Ma skinut ce oni brzo stolice danas eventualno sutra ujutru oni su vec zavrseni . Sad jedini fazon ja ne znam kako izgleda tacno projekat. Znam da se donji dio rusi gdje su stepenice i spajat ce se sa istokom u zdenku . Ali ja sad ne znam hoce li biti reflektori ko na sjeveru da prolaze kroz zdenku ili iza stadiona . Takodjer ja ne znam hoce li rusiti ovaj dio gdje su stolice jer neki govore da ce ostaviti drugi govore da ce rusiti. Nas onde zeza sto moze doci sa klizista nije dzabe onde bila suma iznad juga. Ja imam osjecaj da ce biti puno teze napraviti jug nego istok . Ali zato kad ga zavrse kad se spoji sa istokom i sjeverom ima da bude prelijep stadion .bhsport je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:37Pristup gradilistu imaju samo ovlaštene osobe, druge su procedure sada nego kada su nasi stari gradili tribine.Orvel je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:10Pocelo skidanje stolica sa juga.
Mogli bi se i mi org da ubrzamo ovaj proces? Naravno da necemo ici tamo i raditi neke ozbiljne gradjevinske radove jer za to trebaju profesionalci, ali u skidanju stolica i ovim ostalim radovima mozemo pomoci da ubrzamo proces?
I nasi stari su gradili tribine, red je da mi kao navijaci pomognemo koliko je do nas i za ovu tribinu.
Samoorganizacija, sta kazete?
Mislim da se moralo početi zbog toga sto se izvodjac mora uvesti u radove u roku od 30 dana.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ma katastrofa ziva, nego ono nase dijete pa daj da se gura. Stoper pojeo Krpica i skokove 90% uzeo, a da Jaganjac nesto uspije..tiagofaria25 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:27Ne znam šta je Jaganjac odigrao kad je ušao, pa da izbaci Krpića iz prve, nije se nešto proslavio, po meni loš bio…
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Pejic ne da nije prolazan nego je bio jedan od boljih na terenu u prvom poluvremenu. Centarsut za mrtvu sansu Lagumdzije, a onda Seedorf fuli odbicu, odmah na pocetku. Dao loptu Madzidu isto mrtva sansa, opalio sa 30 metara, golman jedva odbranio, a onda Suljo fulio ono sto se ne smije fuliti u ovakvoj tekmi i slobodnjak malo preko gola.Raonffa je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:04Odlično prvo poluvrijeme u četvrtak, po meni možda i najbolje poluvrijeme Želje u Evropi koje ja pamtim, a to je od onog dvomeča u kvalifikacijama za LP protiv Hapoela, mislim 2010. godine.
Dobro smo krenuli i mislio sam da će nas onaj njihov gol sasjeći, ali momci su nastavili u istom ritmu čak i jače. Što se tiče njihovog gola, ne bih čak rekao ni da je pao iz neke krupne greške, prosto dvije loše reakcije koje se dešavaju plus vrhunsko snalaženje protivničkog igrača i to je to. Jedina greška koja je bila jeste ona Seedorfova loša procjena za koju, srećom, nismo kažnjeni. Ono što je mene oduševilo jeste tranzicija i količina trke jer momci su stvarno kao ekipa bili osjetno fizički dominantniji u odnosu na Koper i baš bi bila nepravda da smo izgubili, mada i da jesmo rekao bih da imamo šanse u revanšu.
Što se tiče Kopera, onaj mali što je dao gol (lijevo krilo) baš opasan i školovan igrač, definitivno najbolji kod njih. Pored toga onaj tamnoputi veznjak je isto tako jedini fizički parirao našim igračima, bije brat k'o žandarmerija deset je faulova napravio a mislim da nije ni žuti dobio. Od ostalih bih izdvojio desnog stopera (kasnije sam vidio da je Slovenac), baš je napatio Krpića mislim da je Suljo sa njim izgubio 9 od 10 zračnih duela.
Iličić ništa specijalno, djeluje fizički nespreman i nekako koliko god strahovao od njega jer je igrač poteza, volio bih da krene od početka i u revanšu jer im je bio igrač manje u polju, mada sumnjam da će ovaj njihov trener ponoviti istu grešku.
