+1Lokomotifa je napisao/la: ↑12 jul 2025, 16:31Ako neko u Ligi od 10 klubova kaže cilj nam je 4. mjesto, a što je haman sredina tabele, onda smo pravi jadnici.
Već sam pisao na forumu, ovdje niko ne govori da ĆEMO osvojiti titulu. Vjerovatno nećemo, iz stotinu razloga, a jedan od najvažnijih je suđenje. Vidjeli ste kako Srđan Grahovac napravi penal protiv Santa Colome, u našoj ligi mu ono ne bi svirali, ali u Evropi Borac nema protekciju sudija i tako i završe. I onda se ibretimo podatku da u 33 kola prošle godine Borcu nije sviran niti jedan penal - 0 penala. Niko ovdje nije ni glup, ni naivan da ne znamo kako stvari stoje u Savezu.
Ali da se vratim na temu, moje mišljenje je da ciljevi trebaju biti najveći, najbolji, maksimalni, da bi ekipa imala energiju, elan, samopouzdanje, euforiju, to je sve u sportu dobro. A ako si dao maksimum i vjerovao u sebe, pa na kraju završio 3., 4., 5. to je OK, ali si znao koji ti je cilj i znaš da si dao sve od sebe. Ja takvog Želju hoću, a ne Želju koji na početku sezone cilja sredinu tabele. Sa takvim razmišljanjem nećemo ni Evropu izboriti.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajmo mi za početak pobjediti Radnik pa čemo vidjeti iz utakmice u utakmicu kako i šta,
Al slažem se da više nikoga prije utakmice nesmijemo precjeniti i na Bradini i ostalim brdima skidati gače uoči tekme. Prije svega raditi na mu.dima a
tek onda na lopti.
Al slažem se da više nikoga prije utakmice nesmijemo precjeniti i na Bradini i ostalim brdima skidati gače uoči tekme. Prije svega raditi na mu.dima a
tek onda na lopti.
Odlično rečeno...Lokomotifa je napisao/la: ↑12 jul 2025, 16:31Ako neko u Ligi od 10 klubova kaže cilj nam je 4. mjesto, a što je haman sredina tabele, onda smo pravi jadnici.
Već sam pisao na forumu, ovdje niko ne govori da ĆEMO osvojiti titulu. Vjerovatno nećemo, iz stotinu razloga, a jedan od najvažnijih je suđenje. Vidjeli ste kako Srđan Grahovac napravi penal protiv Santa Colome, u našoj ligi mu ono ne bi svirali, ali u Evropi Borac nema protekciju sudija i tako i završe. I onda se ibretimo podatku da u 33 kola prošle godine Borcu nije sviran niti jedan penal - 0 penala. Niko ovdje nije ni glup, ni naivan da ne znamo kako stvari stoje u Savezu.
Ali da se vratim na temu, moje mišljenje je da ciljevi trebaju biti najveći, najbolji, maksimalni, da bi ekipa imala energiju, elan, samopouzdanje, euforiju, to je sve u sportu dobro. A ako si dao maksimum i vjerovao u sebe, pa na kraju završio 3., 4., 5. to je OK, ali si znao koji ti je cilj i znaš da si dao sve od sebe. Ja takvog Želju hoću, a ne Želju koji na početku sezone cilja sredinu tabele. Sa takvim razmišljanjem nećemo ni Evropu izboriti.
-
- Kontakt:
DobarLokomotifa je napisao/la: ↑12 jul 2025, 16:31Ako neko u Ligi od 10 klubova kaže cilj nam je 4. mjesto, a što je haman sredina tabele, onda smo pravi jadnici.
-
- Kontakt:
Moze i 20 kad smo zbog njega losi prema gore. Napadac nam trenutno gori samo da je pokretan i brz.
Fk Željezničar.
Apsolutno se slazem i ja ali ne bi smjeli opet pravit drastične promjene ako budemo npr treci.Lokomotifa je napisao/la: ↑12 jul 2025, 16:31Ako neko u Ligi od 10 klubova kaže cilj nam je 4. mjesto, a što je haman sredina tabele, onda smo pravi jadnici.
Bolje analizirat, poradit na losim stvarima, poboljsat nedostatke, sve pokusat dic na veci nivo, nego ajmo sve na novo. Treneri, igraci, najave itd itd.
