NK Zvijezda Gradačac

Phill Jackson
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Phill Jackson » 14 apr 2011, 13:08

jasko_juve je napisao/la:preko kupa BIH pobjednik ide u kup uefa..s obzirom da ce Zeljo 99 % biti drugi,to znaci da ide vec u evropska takmicenja,tako da se to mjesto iz kupa otvara i to ce mjesto zauzet finalista..tako da Celik ide u kup uefa..zar nije ovako *ebo ga.????
nije,promjenila se pravila..moramo osvojit kup ako hocemo u evropu.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 14 apr 2011, 13:12

Phill Jackson je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:preko kupa BIH pobjednik ide u kup uefa..s obzirom da ce Zeljo 99 % biti drugi,to znaci da ide vec u evropska takmicenja,tako da se to mjesto iz kupa otvara i to ce mjesto zauzet finalista..tako da Celik ide u kup uefa..zar nije ovako *ebo ga.????
nije,promjenila se pravila..moramo osvojit kup ako hocemo u evropu.
pa samim tim gubimo jednog predstavnika ( ako Celik ne osvoji ) u evropskim takmicenjima????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 14 apr 2011, 13:49

Ništa mi ne gubimo. Ako čelik osvoji KUP on ide u uefinu ligu i plus prvi, drugi i treći iz prvenstva, a ako željo osvoji KUP ide on u EL plus prvi, treći i četvrti iz prvenstva. Iz prvenstva ne ide drugoplasirani samo u slučaju da željo osvoji kup i zauzme na kraju drugo mjesto na tabeli. U Oba slučaja BiH ima četri predstavnika.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 apr 2011, 12:43

VECERAS U 19 SATI U SKENDERIJI PRVA FINALNA UTAKMICA U ODBOJCI
ZOK KULA GRADACAC-ZOK JEDINSTVO BRCKO

BILO BI DOBRO DA NAVIJACI DODJU ORGANIZOVANO I DA NAPRAVIMO DOBRU ATMOSFERU I PODRZIMO NASE ODBOJKASICE !

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 16 apr 2011, 14:51

Bosanski zmaj je napisao/la:VECERAS U 19 SATI U SKENDERIJI PRVA FINALNA UTAKMICA U ODBOJCI
ZOK KULA GRADACAC-ZOK JEDINSTVO BRCKO

BILO BI DOBRO DA NAVIJACI DODJU ORGANIZOVANO I DA NAPRAVIMO DOBRU ATMOSFERU I PODRZIMO NASE ODBOJKASICE !
jah da si uclanjen u grupu red dragons znao bi da cemo doc... :) off skroz :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 16 apr 2011, 17:58

Karadza kriv za drugi pogodak,Adilovic spretniji pored njega.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 16 apr 2011, 18:07

Bravo,opusteno pa primite jos koji.Izgleda da se jos nisu probudili od prosle subote.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 16 apr 2011, 18:29

NAJBOLJI PRIMJER KAKO SE BRANE BOJE KLUBA I CAST GRADACCA JE BIO DANAS U ZENICI.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 apr 2011, 19:04

Šta hoćeš baš su dobro igrali :D

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 17 apr 2011, 09:27

Pred mec u Zenici Jovic je rekao da je na slatkim mukama obzirom da gotovo sve igrace ima na raspolaganju,tada mora da je mislio od toliko nekvaliteta kako da sastavi kvalitet.Dal nije znao ili nije mogao?-Ipak mislim da je ovo drugo upitanju.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 17 apr 2011, 10:27

Samo pet sedmica nakon što je počelo takmičenje u Premijer ligi, već uhodani orkestar zasvirao je istu muzika koju smo slušali tokom svih ovih godina.

„Moćnici iz fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine želi nas uništiti, žele nas poslati u niži rang jer nismo 'dio tala', ali neće u tome uspjeti. Uvijek smo igrali pošteno i tako će i ostati“, rekao je u jednom dahu trener Zvijezde Ratko Ninković za naš portal i dodao:

„Susret sa Borcem je kap koja je prelila čašu. Zvijezdu kradu već duže vrijeme jer ne igra kako pojedinci iz vrha bosanskohercegovačkog fudbala žele. Do sada je bila praksa da, ako je glavni sudija i pomočnici iz RS, onda barem delegat ili kontrolor budu iz Federacije, ali čini mi se da je Zvijezda probila i te barijere. Od pet službenih lica Fudbalskog saveza na utakmici s Borcem, svih pet je bilo iz RS. Ja sam svjestan da je žalosno što ovo govorim, jer upravo ja nisam od onih koji gledaju nečija 'krvna zrnaca', ali stvarno ne mogu više. Ovo nije slučajno. Ne želim umanjiti uspjeh Borca, imaju dobru ekipu, dobrog stručnjaka, ali moje informacije govore da su u savezu razočarani što se Zvijezda plasirala u Premijer ligu i što je prošle sezone ostala u istoj, te sam siguran da nam sada sve ovo rade kako bismo napustili Premijer ligu. Međutim, neće baš sve ići kako su oni zamislili“.

Gospodine Ninkoviću, ovo su teške riječi, odakle Vama te informacije i zbog čega mislite da su u našoj krovnoj fudbalskoj kući zapravo protiv Zvijezde?.