Za naše igrače neću nešto specijalno dužiti, al' onako u par riječi Muftić korektan, Karamarko fantastičan, Seedorf osim one greške dobar, Alić zujalica, veoma lijep centaršut jest da ih je jedno 10 otišlo igračima Kopera na glavu ali definitivno su bili opasni, nekako svaki njegov centaršut te tjera da pomisliš da će biti šansa. Troupee je za sada nizozemski GalićVidi se da je školovan igrač, ali u ove dvije utakmice što sam ga gledao nisam vidio neki specijalni kvalitet mada treba mu dati vremena da se fizički dovede u red.
Eric veoma siguran i miran na lopti, iz nekog razloga me u četvrtak u par navrata podsjetio na Jovana Blagojevića iz nekih najboljih dana karijere u Želji. Lagumdžija me oduševio, jeste malo pao fizički zadnjih 15-ak minuta ali je pored toga bio brutalan u oba smjera. Pejić prolazan, dosta bolje u odnosu na prijateljske, vidi se da ima šlifa i sigurno može dati ruke na nivou naše lige. Cvetanoski isto veoma dobar, brz i nepredvidiv a i poprilično odgovoran defanzivno.
Šošić standardno, definitivno fin potencijal koji mora naučiti da u kratkom vremenskom roku na terenu donosi bolja rješenja. Ako poradi na tom segmentu biće sigurno naš najbolji igrač a i sebi će povećati šansu za dobrom internacionalnom karijerom. Krpić se trudio, borio, ali u ovim godinama nije igrač za stil koji Adžem fura. Ja naprimjer mislim da bi Dangubić u ovom sistemu bio odličan ali otom potom sad.
U četvrtak samo pametno, pokušati ne primiti gol u prvih 20-25 minuta i onda će dalje ići lakše. Pretpostavljam da bi Koper mogao stisnuti na početku jer nekako mi djeluje da mogu odigrati dosta bolje u odnosu na ono sa Grbavice. Sad da li su svjesno onako igrali nakon vodstva, da li su nas sve malo prevarili pa smo ih precijenili ili smo mi jednostavno bili toliko dobri pa ih ugušili i možemo li to ponoviti - vidjet ćemo u revanšu![]()
Dalje, ima ga svuda, non stop ulazi na sredinu terena, pokriva Alica kada ovaj napada, zna lopte, jak u duelu i igra odbranu. U drugom ostao bez snage trebao je prije biti zamijenjen.
Za mene jedan od boljih na terenu zajedno sa Erickom i Lagumdzijom. Njih trojica su pojela igrace Kopera sto se tice defanzive. Usput, gledao sam Koper, ljudi uopste ne igraju ovako nego oni rade bas ono sto smo mi njima napravili, visoki presing i brza tranzicija po osvojenoj lopti. U prvom poluvremenu smo ih onako ubili jer su bili postavljeni ofanzivno. Cim su se povukli u drugom poluvremenu teze smo im dolazili do gola. Tamo ocekujem preslikano drugo poluvrijeme sto se njih tice. Ako budu otvoreno krenuli opet cemo ih ubiti nogama

Sto se napadaca tice, da se ja pitam, ako je spreman, igrao bi Boljevic. Ako nije, Suljo 60-ak minuta pa Boljevic umjesto njega.
Ja dijelim nepopularno misljenje prema Boljevicu. Demantirao me u tekmi tako sto je zabio gol. Ali realno on nit je spreman nit brz kao Pejic da moze izgurati pola tekme u ovom trenutku. Moze pomoci na kraju i Adzem je to dobro odradio. Prizeljkivati ga ili ocekivati nesto vise od njega u uzvratu je nerealno.
Prespor je u odnosu na njihovog beka bio, kao kroz vodu da trci,sto znaci da nije spreman uopste. On ima taj potez koji pravi razliku ali i potez viska koji pravi stetu, zavisi od tekme koji potez cemo gledati..
Prespor je u odnosu na njihovog beka bio, kao kroz vodu da trci,sto znaci da nije spreman uopste. On ima taj potez koji pravi razliku ali i potez viska koji pravi stetu, zavisi od tekme koji potez cemo gledati..
