Strahota, Federer bi 3 godine sebi dolazio.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:28Ovako se vratiti nakon onog slucajnog izgubljenog finala na RG![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Strahota, Federer bi 3 godine sebi dolazio.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:28Ovako se vratiti nakon onog slucajnog izgubljenog finala na RG![]()
A jbg. Ni ne mozes postenim putem odjednom skocit od nivoa jednog Rubleva na ovo.L-Train je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:25Steta sto nikada nece razviti svoj puni potencijal kao sto je dopingas uspio,jer je vec sad jasno da ih Carlos nikada nece promjeniti.
Jedan je Nole.On bi jos i nakon prvog seta hramljao i imao napade astme.Ima Sinner jos deceniju da se razvija u tom smjeru.Novak je ipak doktor nauka u tim fejk igricama,medical time out-ima,kosmodisku i svim ostalim mogucim sredstvima da se protivnik izbaci iz ritma.Pa njemu je to cak uspjelo na trenutak i protiv Sinnera u 3 setu ali na kraju bezuspjesno,level je slabiji teniser u ovom momentu od Talijana.darker10 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:42Pravi nasljednik Nole.Gubi se protiv Dimija,prodje onako kako je prosao.Poslije otkazuje treninge i kao ide na rentgen da zamaskira to razbucavanje i nezasluzen prolazak da bi poslije odjednom razbuco Nolu i AlcarazaNije bilo lako ni Federeru i Nadalu da se izbore sa Nolinim igricama,a nece bit lako ni Karlitosu
Nisam ni Nolu ispratio jos sa tim stvarima ,sad valja i ovog trpit
![]()
Nema dopingovanijeg sportiste u historiji od tvog vlaha, gori od Rusa i Kineza
Jbt ziv si
Pa bilo bi smijesno da on uzme kalendarski GS u 25. godini a Nolo,Federer i Nadal u karijeri da nisu.Ja ne mogu da vjerujem da vi kao fanovi Federera odnosno Nadala podrzavate takav razvoj dogadjaja
Pa zasto ne bi navijao, niko ovoj trojici nije kriv sto nisu uspjelidarker10 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:00Pa bilo bi smijesno da on uzme kalendarski GS u 25. godini a Nolo,Federer i Nadal u karijeri da nisu.Ja ne mogu da vjerujem da vi kao fanovi Federera odnosno Nadala podrzavate takav razvoj dogadjaja![]()
Uostalom ne znam kako mu vec upisujete USO.Naucit ce i Karlitos nesto iz ovog .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.