A jarane jesi naporan vise
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvo skoci pa reci (hula)hop... nadam se da ce nas uz onu igru i sreca vise pratiti pa da onako slab Koper ne zabije neku odbijenicu ili slicno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:08Evo novog poraza Vikinga, mi ćemo im produžiti niz![]()
- mamonelafo
- Kontakt:
Da mi nije mrsko, skrolao bih i citirao one što su bili negativni i konstantno govorili kako se neće izgraditi jug i da je sve šuplja. Poseban pozdrav za vas.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Teško mi je zamisliti stadion bez starog Juga.
Od prvog osnovne sam na toj tribini, vec preko dvije decenije na istoj tribini(skoro svaki put i na istom mjestu).
Volio bih da postave kameru da gledamo izgradnju novog Juga, sve tribine na jednu stranu, ali Jug je nasa najveca emocija.
Ja Vas molim da je postavite ili na istoku, ili na sjeveru.
Od prvog osnovne sam na toj tribini, vec preko dvije decenije na istoj tribini(skoro svaki put i na istom mjestu).
Volio bih da postave kameru da gledamo izgradnju novog Juga, sve tribine na jednu stranu, ali Jug je nasa najveca emocija.
Ja Vas molim da je postavite ili na istoku, ili na sjeveru.
Jos se ne zna kojeg je Adzem igraca spominjao ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Da li se zna hoce li stari jug ostati iza? Bila bi fora da se moze sjediti na starom jugu malo osvjezenom.
-
- Kontakt:
- jointunija
- Kontakt:

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
E cuj da kupujemo stolice s juga 

platis stolicu u biletarnici, a kupis je s juga, dobra bi fora bila.
-
- Kontakt:
E to mi je drago, ovaj mi bezveze izgledajointunija je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:56![]()
Hoće, mora ostati kao podloga protiv klizišta
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ja sam skontai da su donirali samo dio nekom klubu prosle godine nastao jer im ne treba 3000 stolica.MarcosSenna je napisao/la: ↑14 jul 2025, 01:12Ja kako sam razumio donirali su ih nekome da ih stavi sebi kao polovne, da li neki klub, igralište nešto...
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Može link za karte za utakmicu u Sloveniji?
bit ce sigurno masa bosanaca iz slovenije na tekmi to sam siguran, to znaci nece biti navijaci samo u onom dijelu gdje je predvidjeno samo za zeljine navijace...tako da ocekujem da nasih bude mozda podjednako kao slovenaca.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ma nama treba spic ne mora on biti fizicki jak ne mora nista raditi na terenu ali samo da ima dobru zavrsnicu i nama bi bio odlican ko npr . Bilbija iz zrinjskog on ovako nista nije poseban ali on ako dobije loptu blizu gola on ce je zabiti .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
- Austinpowers
- Kontakt:
Pozdrav, jel neko uspio kupit kartu za tekmu u Kopru? Mene stalno izbacuje i pise Vasa seja je potekla.
Gure Juvo
VTZ
VTZ
treba ga kontaktirati odmah. nas navijac, clan kluba, porodicno vezan za zelju.Kako prenosi nekoliko portala u Italiji, Dario Šarić (28), je na izlaznim vratima Palerma
Upravo tako. Bilbija pretrci 6km a zabije 20+. A kod nas svaki napadac obrnuto.
-
- Kontakt:
Moze link?Austinpowers je napisao/la: ↑14 jul 2025, 13:57Pozdrav, jel neko uspio kupit kartu za tekmu u Kopru? Mene stalno izbacuje i pise Vasa seja je potekla.
-
- Kontakt:
Nasaotiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:10Moze link?Austinpowers je napisao/la: ↑14 jul 2025, 13:57Pozdrav, jel neko uspio kupit kartu za tekmu u Kopru? Mene stalno izbacuje i pise Vasa seja je potekla.