-
- Kontakt:
Je li istina da Radovac ide zbog svadje sa šefom?
Kako nije ucestovao je kod golaPablo11 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:59Ma katastrofa ziva, nego ono nase dijete pa daj da se gura. Stoper pojeo Krpica i skokove 90% uzeo, a da Jaganjac nesto uspije..tiagofaria25 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:27Ne znam šta je Jaganjac odigrao kad je ušao, pa da izbaci Krpića iz prve, nije se nešto proslavio, po meni loš bio…
Onu kontru je iznio od sredine terena do njihovih 16
Imao je prije toga dobar skok i nadoskocio je njihovog stopera, ali nije dobro osutao
Agilniji je od Krpica i bolje Jaganjac da igra
Krpic bolje sa klupe svjez da udje i da digne igrace svojom agresivom
Pogledaj radijus kretanja Jaganjca, kreirao je napad i zamalo sam da ga zavrsi
11:03
11:37
Da je Boljevic mozda ubacio, mozda bi i Jaganjac zabio
Protiv Zrinjskog isto Sosic mu je mogao dodati zabio bi sigurno
Nije bitno trebace nam i Krpic i Jaganjac za ovu dugu sezonu koja je pred nama, a sutra ce biti predstavljen i novi nizozemski napadac
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa logicno je nekako da iznese loptu, isao je sam do 16 sta je trebao uraditi?NoDi80 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:16Kako nije ucestovao je kod golaPablo11 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:59Ma katastrofa ziva, nego ono nase dijete pa daj da se gura. Stoper pojeo Krpica i skokove 90% uzeo, a da Jaganjac nesto uspije..tiagofaria25 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:27Ne znam šta je Jaganjac odigrao kad je ušao, pa da izbaci Krpića iz prve, nije se nešto proslavio, po meni loš bio…
Onu kontru je iznio od sredine terena do njihovih 16
Imao je prije toga dobar skok i nadoskocio je njihovog stopera, ali nije dobro osutao
Agilniji je od Krpica i bolje Jaganjac da igra
Krpic bolje sa klupe svjez da udje i da digne igrace svojom agresivom
Pogledaj radijus kretanja Jaganjca, kreirao je napad i zamalo sam da ga zavrsi
11:03
11:37
Da je Boljevic mozda ubacio, mozda bi i Jaganjac zabio
Protiv Zrinjskog isto Sosic mu je mogao dodati zabio bi sigurno
Nije bitno trebace nam i Krpic i Jaganjac za ovu dugu sezonu koja je pred nama, a sutra ce biti predstavljen i novi nizozemski napadac
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Kad čitam ove komentare razmišljam da li smo gledali istu utakmicu. Sem Krpića svi su dobri bili. A i sam Krpić je puno trčao al nije njegovo da točiko trči već da zabija što on nije uspio. Po meni Jaganjac je ispred njega. A i za Šabića bi našo neko mjesto. Šteta da momak sjedi a na klupi a super je.
Ma ja, pogrešno sam se izrazio. Ima momak fin pregled igre i neke lucidne poteze, vidi se kod njega u igri taj neki vic. Realno govoreći proteklih godina je kod nas u ligi bilo veoma dobrih igrača koji su stigli iz hrvatskih niželigaša, posebno je Zrinjski pogađao sa njima, pa je vakat da i mi pogodimo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 jul 2025, 16:50Pejic ne da nije prolazan nego je bio jedan od boljih na terenu u prvom poluvremenu. Centarsut za mrtvu sansu Lagumdzije, a onda Seedorf fuli odbicu, odmah na pocetku. Dao loptu Madzidu isto mrtva sansa, opalio sa 30 metara, golman jedva odbranio, a onda Suljo fulio ono sto se ne smije fuliti u ovakvoj tekmi i slobodnjak malo preko gola.Raonffa je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:04Odlično prvo poluvrijeme u četvrtak, po meni možda i najbolje poluvrijeme Želje u Evropi koje ja pamtim, a to je od onog dvomeča u kvalifikacijama za LP protiv Hapoela, mislim 2010. godine.
