:2 zavrseno
Prvo Vukovar, a sad Varazdin
Sta se desava sa Dinamom?
Ma ono nase kontas hu ha pa trofej uzmemo na kraju sezone
U posljednjih 9 utakmica imate 4 poraza, 3 remija i 2 pobjede
Nesto se cudno desava kod vas, nekako djelujete uzdrmano
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nodi, legendo, nisi računao utakmice sa treninga koje su igrali između sebe.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Prvo su doživili fijasko u kantonalnom savezu. Da se prisjetimo hulje i ološa koji je objavio ovaj post, pa ga onda kao navjeći pičić - obrisao,
Pa onda saopštenje,
Ovim putem velika većina sarajevskih klubova poziva i preostala četiri kluba da se pridruže konstruktivnom angažmanu u pogledu spasa i boljitka sarajevskog fudbala!!!
Epilog svih ovih dešavanja je još jedna sramota onih koji su vodili taj proces. Sve su uradili pogrešno, ministrica nije verifikovala taj pokušaj puča, sa ciljem da instaliraju svoje ljude. Na kraju je njihova klupska legenda dobila samo 12 glasova, nekako su čudom nestala 22 glasa koja su potpisivala sva saopštenja koja su se pitala u Titovoj 38b.
Tako obično biva sa varalicama i spletkarošima poput Trbića i Ibrakovića. Navodno su dobili otkaz, ali dobila ga je i Ajla Alimanović.
U stotinama postova, komentara na društvenim mrežama i forumima su najgnusnije vrijeđali Željezničar, nazivali navijače tog kluba četnicima i svakakvim pogrdnim imenima, sve zato jer su to bili signali iz njihovog kluba, narativ koji je kreirao taj isti Tarik Trbić.
Na kraju su sa tim istim Vicom Zeljkovićem dogovorili prolaz u kupu, a zauzvrat dali 3 boda bez borbe u domaćem prvenstvu. Preko tog istog Vice Zeljkovića su igračima završavali pozive u reprezentaciju, danas ti igrači igraju u petoj ligi Francuske. Danima su lajali kako se utakmica sa Borcem neće odgoditi na proljeće, pa nisu smjeli na zucnu kad se odgodila.
U međuvremenu je veliki Željezničar tom istom Borcu i Vici Zeljkoviću uzeto preko 10 miliona maraka u borbi Davida i Golijata u hramu fudbala.
Slobodno još jednom pogledajte sažetak jedne od najvažnijih utakmica u istoriji ove lige,
Pa će onaj ko ima bar gram mozga veoma lako zaključiti ko je Vicina kujica.