English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kakav cigan Enrique ne Mogu **** da podnesu ovo.
- JayCatwright
- Kontakt:
ovi ovo fkt slave jbt, kakav cringe
Nema se tu šta prigovoriti plavcima...fazon je što oni dođu do finala i najčešće hladno i uzmu to finale pa makar i Bajramski turnir.Drugo je što mi navijači cijenimo polufinale lige prvaka a plavci uzmu konferenciju...niko te ne pita jel ono Arsenal došao do polufinala ...kaže se da Chelsea ima apsolutno sve i jedan mogući evropski pokal...isto ovo prvenstvo..došli,uzeli..uzeli sto i kusur miliona ..mada bi i oni sami sve ovo rado dali za osvoje englesku ligu ..ali tu si što da ne....
Ziv sam se pojeo

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Quartararo
- Kontakt:
Ajde što su plavi učestvovali na takmičenju gdje se nije mogao baš svako plasirati, već što su uzeli. Opasno nabijanje kompleksa topnicima, skuzerima i ostalim klaunima na temi.
Čestitke navijačima Chelsea.
Nije bilo sumnje, čim se takmičenje igra ljeti, to je vaš period.
Nije bilo sumnje, čim se takmičenje igra ljeti, to je vaš period.

Velik klub nema tu šta.Quartararo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 23:20Ajde što su plavi učestvovali na takmičenju gdje se nije mogao baš svako plasirati, već što su uzeli. Opasno nabijanje kompleksa topnicima, skuzerima i ostalim klaunima na temi.

-
- Kontakt:
Arsenal ko i ljoZe slave bodove i pobjede protiv Celzija jer nista drugo i ne osvajajuchily-rz je napisao/la: ↑13 jul 2025, 23:08Titula lige konferencije svaku i malo ozbiljnu ekipu ne zanima, sramota je se dovesti u kontekst iste, ako si uložio još milijardu i kusur u ekipu onda je to još veća sramota.soxx je napisao/la: ↑13 jul 2025, 23:00Moguce da ne dobiju, riskantna je opklada a ne bih da napustam forum zbog gluposti.
I dalje sam misljenja da ce celsi prije do titule epl nego li arsenal, vec 2 sezone to govorim.
Arsenalu je najbitnije da dobiju ove jace tekme da mogu pricat kako su uzeli ih, i xG da je na njihovok strani kad izgube. Titule i ta sran,ja ih ne zanimaju
Nije opklada riskantna ako kažeš da Chelsea neće dobiti Arsenal ni ove sezone, to je postala tradicija.
Prošle sezone Arsenal osvojio CS i Emirates kup osvojen, oba takmičenja jača od lige konferencije.
-
- Kontakt:

Čestitke na Emirates kupu. Nastavite tako i možda ćete u sljedećih 10 godina dodati čak i carabao kup pored ta dva moćna trofeja
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Čestitao sam i ja vama na ligi konferencije, nadam se da će Chelsea uskoro opet igrati to prestižno takmičenje.Majstorinho je napisao/la: ↑13 jul 2025, 23:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitke na Emirates kupu. Nastavite tako i možda ćete u sljedećih 10 godina dodati čak i carabao kup pored ta dva moćna trofeja
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa kad brani u najboljem klubu na svijetu a ne pratis fudbal, vrlo moguce da ce pomislit mnogi
U svijetu u kojem nema dva polufinalista lige prvaka, nema prvaka dvije najjače lige na svijetu ali ima Chelsea koji dvije godine ne igra u najjačem Evropskom takmičenju, pa ova pravila za učešće ko da ste sami sebi krojili. 

4 godine imate fore da se kvalifikujete, 2025 godina spada u kvalifikacije za 2029.
Ja znam da pravila tebi ne odgovaraju, cuj prvaci lige prvaka da igraju na prvenstvu
- Pensioner26
- Kontakt:
Vi ste prvak lige konferencije a možete biti samo bivši prvaci lige prvaka. Bivši su mnogi kojih nema a pravila su friška kao i takmičenje, Chelsea je zadnji put prvak bio prije pet godina, da Real nije dva puta osvojio znači vi bi bili bez plasmana? Kažem ti, ko da su krojili pravila da vas bude tamo.