Daj nam trnavu yebem ih usta
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na hajrhazarder je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:27Mislim da klub ne objavljuje dok' se svi papiri ne završe kako bi se izbjegla bruka ako se nešto u zadnjoj sekundi izjalovi.
Na insta se prati s Mirvićem i ukinuo je Bochum iz opisa ako to išta znači
Također nađoh ovaj njegov novi video s vimea kojeg nema na YT:

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Gdje ce biti jak i stalozen ne smije covjek izgubit tekmu inace je donji. Svi ce mu „navijaci“ sve po spiskuAdo_77 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:57Ima i on jaki pritisak sa svih strana nije mu lako,razumim,nas klub je veliko breme,treba sad biti jak i stalozen vidjecemo kako ce se sve posloziti.rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:03Ne gubi se Zekic, jestel vi ljudi svjesni da se i drugi trener i njegova ekipa nesto pita u utakmici? Zekic moze gresku napraviti ali da se sad gubi, ne znam sta bi ti reko.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Nikad, ne znam otkud ti to kad smo poznati na Balkanu kao tim bez pritiska, na svaku izgubljenu kažemo nema veze idemo dalje bit će bolje.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:08Gdje ce biti jak i stalozen ne smije covjek izgubit tekmu inace je donji. Svi ce mu „navijaci“ sve po spiskuAdo_77 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:57Ima i on jaki pritisak sa svih strana nije mu lako,razumim,nas klub je veliko breme,treba sad biti jak i stalozen vidjecemo kako ce se sve posloziti.rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:03
Ne gubi se Zekic, jestel vi ljudi svjesni da se i drugi trener i njegova ekipa nesto pita u utakmici? Zekic moze gresku napraviti ali da se sad gubi, ne znam sta bi ti reko.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Odlican igrac...NazorUso je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:42Na hajrhazarder je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:27Mislim da klub ne objavljuje dok' se svi papiri ne završe kako bi se izbjegla bruka ako se nešto u zadnjoj sekundi izjalovi.
![]()
Ovakav vezni nam je bas potreban, brz, prodoran, malo bezobrazan, inteligentan...
Bas bi dominirao sredinom...
-
- Kontakt:
Kakav vezni ovaj samo golove dajeVanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:18Odlican igrac...NazorUso je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:42Na hajrhazarder je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:27
Mislim da klub ne objavljuje dok' se svi papiri ne završe kako bi se izbjegla bruka ako se nešto u zadnjoj sekundi izjalovi.
![]()
Ovakav vezni nam je bas potreban, brz, prodoran, malo bezobrazan, inteligentan...
Bas bi dominirao sredinom...

Dobar igrac cini mi se
Nije video nikada mjerilo al' može se vidjet da je baš svestran, kontrola, pas, šut, igra s obje noge, čvrst u duelu, odgovoran u odbrani, TV u boji u odnosu na onu dvojicu što su propali. Strah me samo da ne bude i s njim pušangija jer ne znam nekog igrača od Andy-a Bare da je bez sapunjare negdje prešao...
Na hajr!
Na hajr!
-
- Kontakt:
Ne moze gori biti od mustaficahazarder je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:27Nije video nikada mjerilo al' može se vidjet da je baš svestran, kontrola, pas, šut, igra s obje noge, čvrst u duelu, odgovoran u odbrani, TV u boji u odnosu na onu dvojicu što su propali. Strah me samo da ne bude i s njim pušangija jer ne znam nekog igrača od Andy-a Bare da je bez sapunjare negdje prešao...
Na hajr!
On i Jatta, pokrili bi 90 % terena...pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:21Kakav vezni ovaj samo golove daje![]()
![]()
Dobar igrac cini mi se