„Ma to je jasno kao dan i to seže još iz vremena kada smo se borili za ulazak u društvo najboljih. Nama su tada nuđene cifre od 30.000 do 50.000 KM da prodamo utakmice, ali nismo htjeli u to kolo. Sve je kulminiralo onda kada smo u zadnjem kolu prošlog prvenstva dobili Orašje, koje je radi tog poraza ispalo iz lige. Odmah nakon tog susreta „moćnici“ iz Orašja, koji imaju veliki uticaj u Savezu, obećali su nam da ćemo dogodine napustiti društvo najboljih. Ne bih sada o imenima, ali prepoznat će se oni ukoliko ovo budu čitali. Oni imaju moć u svim sferama. Pa molim Vas, u prvom kolu smo dobili aktuelnog šampiona Zrinjskog, u trećem Željezničara, i da li ste mogli gdje pročitati o tim pobjedama. Malo gdje, a i to dovoljno govori o svemu. Mi da imamo suđenje na strani, kao što naši gosti imaju u Gradačcu, siguran sam da bismo se borili za Evropu, ali svjestan sam da to nikad nećemo dočekati.

Na postavljeno pitanje šta i kako dalje, odnosno da li će iz Zvijezde pokušati uraditi nešto kako bi stali u kraj ovakvom odnosu prema njima, Ninković je odgovorio:

„Ponekad i sam sebe pitam, šta i kako dalje? Stvarno ne znam, samo sam siguran da će kod nas sudije i dalje kada dođu u Gradačac biti lijepo dočekane, odvedene na ručak i na kraju susreta pozdravljene. Svjestan sam da će biti teško, pogotovo nakon ovih mojih izjava, ali ja nemam oraha u džepu i zato ću uvijek iznositi u javnost svoje subjektivno mišljenje. Nama ne prostaje ništa drugo nego da radimo pošteno i savjesno kao i do sada, samo sam tužan što ne vidim izlaza iz ove situacije. Svi se nadamo da će biti bolje, ali iz godine u godinu te naše nade ostaju samo pusti san."
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 17 apr 2011, 17:46

Kako su igrali vasi juniori danas?ako neko zna i strijelce
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 apr 2011, 18:04

LudLo 2 je napisao/la:Kako su igrali vasi juniori danas?ako neko zna i strijelce
KADETI: NK Zvijezda Gradačac - Fk Budućnost Banovići 0:1
JUNIORI: NK Zvijezda Gradačac - Fk Budućnost Banovići 3:1
1947!

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 17 apr 2011, 18:51

Ljumani_Banovici je napisao/la:
LudLo 2 je napisao/la:Kako su igrali vasi juniori danas?ako neko zna i strijelce
a strijelci za juniore
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 apr 2011, 18:52

LudLo 2 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
a strijelci za juniore
Znam da je jedan bio autogol, a gol za Buducnost je dao Husić, za zvijezdu neznam :?
1947!

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 18 apr 2011, 15:33

zvjezdas je napisao/la:U subotu nas ceka gostovanje u Zenici.Celik pod imperativom pobjede zbog domaceg terena i sanse za izlazak u Europu preko prvenstva jer imaju male sanse u kupu protiv Zelje.Psiholoski su pod pritiskom sto naravno za ekipu nije dobro.Zvijezda u usponu sa blagom stagnacijom u proslom kolu.Realno su po kvalitetu tu negdje.Sumnjam u regularnost sudjenja tako da cemo imati male sanse u Zenici.Zbog ovakvih okolnosti maksimalno je za Zvijezdu remi.Nadam se da grijesim u predvidjanju.
kompetno ste dobro prosli 4;1 STIM DA STE TREBALI DOBITI JOS NAJMANJE 4 GOLA SIGURNA
razocara me likce po ko zna koji put .....al

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 18 apr 2011, 18:02

bilinopolje je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:U subotu nas ceka gostovanje u Zenici.Celik pod imperativom pobjede zbog domaceg terena i sanse za izlazak u Europu preko prvenstva jer imaju male sanse u kupu protiv Zelje.Psiholoski su pod pritiskom sto naravno za ekipu nije dobro.Zvijezda u usponu sa blagom stagnacijom u proslom kolu.Realno su po kvalitetu tu negdje.Sumnjam u regularnost sudjenja tako da cemo imati male sanse u Zenici.Zbog ovakvih okolnosti maksimalno je za Zvijezdu remi.Nadam se da grijesim u predvidjanju.
kompetno ste dobro prosli 4;1 STIM DA STE TREBALI DOBITI JOS NAJMANJE 4 GOLA SIGURNA
Nisi jado ni gledao utakmicu,zao mi sto smo izgubili utrku za Evropu,hi hi hi :D

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 18 apr 2011, 18:06

Žbljohar je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:
Nisi jado ni gledao utakmicu,zao mi sto smo izgubili utrku za Evropu,hi hi hi :D
ja jesam mozda ti nisi bio a hadzic je profulo sansu sto nebi malo djete profulalo
razocara me likce po ko zna koji put .....al

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 19 apr 2011, 21:49

Sta je Zvjezdasi,nesto smo se usutjeli?Trener Slavije vrlo ambiciozno dolazi u Gradacac,najavljuje i pobjedu.Cinimi se da nismo do sada bas imali srece sa Slavijom na domacem terenu.Istina je bila da je Spalevic tada uglavnom i nama zabijao,sada ga nema.Valjda su nase zvjezdice dosle sebi i nece dopustiti sebi luksuz da nakon Veleza i Celika ponovo zataje.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 apr 2011, 09:47

Zna li neko zbog čega su se jučer na treningu potukli Stokić i Moranjkić.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.