Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Quartararo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ako dođe, istjerat debilnog Speeda iz države.
ma prica evo Nuni, nije bilo nekog plana kao za druge drzave nego mu rekli kao funny shit da spremi, zato mozda ovaj i govori da treba part 2...AshburtonG je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:06Problem kod nas je sto u Sarajevu nema skoro nista zanimljivo za njegov content. Meni sta prvo pada na pamet bi bio neki rafting Neretvom i da mu se sa strane organiziraju neke zajebancije uz par stajanja. Onda eventualno do Mostara i to je to.
Da on pravi klip o BiH, onda bi mu Bosna bila vjerovatno jedna od gledanijih destinacija jer ima fakat mnogo prirodnih ljepota i zanimljivosti. Medjutim, uglavnom je sve rastrkano po cijeloj drzavi i trebala bi mu 2-3 dana vozikanja da to odradi.
u svakoj drzavi je kao noc prije sjedio s vodicem i dogovarao sve, a oni noc prije saznali da je on s njim i jos imas 3h u najgore moguce vrijeme, od carsije do ilidze ti tad treba sat vremena...
Oni iz Beograda su prvobitno bili zaduzeni za Srbiju i bih. U zadnji momenat nadjose nunija.JHam je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:23ma prica evo Nuni, nije bilo nekog plana kao za druge drzave nego mu rekli kao funny shit da spremi, zato mozda ovaj i govori da treba part 2...AshburtonG je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:06Problem kod nas je sto u Sarajevu nema skoro nista zanimljivo za njegov content. Meni sta prvo pada na pamet bi bio neki rafting Neretvom i da mu se sa strane organiziraju neke zajebancije uz par stajanja. Onda eventualno do Mostara i to je to.
Da on pravi klip o BiH, onda bi mu Bosna bila vjerovatno jedna od gledanijih destinacija jer ima fakat mnogo prirodnih ljepota i zanimljivosti. Medjutim, uglavnom je sve rastrkano po cijeloj drzavi i trebala bi mu 2-3 dana vozikanja da to odradi.
u svakoj drzavi je kao noc prije sjedio s vodicem i dogovarao sve, a oni noc prije saznali da je on s njim i jos imas 3h u najgore moguce vrijeme, od carsije do ilidze ti tad treba sat vremena...
Da se ne lazemo, odradio je BiH cisto da je doda na spisak sa je bio, to se vidi po apsolutno svemu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Na osnovu cega to mislis?
Posvetio je ovdje vremena isto koliko i Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sad kad dodje drugi put ti ga vodaj gore po Grbavici

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ASD
- Kontakt:
Semir Sejfović, kakav debil šta je ono. 