To si u pravu, kad njegov igrac pravi transfer, zena se dva puta moze poroditi dok potpise...hazarder je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:27Nije video nikada mjerilo al' može se vidjet da je baš svestran, kontrola, pas, šut, igra s obje noge, čvrst u duelu, odgovoran u odbrani, TV u boji u odnosu na onu dvojicu što su propali. Strah me samo da ne bude i s njim pušangija jer ne znam nekog igrača od Andy-a Bare da je bez sapunjare negdje prešao...
Na hajr!
Ubi ih Celzi u 4231napoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:03PSG igra klasicnu 433 sa zadnjim veznim i dva centralna vezna. Ko je desetka u njihovoj formaciji? Vitinha pravi DMF, Neves i Ruiz centralni vezni. Napoli ista stvar, Gilmour/Lobotka zadnji, McTominay i Anguissa centralni. A pricas o Conteu koji je mozda i najpoznatiji sa svojom 343 formacijom s kojom je harao u Juventusu, Chelseaju i Interu. Barcelona jedina igra neku vrstu 4231 mada i tu Olmo nije prava desetka, u Spaniji igra centralnog. Spominjes Real? Pa godinama su igrali prototip 433 formacije, sa Casemirom kao razbijacem, Modricem i Kroosom kao klasicnim centralnim veznim. Gore trojac BBC. Od odlaska Ozila nisu igrali sa 10kom. Kod Ancelottija ove zadnje sezone najvise igrali 442. Bukvalno niko tu nije igrao 4231 sem te Barcelone, haj da si mi rekao City sa De Bruyneom ili Man Utd sa Brunom, mada su i to hibridne formacije (posebno City gdje je Pep gurao Stonesa na zadnjeg veznog a Cancela kao IWBa). Ta 4231 formacija o kojoj ti pricas se igrala do 2013. maksimalno, kad su glavni igraci bili Ozil, Mata, Gotze, Rooney kod Fergusona iza RVPa, Kaka...Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:414-2-3-1 izumrla u modernom fudbalu![]()
![]()
Šta igra PSG, hrkljuš. Kad ih je Enrike preuzeo, poceo je 3-5-2, bio na rubu otkaza par puta, prešaltao kasnije na 4-2-3-1, pa pokorio Evropu, vjerovatno ce i svijet veceras. Konte poceo sa 3-5-2, vidio da to nije to, prešaltao na 4-2-3-1, osvojio Skudeto. Koju formaciju igra Flik sa Barcelonom, pa im se divi cijeli svijet, u kojoj formaciji je sa Bayernom osvojio sve živo ? U kojoj formaciji su Anceloti/Zidan osvojili sve one Lige šampiona sa Realom ?
Naš mag nek i dalje eksperimentiše i pokušava zbuniti protivnika, ide dogodine - 30 za Borcem/Zrinjskim. Jucer je prekucao sa novim izumom, Mlinaric zadnji vezni![]()
-
- Kontakt:
Mogao bi Jatta bljesnut ove sezone. Da ga je jos ozenit da uzme nase drzavljanstvo, ih….nemoj mi ba Gambije, daj ga vamoVanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:30On i Jatta, pokrili bi 90 % terena...pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:21Kakav vezni ovaj samo golove daje![]()
![]()
Dobar igrac cini mi se![]()
Ma nece se Jatta zahebavati sa zenidbom, imaju onog caknutog Predsjednika, taj redovno potpisuje naloge za strijeljanje zatvorenika...pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:55Mogao bi Jatta bljesnut ove sezone. Da ga je jos ozenit da uzme nase drzavljanstvo, ih….nemoj mi ba Gambije, daj ga vamoVanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:30On i Jatta, pokrili bi 90 % terena...pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:21
Kakav vezni ovaj samo golove daje![]()
![]()
Dobar igrac cini mi se![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Hahaha na papiru daPena je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:32Ubi ih Celzi u 4231napoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:03PSG igra klasicnu 433 sa zadnjim veznim i dva centralna vezna. Ko je desetka u njihovoj formaciji? Vitinha pravi DMF, Neves i Ruiz centralni vezni. Napoli ista stvar, Gilmour/Lobotka zadnji, McTominay i Anguissa centralni. A pricas o Conteu koji je mozda i najpoznatiji sa svojom 343 formacijom s kojom je harao u Juventusu, Chelseaju i Interu. Barcelona jedina igra neku vrstu 4231 mada i tu Olmo nije prava desetka, u Spaniji igra centralnog. Spominjes Real? Pa godinama su igrali prototip 433 formacije, sa Casemirom kao razbijacem, Modricem i Kroosom kao klasicnim centralnim veznim. Gore trojac BBC. Od odlaska Ozila nisu igrali sa 10kom. Kod Ancelottija ove zadnje sezone najvise igrali 442. Bukvalno niko tu nije igrao 4231 sem te Barcelone, haj da si mi rekao City sa De Bruyneom ili Man Utd sa Brunom, mada su i to hibridne formacije (posebno City gdje je Pep gurao Stonesa na zadnjeg veznog a Cancela kao IWBa). Ta 4231 formacija o kojoj ti pricas se igrala do 2013. maksimalno, kad su glavni igraci bili Ozil, Mata, Gotze, Rooney kod Fergusona iza RVPa, Kaka...Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:414-2-3-1 izumrla u modernom fudbalu![]()
![]()
Šta igra PSG, hrkljuš. Kad ih je Enrike preuzeo, poceo je 3-5-2, bio na rubu otkaza par puta, prešaltao kasnije na 4-2-3-1, pa pokorio Evropu, vjerovatno ce i svijet veceras. Konte poceo sa 3-5-2, vidio da to nije to, prešaltao na 4-2-3-1, osvojio Skudeto. Koju formaciju igra Flik sa Barcelonom, pa im se divi cijeli svijet, u kojoj formaciji je sa Bayernom osvojio sve živo ? U kojoj formaciji su Anceloti/Zidan osvojili sve one Lige šampiona sa Realom ?
Naš mag nek i dalje eksperimentiše i pokušava zbuniti protivnika, ide dogodine - 30 za Borcem/Zrinjskim. Jucer je prekucao sa novim izumom, Mlinaric zadnji vezni![]()
![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Treba li kome dres bijeli L. Visak mi, imam sve varijante 
Pp ako je neko zainteresiran..

Pp ako je neko zainteresiran..
Zvanično ode i Mustafić
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nakon isteka ugovora, FK Sarajevo i Mirza Mustafić neće nastaviti saradnju.
Mustafić je bordo dres nosio od ljeta 2022. godine i tokom dvije pune sezone upisao ukupno 83 nastupa i postigao 6 pogodaka.
Kruna zajedničke saradnje obilježena je u sezoni 2024/25, kada je s ekipom osvojio trofej Kupa Bosne i Hercegovine.
FK Sarajevo se zahvaljuje Mirzi na doprinosu u bordo dresu, te mu želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere. Hvala, Mirza!
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Koliko mi je drago da se otklanja škart iz ekipe, sve na stranu voli klub, ali se vole tu i novcanice, dobro je trenutno svima ovdje kod nas, ali hvala nisi toliko ponudio Mirza i sretno dalje.
Ps kako bi volio da isproba 4-2-3-1 zekic u jednoj oficijalnoj utakmici, ne znam koliko ova formacija ima buducnosti kod nas tj.3-5-2 ali se nadam da ce uociti probleme. U ekipi ih je uocio, odlazi sve ijedan igrac koji nije se uklapao i po meni nije imao kvalitet, ima ih jos par, ali hajde mora neko i na klupi biti. Nadam se da ce do utakmice aBd biti to dobro poslozeno
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, Kyle88, NeSamSafetee, rimljanin90, Vanja8 i 46 gostiju.