Projekat, plan, vizija i ogroman rad, strucan i neumoljiv. Kad to budemo imali onda nam ni vice ni dzemidzici ne mogu nista.
Eto primjera koliko hoces. Pitarima dzaba onolike pare i napumpani izlazni transferi kad se moraju sager vicu za svaki pehar od kako je on tu. Onda Borac, dzaba onakva halabuka cjele sezone kad te tamburaju amateri kod kuce.
Izvini nista lose tvom komentaru samo et malo se nadovezao.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jedino ispravno razmišljanje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- dubioza144
- Kontakt:
Zadovoljan sam time sto je rekao Adzem da ce biti jos pojacanja zbog sirine a i eventualnih izlaznih transfera pa da se na kraju ne krpimo sa 15 16 igraca koje cemo rotirat, nadam se isto da ce mali Sabic dobijat vise minuta jer evo zadnje 2 tekme u 5 min zabije i go i asistira, ali isto tako mislim da mu je bolje dozirat minute pred kraj tekme od neke 70te da ulazi na umorniju odbranu nego da igra od pocetka jer tad sigurno nece bit toliko efikasan kao kad udje pred kraj, ne znam koga racunaju do 21 godine i ko ce to popuniti kad krene sezona
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kriterij sudjenja je uzasan bio. Svaki normalan sudija za glupost Ilicica bi dosudio crveni karton. Prekidanje igre za svako njihovo valjanje također katastrofa. Tek sam pregledao snimak tekme jutros.
Fk Željezničar.
Puno zuji, malo meda daje. To sto istrcava bezveze gore dole i ganja golmana nista ne znaci. Kad pogledas 24 suta bila, kornera bilo, imao je jedan sut u golmana direktno, jako malo za napadaca.
Sektori A3,4,5 rasprodani !
Svi u Koper !
Svi u Koper !
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Ja maloprije kupio A4, ostale još 3-4 i evo nema ih više... sve puklo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima jos jedna karta u A3 ceka nekog sretnika

Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Ja mislim da su A3, 4 i 5 naši jedno 80%.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li ono Vini zadužio broj 11? 

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Gori od prošle sezone ne možemo biti, puno težih utakmica ćemo imati, ali ako se prema jutru dan poznaje, generalna protiv Zrinjskog u Mostaru, onim presingom u prvom protiv Kopera, garantujem da nijedna ekipa iz naše lige ne može izdržati ni 15 minuta. Ali idemo iz utakmice u utakmicu. Bitno je da se fokusiramo na Evropu.
Što se tiče Boljevića, ako postoji ponuda treba ga prodati, prvo zbog kluba, drugo zbog njega, izgleda da smo zaboravili da čovjek ima prenose i da igra kad hoće, ali da je dobar igrač i zna da igra, to je suvišno komentarisati.
Radovac, ne bi mi bilo žao da ode, prošle sezone prvi dio više nego dobar, drugi dio sezone katastrofalan. Miran je na lopti, jedino bi valjalo da ostane zbog širine u ekipi, ima iskustvo.
IDEMO PO PROLAZ U SLOVENIJU!!
Što se tiče Boljevića, ako postoji ponuda treba ga prodati, prvo zbog kluba, drugo zbog njega, izgleda da smo zaboravili da čovjek ima prenose i da igra kad hoće, ali da je dobar igrač i zna da igra, to je suvišno komentarisati.
Radovac, ne bi mi bilo žao da ode, prošle sezone prvi dio više nego dobar, drugi dio sezone katastrofalan. Miran je na lopti, jedino bi valjalo da ostane zbog širine u ekipi, ima iskustvo.
IDEMO PO PROLAZ U SLOVENIJU!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ako bi Radovac u Velez da ga trampimo za Šikala, ne igra dole a nama bi dao ruke. Mlad i U21 bio, uz Lagumdžiju i Erika.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
Ne bih rekao jer kupovao sam kartu 3 dana prije utakmice na Grbavici i A4 i A5 su bili potpuno slobodni, a A3 već skoro napola kupljen, tako da mislim da su to domaći jer su najbolja mjesta na sredini terena... Ali bit će nas dosta i tu, tako da će grmiti sa obe strane