FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel novi golman doveden da bude klupa?
Bože na hajr
Ko plitak potok.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 25 jul 2025, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste

Ja sam zabrinut a vi kako hoćete.
A kad pogledaš sastave iz tih utakmica onda shvatiš da nije to baš tako kao sto govoriš.Kockoglavi je napisao/la: ↑12 jul 2025, 20:06Nije sala u tri tekme primiti deset golova. Ovo se pod hitno mora rijesiti. Inace smo donji

ideee grupa ideee rayo valecano ideee notingem forest ideee mainz i fiorentina na kosevo
-
- Kontakt:
Jos smo sve odigrali bez glavnog veznog BubanjeMorpheus je napisao/la: ↑12 jul 2025, 20:27A kad pogledaš sastave iz tih utakmica onda shvatiš da nije to baš tako kao sto govoriš.Kockoglavi je napisao/la: ↑12 jul 2025, 20:06Nije sala u tri tekme primiti deset golova. Ovo se pod hitno mora rijesiti. Inace smo donji![]()
-
- Kontakt:
Koliko jos prijateljski imamo do kraja..
Dali je realno ocekivat Djordjevica bar 10 minuta protiv romuna u revansu..
Banic
Paskalev jovic mujkic
Began bubanja krdzalic mamas kupresak
Mlinaric Gulisa
Ovo ce bit prvih 11 naj vjerovatnije
Dali je realno ocekivat Djordjevica bar 10 minuta protiv romuna u revansu..
Banic
Paskalev jovic mujkic
Began bubanja krdzalic mamas kupresak
Mlinaric Gulisa
Ovo ce bit prvih 11 naj vjerovatnije
Treba nama dobar vezni ili oporavljeni Đorđević, imamo 7 napadača a nema im ko loptu dati.
Banic
Ristovski Turda Jovic
Mamas. Bubanja
Beganovic Krdzalic Kupresak
Francis Gulliashvili
Ovo je najbolje sto imamo zdravo sad sa 3-5-2 Ako dodje Elezi, kad se oporave djordjevic i Gojkovic, Mujkic kao U21…
A realno su blizu udarnih 11 i Paskalev, Butic, Jatta, Mlinaric, Oliveira, Turkes… jaka klupa.
Bice to dobro
Ristovski Turda Jovic
Mamas. Bubanja
Beganovic Krdzalic Kupresak
Francis Gulliashvili
Ovo je najbolje sto imamo zdravo sad sa 3-5-2 Ako dodje Elezi, kad se oporave djordjevic i Gojkovic, Mujkic kao U21…
A realno su blizu udarnih 11 i Paskalev, Butic, Jatta, Mlinaric, Oliveira, Turkes… jaka klupa.
Bice to dobro
FKS❤️1946
Nadam se da ce se to ozvaniciti brzo sa Elezijem jer ne treba ocekivati da se Djordjevic vrati i odigra kao prije povrede. Trebat ce njemu jos puno da se vrati u staru formu zato nam je potreban kreativni vezni, sto neko rece gore imamo 6 napadaca ali dzaba kad nema ko lopte da im da
-
- Kontakt:
Ristovski ce igrat desnog stopera.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Prošlu utakmicu sa dva vezna i to defanzivna, ovu sa jednim, šta je sljedeća pet u odbrani pet u napadu.
Kakve su ovo vratolomije i opet će protiv rumuna izaći sastav koji nije ni minute odigeao zajedno. Šta si radio na pripremama, sviro suncu.
Kakve su ovo vratolomije i opet će protiv rumuna izaći sastav koji nije ni minute odigeao zajedno. Šta si radio na pripremama, sviro suncu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Gledao sam snimak na yt rumuna i kod njih odbrana izgleda smuseno, posto su promjenili trenera ne znam kesul prike igrali 352 ali to bi nam mogla biti sansa.
Golaman je imao dobrih odbrana i imaju dobrog veznog, dobro je podvaljivao lopte i kornere dobro izvodi.
Ne znam ne cine se neprolazni ali bas ce nam trebati dvibe super dobre utskmice odbrane i golmana, gore sam siguran da cemo kreirati par sansi samo da ne bude fulanja zicera.
Golaman je imao dobrih odbrana i imaju dobrog veznog, dobro je podvaljivao lopte i kornere dobro izvodi.
Ne znam ne cine se neprolazni ali bas ce nam trebati dvibe super dobre utskmice odbrane i golmana, gore sam siguran da cemo kreirati par sansi samo da ne bude fulanja zicera.
-
- Kontakt:
Igraju oni na treningu skupa ne brini, svakako ima jos jednu prijateljsku prije
Ma naravno, zato je i doveden. Nema sanse da igra wing beka u 3-5-2.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2025, 21:00Ristovski ce igrat desnog stopera.
On moze na desnog beka samo ako igramo sa 4 nazad
FKS❤️1946
Ne sudimo po prijateljskim utakmicama,ni nas ni Rumune.To je neozbiljno.Ko iole prati fudbal zna da su igre i rezultati fudbalskih ekipa kad prvenstvo krene cesto znacajno drugaciji nego u vrijeme priprema.