Trebao ga je voditi chesa koji je iz BiH
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
trebao ga je voditi choda a chesa bi pomogao oko priprema i organizacije, i dalje bi bilo Speed -> Choda -> Chesa, bar je tako ovaj rekao na nekom klipu
Nije tacno, za slo i hrv je izdvojen po dan za svaku, srbija i bih su uradjene u isti dan + svi su imali sastanak sa njegovom ekipom noc/jutro prije snimanja, jedino bosna nije.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 23:32Na osnovu cega to mislis?
Posvetio je ovdje vremena isto koliko i Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.
Jeste sve bilo “na vrat na nos” kod nas ali nema opravdanja za retarda nunija i to je to. Slusam nocas njegov “originalni” plan, da ide redom u cevabdzinice da ocjenjuje cevape i na kraju veli poslije toga desert tufahija, kadaif, baklava. Pa jbt kralj imamo li mi sta drugo ponuditi osim hrane? Kao da smo mi jedina drzava koja ima svoju kuhinju pa ono, daj da covjek tri sat samo hranu tambura.
1946-1987
Ako je ograničen s vremenom najbolje neka ga dočeka brat Ramo sa sinovima i Zeničkim ponosom Sanelom Duvnjakom na par krugova helikopterom. Organizovat mu da skoči padobranom direktno Jusufu Nurkiću na čamac dok je na raftingu sa Robertom. Spuste se do starog Mosta da brzi Sanelu da milju eura da se šibne sa starog mosta na glavu bez ruku i pokaže mu šta je prava bosanska glava. Onda će spid uživati dok bude gledao kako se ovaj udara sa par lokalnih kabadahija dok izlazi iz hladne Neretve.
Odatle će vozom do Skenderije da odigra 1 na 1 sa Konakovićem, nakon što ga ministar razbuca će skupa sa pratnjom do predsjedništva gdje će ga dočekati Komšić i kao poklon mu predati zlatnog ljiljana.
Na kraju puta će produžiti do Zenice da iskopa busen trave sa istog mjesta kao Ronaldo, ide u obilazak kpd, upoznavanje sa Hadzijom za uspomenu do kraja života.
Odatle će vozom do Skenderije da odigra 1 na 1 sa Konakovićem, nakon što ga ministar razbuca će skupa sa pratnjom do predsjedništva gdje će ga dočekati Komšić i kao poklon mu predati zlatnog ljiljana.
Na kraju puta će produžiti do Zenice da iskopa busen trave sa istog mjesta kao Ronaldo, ide u obilazak kpd, upoznavanje sa Hadzijom za uspomenu do kraja života.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nuni zasluzuje sve kritike, ali
po nekom mom razmisljanju, BiH je prvobitno trebala biti u cetvrtak, zasebno, a onda mu je, nagadjam, Giannis javio da on moze u cetvrtak biti s njim pa je Speed odlucio pomjeriti BiH dan ranije i spojiti sa Srbijom, Giannis kao vodic mu je 50x vazniji za kontent nego Bosna
tako da tu Nuni ima donekle opravdanja, svaku drzava planiraju dan ranije, nadju se lice u lice negdje u hotelu i dogovore sta ce raditi a kod nas je bilo sve zbrzano pa je tako i ispalo
ali ljudi su fakat šega, citao sam komentare kako ga je trebalo voditi do Mostara, Trebinja, Neuma itd.
npr posjeta Kosevu, bas njega zanima kako se zove klub, kad je osnovan, jesu li OI otvorene na njemu, daj mi da ganjam lisicu i sutnem loptu par puta
po nekom mom razmisljanju, BiH je prvobitno trebala biti u cetvrtak, zasebno, a onda mu je, nagadjam, Giannis javio da on moze u cetvrtak biti s njim pa je Speed odlucio pomjeriti BiH dan ranije i spojiti sa Srbijom, Giannis kao vodic mu je 50x vazniji za kontent nego Bosna
tako da tu Nuni ima donekle opravdanja, svaku drzava planiraju dan ranije, nadju se lice u lice negdje u hotelu i dogovore sta ce raditi a kod nas je bilo sve zbrzano pa je tako i ispalo
ali ljudi su fakat šega, citao sam komentare kako ga je trebalo voditi do Mostara, Trebinja, Neuma itd.

npr posjeta Kosevu, bas njega zanima kako se zove klub, kad je osnovan, jesu li OI otvorene na njemu, daj mi da ganjam lisicu i sutnem loptu par puta
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mostar je jedina logična destinacija za ponovni dolazak, skok sa starog mosta bi bio senzacionalan kontent, ako bude vremena skoknuti do neuma poslije toga
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Jedino da ga zavezu u vrecu i da ga bace sa starog mosta. U Hrvatskoj se prenemagao pola sata i na kraju nije smjeo da skoci sa mola, a ne da skace sa starog mosta.
Ko ce drugi nego Turci

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Jedina greška Speed-ovog tima je ta što su po prvi put od kako rade live streamove irl pokušali strpati 2 države u jedan dan ali tu njihove greške počinju i završavaju. S druge strane Nuni se zajedno sa svojim kartelaškim jaranima uspio izlaktati za organizaciju dočeka. Dan prije dok je Speed bio u Sloveniji, Nuni je pisao Slovenskim organizatorima (koje poznaje) da pošalju njegov kontakt i da ga spomenu, jer visočki seljak mora biti taj koji će to organizovat. Speed-ov tim tada i odlučuje za izbor njega misleći da ako se već javlja da ima neki mega giga plan. Dok dvojica momaka koja su trebala voditi Speeda kroz Bosnu otpadaju.
Na kraju sve što se desilo je bilo i dobro. Debil je planirao da ga odvede u 8 čevabdžinica i 3 buregdžinice pa kao da on to ocjeni te u 3 slastičarne da i to ocjeni, a zatim bi igrao kolo na čaršiji. Nakon toga je imao plan da ide u konjički klub gdje bi muzio kravu i probao domaće sireve, nakon toga stadion i ostale pizdarije. Jer je Nuni u svojoj suštini seljačina i misli da je to relevntan reprezent jednog glavnog grada.
Uz sve to količina laži i nedosljednsoti koje je izjavio u svom Liveu gdje se pravda su debilizam ssami za sebe.
Na kraju sve što se desilo je bilo i dobro. Debil je planirao da ga odvede u 8 čevabdžinica i 3 buregdžinice pa kao da on to ocjeni te u 3 slastičarne da i to ocjeni, a zatim bi igrao kolo na čaršiji. Nakon toga je imao plan da ide u konjički klub gdje bi muzio kravu i probao domaće sireve, nakon toga stadion i ostale pizdarije. Jer je Nuni u svojoj suštini seljačina i misli da je to relevntan reprezent jednog glavnog grada.
Uz sve to količina laži i nedosljednsoti koje je izjavio u svom Liveu gdje se pravda su debilizam ssami za sebe.
Jao k’o da je dolazio predsjednik neke države u najmanju ruku a ne neki debil koji laje po ulici.
Don't hate what you don't understand.
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Ma sve bih tom nasem retardu i progledao kroz prste, nit je bitan speed nit on, ali ne mogu nikako svariti da si rekao liku pisaj na sred carsije to je normalno kod nas...akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 01:26Nuni zasluzuje sve kritike, ali
ali ljudi su fakat šega, citao sam komentare kako ga je trebalo voditi do Mostara, Trebinja, Neuma itd.![]()
Nadam se da više nikada nećemo vidjeti avlijanera speeda u našoj državi. Scene izlobotomizirane djece su ono čega se trebamo stiditi a ne šta i kako je Nuni uradio. 