Dobro smo krenuli i mislio sam da će nas onaj njihov gol sasjeći, ali momci su nastavili u istom ritmu čak i jače. Što se tiče njihovog gola, ne bih čak rekao ni da je pao iz neke krupne greške, prosto dvije loše reakcije koje se dešavaju plus vrhunsko snalaženje protivničkog igrača i to je to. Jedina greška koja je bila jeste ona Seedorfova loša procjena za koju, srećom, nismo kažnjeni. Ono što je mene oduševilo jeste tranzicija i količina trke jer momci su stvarno kao ekipa bili osjetno fizički dominantniji u odnosu na Koper i baš bi bila nepravda da smo izgubili, mada i da jesmo rekao bih da imamo šanse u revanšu.
Što se tiče Kopera, onaj mali što je dao gol (lijevo krilo) baš opasan i školovan igrač, definitivno najbolji kod njih. Pored toga onaj tamnoputi veznjak je isto tako jedini fizički parirao našim igračima, bije brat k'o žandarmerija deset je faulova napravio a mislim da nije ni žuti dobio. Od ostalih bih izdvojio desnog stopera (kasnije sam vidio da je Slovenac), baš je napatio Krpića mislim da je Suljo sa njim izgubio 9 od 10 zračnih duela.
Iličić ništa specijalno, djeluje fizički nespreman i nekako koliko god strahovao od njega jer je igrač poteza, volio bih da krene od početka i u revanšu jer im je bio igrač manje u polju, mada sumnjam da će ovaj njihov trener ponoviti istu grešku.
Za naše igrače neću nešto specijalno dužiti, al' onako u par riječi Muftić korektan, Karamarko fantastičan, Seedorf osim one greške dobar, Alić zujalica, veoma lijep centaršut jest da ih je jedno 10 otišlo igračima Kopera na glavu ali definitivno su bili opasni, nekako svaki njegov centaršut te tjera da pomisliš da će biti šansa. Troupee je za sada nizozemski GalićVidi se da je školovan igrač, ali u ove dvije utakmice što sam ga gledao nisam vidio neki specijalni kvalitet mada treba mu dati vremena da se fizički dovede u red.
Eric veoma siguran i miran na lopti, iz nekog razloga me u četvrtak u par navrata podsjetio na Jovana Blagojevića iz nekih najboljih dana karijere u Želji. Lagumdžija me oduševio, jeste malo pao fizički zadnjih 15-ak minuta ali je pored toga bio brutalan u oba smjera. Pejić prolazan, dosta bolje u odnosu na prijateljske, vidi se da ima šlifa i sigurno može dati ruke na nivou naše lige. Cvetanoski isto veoma dobar, brz i nepredvidiv a i poprilično odgovoran defanzivno.
Šošić standardno, definitivno fin potencijal koji mora naučiti da u kratkom vremenskom roku na terenu donosi bolja rješenja. Ako poradi na tom segmentu biće sigurno naš najbolji igrač a i sebi će povećati šansu za dobrom internacionalnom karijerom. Krpić se trudio, borio, ali u ovim godinama nije igrač za stil koji Adžem fura. Ja naprimjer mislim da bi Dangubić u ovom sistemu bio odličan ali otom potom sad.
U četvrtak samo pametno, pokušati ne primiti gol u prvih 20-25 minuta i onda će dalje ići lakše. Pretpostavljam da bi Koper mogao stisnuti na početku jer nekako mi djeluje da mogu odigrati dosta bolje u odnosu na ono sa Grbavice. Sad da li su svjesno onako igrali nakon vodstva, da li su nas sve malo prevarili pa smo ih precijenili ili smo mi jednostavno bili toliko dobri pa ih ugušili i možemo li to ponoviti - vidjet ćemo u revanšu![]()
Dalje, ima ga svuda, non stop ulazi na sredinu terena, pokriva Alica kada ovaj napada, zna lopte, jak u duelu i igra odbranu. U drugom ostao bez snage trebao je prije biti zamijenjen.
