FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
34
25%
2. Borbu za Evropu
69
50%
3. Sredinu tabele
21
15%
4. Borbu za opstanak
14
10%

Ukupno glasova: 138

Hilmo123
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hilmo123 » 13 jul 2025, 11:57

MrkiMedo je napisao/la:
13 jul 2025, 10:42
Neozbiljno je vala ovo od Adzema. Reci javno na presici ne ide Boljevic, to je najnormalnija stvar, ali ovo komentarisanje na instagramu je neozbiljno
Realno, volim Adu, naš je, ali neka ugasi društvene mreže dok je trener Želje.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Lekqqq1921
Kontakt:

Post Postao/la Lekqqq1921 » 13 jul 2025, 12:06

J.K👀

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 13 jul 2025, 12:07

Kakvo tekne bog te mazo.. Sablja je bio lud,al ovaj druze pretjeruje s drustvenim mrezama..

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 13 jul 2025, 12:10

Pocelo skidanje stolica sa juga.

Mogli bi se i mi org da ubrzamo ovaj proces? Naravno da necemo ici tamo i raditi neke ozbiljne gradjevinske radove jer za to trebaju profesionalci, ali u skidanju stolica i ovim ostalim radovima mozemo pomoci da ubrzamo proces?

I nasi stari su gradili tribine, red je da mi kao navijaci pomognemo koliko je do nas i za ovu tribinu.

Samoorganizacija, sta kazete?

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 13 jul 2025, 12:12

Radovi moraju pocet u roku mjesec dana inace ide obaranje temdera i raspisivanje novog.
mosa lošmi stićko tit-ula!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jul 2025, 12:15

bvsic je napisao/la:
13 jul 2025, 11:34
NoDi80 je napisao/la:
13 jul 2025, 11:04

Moram pohvalit ove videe, zanimljivi. Zna Mirza sta radi
I meni isto brate
Sto je najbolje svaki drugi dan izadje video i ima se sta vidjeti
Pomogne da se ubije vrijeme do revansa

Lekqqq1921 je napisao/la:
13 jul 2025, 12:06
J.K👀
Justin Kluivert ? Hahahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jul 2025, 12:17

Jeni valjda Jelena Karleusa.

Sarajevskigigant1921
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevskigigant1921 » 13 jul 2025, 12:18

J.K👀

slika

Da nije ovaj

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jul 2025, 12:22

Sarajevskigigant1921 je napisao/la:
13 jul 2025, 12:18
J.K👀

slika

Da nije ovaj
Hahah moguce Sedoorfov klub
Taj je igrao prvu ligu za Hercacles, a ponikao je u Psvu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Sarajevskigigant1921
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevskigigant1921 » 13 jul 2025, 12:30

NoDi80 je napisao/la:
13 jul 2025, 12:22
Sarajevskigigant1921 je napisao/la:
13 jul 2025, 12:18
J.K👀

slika

Da nije ovaj
Hahah moguce Sedoorfov klub
Taj je igrao prvu ligu za Hercacles, a ponikao je u Psvu

Pa uzimamo igrače iz 2 holandske hahahah što je topp ne bi me čudilo da je to taj igrač

EDobric1997
Kontakt:

Post Postao/la EDobric1997 » 13 jul 2025, 12:53

Mubarek dan. Izgleda da smo platiti zadnju platu Erminu Zecu. Cestiske jos jednom Jasminu Badzaku koji je dao ugovor koji smo teglili dvije i po godine nakon isteka ugovora.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jul 2025, 13:20

Bivsi kondicioni trener Zeljeznicara Carlo Luca Guerra je novi pomocni trener Davideu Ancelottiu u Brazilskom prvoligasu Botafogo

Treba ovo iskoristit za igrace mladje
Imamo svakako Brazilce u ekipi za dobar docek nekom mladom talentu
Ako nista mozda i nekog naseg igraca tamo ponuditi
Napraviti neku saradnju sa Botafogom :bih:
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TutanNodi
Kontakt:

