UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

f16
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la f16 » 13 jul 2025, 04:02

U odnosu na video od prosle sedmice, isto drugi covjek.
Fuck you fighter

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 20 jul 2025, 06:57

Ide Dustin ajmoooo,koja borba

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 20 jul 2025, 07:35

Srećno Dustinu u penziji. Očigledno je istrošen, dosta brži Max danas, bolji tempo iako je Dustin imao svoje momente. Legenda sporta i jedan od najboljih koji nije bio undisputed.
Vidi se da su obojica mekši nego ranije, što je i logično s obzirom koliko si štete akumulirali kroz karijeru. Max je problem u lakoj definitivno.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 jul 2025, 14:56

Dustin jeste sporiji nego je bio, vidi se da je istrošen previše, i izabrao je savršeno vrijeme da ode u penziju.

Ali svejedno mislim da je Max, ovaj Max koji se zapravo adaptirao i pripremio za LW, jednostavno bolji od Poiriera i Gaethjea. 2019 je prešao u kategoriju više bez prilagodbe, bez vremena, samo nije skidao kile koje inače skida za FW, i jednostavno nije imao snagu da ugrozi Poiriera. Ovaj Max danas, je mnogo kompletniji i brži nego su Gaethje i Poirier ikad bili, a ni snagom ne kaska puno.

Max je trenutno bolji nego što je ikada bio u karijeri. I mislim da će nestanak ideje o njegovoj neuništivoj bradi nakon Topurie, zapravo dovesti do toga da još više napreduje, tj već jeste, mora se boriti pametnije i mora biti tehnički još bolji.

Ali Topuria je bolji bokser i previše jako i precizno udara, mislim da ga svejedno nikada neće moći pobijediti.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.