Za mene jedan od boljih na terenu zajedno sa Erickom i Lagumdzijom. Njih trojica su pojela igrace Kopera sto se tice defanzive. Usput, gledao sam Koper, ljudi uopste ne igraju ovako nego oni rade bas ono sto smo mi njima napravili, visoki presing i brza tranzicija po osvojenoj lopti. U prvom poluvremenu smo ih onako ubili jer su bili postavljeni ofanzivno. Cim su se povukli u drugom poluvremenu teze smo im dolazili do gola. Tamo ocekujem preslikano drugo poluvrijeme sto se njih tice. Ako budu otvoreno krenuli opet cemo ih ubiti nogama
Sto se napadaca tice, da se ja pitam, ako je spreman, igrao bi Boljevic. Ako nije, Suljo 60-ak minuta pa Boljevic umjesto njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Visok je,jak,ima razoran sut,sto kazete ima neke lucidne poteze. On moze biti jako opasan.Raonffa je napisao/la: ↑13 jul 2025, 18:15Ma ja, pogrešno sam se izrazio. Ima momak fin pregled igre i neke lucidne poteze, vidi se kod njega u igri taj neki vic. Realno govoreći proteklih godina je kod nas u ligi bilo veoma dobrih igrača koji su stigli iz hrvatskih niželigaša, posebno je Zrinjski pogađao sa njima, pa je vakat da i mi pogodimo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 jul 2025, 16:50Pejic ne da nije prolazan nego je bio jedan od boljih na terenu u prvom poluvremenu. Centarsut za mrtvu sansu Lagumdzije, a onda Seedorf fuli odbicu, odmah na pocetku. Dao loptu Madzidu isto mrtva sansa, opalio sa 30 metara, golman jedva odbranio, a onda Suljo fulio ono sto se ne smije fuliti u ovakvoj tekmi i slobodnjak malo preko gola.Raonffa je napisao/la: ↑13 jul 2025, 15:04Odlično prvo poluvrijeme u četvrtak, po meni možda i najbolje poluvrijeme Želje u Evropi koje ja pamtim, a to je od onog dvomeča u kvalifikacijama za LP protiv Hapoela, mislim 2010. godine.
Neko govori da je spor. Ako je to i tacno,ono sto ponistava sve to,je Alic,i veza Joao Eric i Dan.
Krecu se ,prave pritisak,izlaze visoko,jako brzo vracamo posjed lopte.
To je kljuc,gdje ekipe pocnu da se gube.
To je ono cime smo razbili Zrinjski,pa realno i Koper u prvom poluvremenu.
Meni je to super,ja to nisam vidio kod nas odavno.
Ovo je nama Zrinjski radio godinama.
Ovoj ekipi fali dobar napadac i mozda jos malo jaca klupa. I moglo bi to izgledati jako dobro.
Raduje me da svi hvale tog malog Gojaka.
Jaganjac treba da igra jer ce mu sigurno voljni momenat biti puno veci nego kod Krpica. Krpic nista nije uradio, i to nije samo protiv Slovenaca nego ni na pripremnim. Istog sam misljenja da bi Sabic trebao dobiti sansu od prve minute. Na pripremama zabio golcinu, sad asistencija a igrao ukupno u te dvije utakmice 25min.
Edit: imamo dosta igraca koji mogu opaliti izvan sesnesterca sto nismo imali dugo. Pejic, Eric, Alic, Sabic.