Post Postao/la TutanNodi » 13 jul 2025, 13:26

Otjerali covjeka iz kluba, a sad da pravi dogovor. Dobro si to skonto burazengi

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 13 jul 2025, 13:30

Šta reći? Odlično je to izgledalo na terenu kada uzmemo u obzir da je prva zvanična utakmica, novi trener i 5 novih igrača u prvih 11. Ostaje žal što nismo pobijedili jer smo zaslužili ali idemo dalje. Eksplozija poslije gola Boljevića je najjača u posljednjih pa bar desetak godina. Moćno je bilo kad je Haračić dao drugi Minsku, kad je Bekrić dao na derbiju za 2:2, Amoah Borcu kad smo izgubili 1:2 ali ovo u četvrtak je broj 1.
Očekujem da će Koper pružiti bolju partiju ali ništa specijalno. Bolji smo i jači od njih i to ćemo pokazati ako Bog da u četvrtak. Obratiti pažnju na strijelca gola i Iličića, onaj tamnoputi u veznom je isto jak igrač. Što se tiče nas, ne bih ništa mijenjao.

Sretno nam svima koji idemo gore, da napravimo špicu i proslavimo prolazak na kraju utakmice :opaopa:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 jul 2025, 15:04

Odlično prvo poluvrijeme u četvrtak, po meni možda i najbolje poluvrijeme Želje u Evropi koje ja pamtim, a to je od onog dvomeča u kvalifikacijama za LP protiv Hapoela, mislim 2010. godine.

Dobro smo krenuli i mislio sam da će nas onaj njihov gol sasjeći, ali momci su nastavili u istom ritmu čak i jače. Što se tiče njihovog gola, ne bih čak rekao ni da je pao iz neke krupne greške, prosto dvije loše reakcije koje se dešavaju plus vrhunsko snalaženje protivničkog igrača i to je to. Jedina greška koja je bila jeste ona Seedorfova loša procjena za koju, srećom, nismo kažnjeni. Ono što je mene oduševilo jeste tranzicija i količina trke jer momci su stvarno kao ekipa bili osjetno fizički dominantniji u odnosu na Koper i baš bi bila nepravda da smo izgubili, mada i da jesmo rekao bih da imamo šanse u revanšu.

Što se tiče Kopera, onaj mali što je dao gol (lijevo krilo) baš opasan i školovan igrač, definitivno najbolji kod njih. Pored toga onaj tamnoputi veznjak je isto tako jedini fizički parirao našim igračima, bije brat k'o žandarmerija deset je faulova napravio a mislim da nije ni žuti dobio. Od ostalih bih izdvojio desnog stopera (kasnije sam vidio da je Slovenac), baš je napatio Krpića mislim da je Suljo sa njim izgubio 9 od 10 zračnih duela.
Iličić ništa specijalno, djeluje fizički nespreman i nekako koliko god strahovao od njega jer je igrač poteza, volio bih da krene od početka i u revanšu jer im je bio igrač manje u polju, mada sumnjam da će ovaj njihov trener ponoviti istu grešku.

Za naše igrače neću nešto specijalno dužiti, al' onako u par riječi Muftić korektan, Karamarko fantastičan, Seedorf osim one greške dobar, Alić zujalica, veoma lijep centaršut jest da ih je jedno 10 otišlo igračima Kopera na glavu ali definitivno su bili opasni, nekako svaki njegov centaršut te tjera da pomisliš da će biti šansa. Troupee je za sada nizozemski Galić :mrgreen: Vidi se da je školovan igrač, ali u ove dvije utakmice što sam ga gledao nisam vidio neki specijalni kvalitet mada treba mu dati vremena da se fizički dovede u red.

Eric veoma siguran i miran na lopti, iz nekog razloga me u četvrtak u par navrata podsjetio na Jovana Blagojevića iz nekih najboljih dana karijere u Želji. Lagumdžija me oduševio, jeste malo pao fizički zadnjih 15-ak minuta ali je pored toga bio brutalan u oba smjera. Pejić prolazan, dosta bolje u odnosu na prijateljske, vidi se da ima šlifa i sigurno može dati ruke na nivou naše lige. Cvetanoski isto veoma dobar, brz i nepredvidiv a i poprilično odgovoran defanzivno.

