Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Arvid
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Arvid » 14 jul 2025, 09:47

Al stvarno ona provala sa Sajferom, tu sam i ugasio stream majke mi :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 jul 2025, 09:49

Dno dna stvarno onaj prikaz što je Nuni napravio..Treba ćevapa, pite i Baščaršije nema govora, teba i Buba i Jala ali negdje u studiju ili tome slično a ne na stadionu..od trojice likova što je doveo dvojica bila u zatvoru za drogu, to mi nije normalno..gdje je vrelo Bosne, priča o Olimpijadi i takvim stvarima..tunel spasa se morao pokazati kad je već čovjek pitao za Srebrenicu..

Ako ima prilike za part 2 dati nekome normalnom da napravi normalnu turu, po meni Titov bunker u Konjicu je pod moranjem, to je jedinistveno na našim područjima plus ove neke gore stvari..Ako već idu neki muzičari nek ide Dino Merlin a ne ovi narkomani..imamo kvalitetnih ljudi, starijih, mlađih nije ni bitno, ali neko mora predstaviti Bosnu kako treba, bez obzira što je došao speed, nije on narkomančina raspala, promoviše sport i slične stvari, moralo je ovo milion puta bolje! Enis Bešlagić, Robert, pa bolje Đuru da su doveli znao bi napraviti šegu i šalu normalnu a ne j.ebo ti mater, majmun si, crn si evo banana i tako...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 14 jul 2025, 09:50

Publika sve češće prihvata glupost kao normu, upakovanu pod plaštom modernih trendova.
Svakodnevnicom dominira senacionalizam, te zabava bez sadržaja.
Medijska pismenost je važnija nego ikad.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 14 jul 2025, 10:00

Slatinash_7 je napisao/la:
14 jul 2025, 09:49
Dno dna stvarno onaj prikaz što je Nuni napravio..Treba ćevapa, pite i Baščaršije nema govora, teba i Buba i Jala ali negdje u studiju ili tome slično a ne na stadionu..od trojice likova što je doveo dvojica bila u zatvoru za drogu, to mi nije normalno..gdje je vrelo Bosne, priča o Olimpijadi i takvim stvarima..tunel spasa se morao pokazati kad je već čovjek pitao za Srebrenicu..

Ako ima prilike za part 2 dati nekome normalnom da napravi normalnu turu, po meni Titov bunker u Konjicu je pod moranjem, to je jedinistveno na našim područjima plus ove neke gore stvari..Ako već idu neki muzičari nek ide Dino Merlin a ne ovi narkomani..imamo kvalitetnih ljudi, starijih, mlađih nije ni bitno, ali neko mora predstaviti Bosnu kako treba, bez obzira što je došao speed, nije on narkomančina raspala, promoviše sport i slične stvari, moralo je ovo milion puta bolje! Enis Bešlagić, Robert, pa bolje Đuru da su doveli znao bi napraviti šegu i šalu normalnu a ne j.ebo ti mater, majmun si, crn si evo banana i tako...
Bunker i tunel su problem zbog pucanja lajva

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 14 jul 2025, 10:03

Tipicna bosnjo prica se provukla kroz taj live. Prvo, seljak se od pocetka tako reci ugurao, kao de me spomeni speedu, tipicno ono nase imam ti ja jarana znas, da ga uvali na neko mjesto.. Drugo, govoris covjeku pisaj na ulici to ti je kod nas normalno, a pazi sad, na liveu sinoc se izvlaci “sta je, vi sad svi kulturni, ko da se niko nikad nije popiso na ulici” :facepalm: Trece, citav live je bio yebena samopromocija, onaj retard sajfer daje covjeku svoju plaketu, pa da je licno michael jackson usto iz groba i dao mu sta ce mu to, a kamoli neki sajfer. Onaj mu govori best kebab in town, lik odgovara druze nisam gladan. Gore otiso fol jahati konja, ide onaj celavac kaze ja sam trener moras se slikat sa mnom i nece da pusti lika dok se ne uslika s njim i po familije il ko je vec ona djecurlija s njim.. Ma sve ono sto mrzim kod naseg naroda se moglo vidjeti na onom lajvu, ono je yebeni odron i jedan od x pokazatelja zasto ce ova drzava sa ovakvim narodom uvijek biti u K U R C U jer stavljaju svoj licni interes ispred interesa citave zajednice

I najgore mi je kad ovi nasi zatucani pocnu srat a sta on, ta ce on, ko je on.. Zivimo u takvom vremenu da se ti ljudi isticu, frajera gleda uzivo preko 150 hiljada ljudi, taj live ce ostat na yt i pogledat ce ga potencijalno x miliona, to je ogromna reklama i imas jednu priliku da nesto od toga napravis i glupan usere i sefa i stanicu. Mislim ljudi odvukli cojka u piceriju.. U sarajevu.. a frajer iz amerike, vise picerija imaju neg ljudi. Ma haos zivi
1946-1987