Edit: imamo dosta igraca koji mogu opaliti izvan sesnesterca sto nismo imali dugo. Pejic, Eric, Alic, Sabic.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Na odmoru sam, nisam u Sarajevu, ne mogu sve ispratiti sta pisete,zanima me jedna stvar
Ko je taj igrac sto je Adzem rekao da je vec tu.. jel moguce da se jos uvijek nije saznalo ko je
Ako ko zna, volio bih da mi javi
Hvala unaprijed
Ko je taj igrac sto je Adzem rekao da je vec tu.. jel moguce da se jos uvijek nije saznalo ko je
Ako ko zna, volio bih da mi javi
Hvala unaprijed
Bez obzira vidio si kakvu je razliku pravio po lijevoj strani kada je ušaoOrvel je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:06Ja dijelim nepopularno misljenje prema Boljevicu. Demantirao me u tekmi tako sto je zabio gol. Ali realno on nit je spreman nit brz kao Pejic da moze izgurati pola tekme u ovom trenutku. Moze pomoci na kraju i Adzem je to dobro odradio. Prizeljkivati ga ili ocekivati nesto vise od njega u uzvratu je nerealno.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Nakon sto je ispao iz kupa i danas Viking gubi sa 2:0 u prvom poluvremenu
Dobra stvar je to sto u koliko prodjemo 17.07 Koper
Viking ce 19.07 morati igrati ligasku utakmicu, sto znaci da cemo imati dva dana odmora prednosti u odnosu na njih
Dobra stvar je to sto u koliko prodjemo 17.07 Koper
Viking ce 19.07 morati igrati ligasku utakmicu, sto znaci da cemo imati dva dana odmora prednosti u odnosu na njih
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jul 2025, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gledam slike kako se skidaju stolice, kako pocinju masine dolaziti, i nekako mi sve to nerealno izgleda da je pocelo. Zvanicno krece izgradnja novog juga, a ovaj sto je godinama nosio nas, nasu mladost, nasu borbu, od danas zvanicno postaje stari jug.
Tu smo mi svi odrasli. Tu smo prvi put shvatili sta znaci Zeljo, ko su Manijaci. Tu smo prvi put izgubili glas, prvi put se smijali ko ludi al i sjebavali se, grc u stomaku, ruke na glavi. Tu smo dizali pritiske ko da mi igramo, a ne gledamo. Tu smo i postali ono sto smo danas. Iako smo danas mozda na nekim drugim tribinama, pokazali smo da nam Zeljo nikad nije bio prolazna faza i da nas je Jug izgradio.
Itekako se radujem novom izgledu, novom kopu, novoj omladini, i toj prvoj utakmici kad 5000 Manijaka zagrmi. I opet ce tu nove generacije proci ono sto smo mi prosli, dozivjeti sve emocije, sve uspone i padove, i pricati iste price koje mi danas pricamo, al jug je samo jedan.
Bilo je lijepo

Tu smo mi svi odrasli. Tu smo prvi put shvatili sta znaci Zeljo, ko su Manijaci. Tu smo prvi put izgubili glas, prvi put se smijali ko ludi al i sjebavali se, grc u stomaku, ruke na glavi. Tu smo dizali pritiske ko da mi igramo, a ne gledamo. Tu smo i postali ono sto smo danas. Iako smo danas mozda na nekim drugim tribinama, pokazali smo da nam Zeljo nikad nije bio prolazna faza i da nas je Jug izgradio.
Itekako se radujem novom izgledu, novom kopu, novoj omladini, i toj prvoj utakmici kad 5000 Manijaka zagrmi. I opet ce tu nove generacije proci ono sto smo mi prosli, dozivjeti sve emocije, sve uspone i padove, i pricati iste price koje mi danas pricamo, al jug je samo jedan.
Bilo je lijepo

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ništa u životu nije slučajno. Nije slučajno da smo se od juga oprostili golom u 96. minuti.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Kooooo je spic
Evo klub objavio trening i Radovac na slici, cak su ga i oznacili
Vjerovatno ostaje
Navodno ovaj jedan sto je ponikao u Psv i igrao za Heracles, Emmen, Graafschap, Den Boch i Eindhoven
Zabijao u prvoj, drugoj ligi i u kupu Nizozemske
Zabijao golove protiv PSV, Twente, Heerenveen, Zwolle, Breda, Ado Den Haag…
Vjerovatno ostaje
Nizozemac
Navodno ovaj jedan sto je ponikao u Psv i igrao za Heracles, Emmen, Graafschap, Den Boch i Eindhoven
Zabijao u prvoj, drugoj ligi i u kupu Nizozemske
Zabijao golove protiv PSV, Twente, Heerenveen, Zwolle, Breda, Ado Den Haag…
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bajic ce doci ako Boljevic ode
-
- Kontakt:
Evo novog poraza Vikinga, mi ćemo im produžiti niz 

Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.