Šošić standardno, definitivno fin potencijal koji mora naučiti da u kratkom vremenskom roku na terenu donosi bolja rješenja. Ako poradi na tom segmentu biće sigurno naš najbolji igrač a i sebi će povećati šansu za dobrom internacionalnom karijerom. Krpić se trudio, borio, ali u ovim godinama nije igrač za stil koji Adžem fura. Ja naprimjer mislim da bi Dangubić u ovom sistemu bio odličan ali otom potom sad.

U četvrtak samo pametno, pokušati ne primiti gol u prvih 20-25 minuta i onda će dalje ići lakše. Pretpostavljam da bi Koper mogao stisnuti na početku jer nekako mi djeluje da mogu odigrati dosta bolje u odnosu na ono sa Grbavice. Sad da li su svjesno onako igrali nakon vodstva, da li su nas sve malo prevarili pa smo ih precijenili ili smo mi jednostavno bili toliko dobri pa ih ugušili i možemo li to ponoviti - vidjet ćemo u revanšu :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

TutanNodi
Kontakt:

Post Postao/la TutanNodi » 13 jul 2025, 15:18

Koper da nije dao gol onako rano, bilo bi to skroz drugacija utakmica. Poslije gola su mislili to je to, sad cemo lagano i na kraju su trebali izgubiti u hendikepu. Fizicka sprema im je nesto slabija, imaju problema s povredama, al je sigurno da u Sloveniji nece onako odigrati. Mi koliko god imamo solidan rezultat moramo napasti od prve minute, s tim bi neutralisali njihove napade. U slucaju da krenemo oprezno, mislim da nece biti dobro.
Cinjenica da je Celikovic poslije 10 dana od dolaska u klub zaigrao, znaci da im nesto ne stima u zadnjoj liniji.
Jaganjac od prve moje ocekivanje, al sanse su male.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 jul 2025, 15:27

TutanNodi je napisao/la:
13 jul 2025, 15:18
Koper da nije dao gol onako rano, bilo bi to skroz drugacija utakmica. Poslije gola su mislili to je to, sad cemo lagano i na kraju su trebali izgubiti u hendikepu. Fizicka sprema im je nesto slabija, imaju problema s povredama, al je sigurno da u Sloveniji nece onako odigrati. Mi koliko god imamo solidan rezultat moramo napasti od prve minute, s tim bi neutralisali njihove napade. U slucaju da krenemo oprezno, mislim da nece biti dobro.
Cinjenica da je Celikovic poslije 10 dana od dolaska u klub zaigrao, znaci da im nesto ne stima u zadnjoj liniji.
Ne znam zbog cega bi on trebao poceti, krpic mladja verzija.
Fk Željezničar.

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 13 jul 2025, 15:27

Ne znam šta je Jaganjac odigrao kad je ušao, pa da izbaci Krpića iz prve, nije se nešto proslavio, po meni loš bio…

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jul 2025, 15:35

Pablo11 je napisao/la:
13 jul 2025, 15:27
TutanNodi je napisao/la:
13 jul 2025, 15:18
Ne znam zbog cega bi on trebao poceti, krpic mladja verzija.
Sve si sam rekao, zato sto je mladja verzija Krpica
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jul 2025, 15:37

Orvel je napisao/la:
13 jul 2025, 12:10
Pocelo skidanje stolica sa juga.

Mogli bi se i mi org da ubrzamo ovaj proces? Naravno da necemo ici tamo i raditi neke ozbiljne gradjevinske radove jer za to trebaju profesionalci, ali u skidanju stolica i ovim ostalim radovima mozemo pomoci da ubrzamo proces?

I nasi stari su gradili tribine, red je da mi kao navijaci pomognemo koliko je do nas i za ovu tribinu.

Samoorganizacija, sta kazete?
Pristup gradilistu imaju samo ovlaštene osobe, druge su procedure sada nego kada su nasi stari gradili tribine.
Mislim da se moralo početi zbog toga sto se izvodjac mora uvesti u radove u roku od 30 dana.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Argentina, Hrasno15, Noke995, supervizor, zlatandr i 67 gostiju.