Za sve može biti neko opravdanje, nije se imalo vremena, ispalo je ovako ili onako, ali kako objasniti ponašanje našeg debila? Lik ti došao u goste, ti ga u autu ignorišeš jer si na telefonu, zoveš ga **** jer neće da igra kolo. Vodiš ga da jede milion puta **** čevape k'o da su bili omiljeno jelo Poslanika, a ne meso i lepinja.
I onda ga vodiš na pizzu, pa na burek gdje mu neki random konobar gura meso dok ovaj jadan govori da ne može više. Doveo si neke svoje likove da mu guraju neke poklone, pa si doveo Jalu i Bubu da ga čekaju na Koševu.
Pita ga kako se kaže tišina na bosanskom, ovaj debil govori "**** se", to treba biti smiješno? Odraz jednog naroda? Kulture nečeg?
I onda se mi čudimo što nas ne poštuju ni jedni susjedi kad nam je smiješno strancu lagati prijevod riječi.
Momak u Srbiji igra košarku jer su zemlje košarke, igra tenis jer sam i ja koji bih radije gledao kako se boja suši nego gledao tenis čuo za Đokovića. A kod nas mu daju cevape, da razbija auto i da psuje.
Choda je glup kad se snima, ali Choda je inteligentan lik i zna šta prolazi, a šta ne. Ovaj naš je jednostavno takav lik koji nema ni kulture, ni znanja, ni poznavanje jezika.
Druže, ne dolazi ti neki kuhar vloger, pa da idete ocjenjivati čevape, nego osoba koja radi takav stream da joj svako deset minuta treba novo, a ne "evo ti meso, vidi cevap".
I ne bih se slozio sa tim da speeda ne zanimaju neke stvari. Djeluje da je čak zainteresiran da čuje takve neke sitnice i sigurno bi radije vidio muzej, nego pljeskavicu.
I onda ga vodiš na pizzu, pa na burek gdje mu neki random konobar gura meso dok ovaj jadan govori da ne može više. Doveo si neke svoje likove da mu guraju neke poklone, pa si doveo Jalu i Bubu da ga čekaju na Koševu.
Pita ga kako se kaže tišina na bosanskom, ovaj debil govori "**** se", to treba biti smiješno? Odraz jednog naroda? Kulture nečeg?
I onda se mi čudimo što nas ne poštuju ni jedni susjedi kad nam je smiješno strancu lagati prijevod riječi.
Momak u Srbiji igra košarku jer su zemlje košarke, igra tenis jer sam i ja koji bih radije gledao kako se boja suši nego gledao tenis čuo za Đokovića. A kod nas mu daju cevape, da razbija auto i da psuje.
Choda je glup kad se snima, ali Choda je inteligentan lik i zna šta prolazi, a šta ne. Ovaj naš je jednostavno takav lik koji nema ni kulture, ni znanja, ni poznavanje jezika.
Druže, ne dolazi ti neki kuhar vloger, pa da idete ocjenjivati čevape, nego osoba koja radi takav stream da joj svako deset minuta treba novo, a ne "evo ti meso, vidi cevap".
I ne bih se slozio sa tim da speeda ne zanimaju neke stvari. Djeluje da je čak zainteresiran da čuje takve neke sitnice i sigurno bi radije vidio muzej, nego pljeskavicu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.