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jul 2025, 11:02

Pa live ima oko 3-4 miliona pregleda, uzivo je gledalo preko 100.000 ljudi, na TikToku i Instagramu se non-stop vrte klipovi posjete, mislim da to nije bezazlena stvar. Pretjeruju i ovi sto kazu da ga je trebalo odvesti u neke muzeje i slicno, njegovom contentu se treba prilagoditi i to upakovati na prikladan nacin. Onaj je bio mrtvo ubijedjen da ga odvede u 5 cevabdzinica, ne znam kako uopste dolazi na tu ideju. Uz to mu je guide lik koji ne zna dvije rijeci na engleskom, i to bas simbolicno. O Sajferu da ne pricamo.
Slag na tortu svega je sto se napravio budala na pitanje o Srebrenici, imas priliku u live-u (ako te je vec upitao) da objasnis sta se desilo, ali se svjesno odlucio da ne zalazi previse u to, svi znamo zasto. Sad naravno slijedi cupanje, ali sad je vec kasno.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jul 2025, 11:14

Najgluplja izvlakusa je da nije imao vremena. A imao je vremena da promovise jarane.
Debil najveći.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 jul 2025, 11:32

Choda je super odradio stream u Beogradu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 jul 2025, 11:34

Smetnuo sam s uma da bi live pukao u bunkeru i tunelu ali za tunel se makar moralo naći vremena da se obiđe vanjski dio i pokuša sići dole koliko toliko..Za bunker makar da se obiđe ona lažna vikendica i snimi nacrt bunkera a da ovaj naš malo ispriča oko toga, da je jedini takav u svijetu (mislim) otvoren za posjetioce, ostavljen onakav kakav je bio itd itd..moralo se otići na mjesto atentata jer je to svjetski bitan događaj u novijoj istoriji, zemaljski muzej, moralo se dati malo prostora multi etničnosti i vjerske raznolikosti, sve je to bilo tu u 1 kilometar da se prikaže, dvije crkve i džamije..Mislim ja još nisam iz Sarajeva, Boga pitaj šta se tamo sve ima vidjeti a da je stvarno od regionalnog i svjetskog značaja..Olimpijada samo spomenuta a Sarajevo je jedan od max 50 gradova u svijetu koji su bili domaćin bilo kakvih olimpijskih igara..Uredu je da se za kontent razlupa i auto al kakvi konji kakvi bakraći...
Slatina Bog i batina

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 14 jul 2025, 11:42

jasmin10 je napisao/la:
14 jul 2025, 11:14
Najgluplja izvlakusa je da nije imao vremena. A imao je vremena da promovise jarane.
Debil najveći.
+1

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 jul 2025, 11:43

Mirza Hatić i Huda Company da ga docekaju sljedeci put
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jul 2025, 11:55

BosniaBoston je napisao/la:
14 jul 2025, 02:52
Mostar je jedina logična destinacija za ponovni dolazak, skok sa starog mosta bi bio senzacionalan kontent, ako bude vremena skoknuti do neuma poslije toga
Mogao je i u SA napraviti skok u kanalizaciju, jos jaci kontent. Bilo bi svoj u svom....

Nemogu da vjerujem koliko poruka u vezi posjete bezveznog kriminalca.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 14 jul 2025, 12:16

Goalgetter je napisao/la:
14 jul 2025, 11:02
Pa live ima oko 3-4 miliona pregleda, uzivo je gledalo preko 100.000 ljudi, na TikToku i Instagramu se non-stop vrte klipovi posjete, mislim da to nije bezazlena stvar. Pretjeruju i ovi sto kazu da ga je trebalo odvesti u neke muzeje i slicno, njegovom contentu se treba prilagoditi i to upakovati na prikladan nacin. Onaj je bio mrtvo ubijedjen da ga odvede u 5 cevabdzinica, ne znam kako uopste dolazi na tu ideju. Uz to mu je guide lik koji ne zna dvije rijeci na engleskom, i to bas simbolicno. O Sajferu da ne pricamo.
Slag na tortu svega je sto se napravio budala na pitanje o Srebrenici, imas priliku u live-u (ako te je vec upitao) da objasnis sta se desilo, ali se svjesno odlucio da ne zalazi previse u to, svi znamo zasto. Sad naravno slijedi cupanje, ali sad je vec kasno.
svjesno se odlucio jer su to rekli menadzeri njegovi, Choda, koji je vodio u BG-u je ispricao da su im prije streama rekli da ih ne zanimaju ratne teme, politika, navijaci, odnosi izmedju drzava ili bilo sta na taj fazon...a pitao ga je, jer su nasi u komentarima pisali idi u Srebrenicu idi u Srebrenicu, i pitao je "sta je Srebrenica", nije pitao "sta se desilo u Srebrenici", i ovaj je vjerovatno rekao "war" jer je bila zabranjena tema s njihove strane i da se ne prica dalje o tome, da i on sam zna da dalje ne postavlja pitanja o necemu o cemu je sam trazio da se ne prica...
14 jul 2025, 11:34
Smetnuo sam s uma da bi live pukao u bunkeru i tunelu ali za tunel se makar moralo naći vremena da se obiđe vanjski dio i pokuša sići dole koliko toliko..Za bunker makar da se obiđe ona lažna vikendica i snimi nacrt bunkera a da ovaj naš malo ispriča oko toga, da je jedini takav u svijetu (mislim) otvoren za posjetioce, ostavljen onakav kakav je bio itd itd..moralo se otići na mjesto atentata jer je to svjetski bitan događaj u novijoj istoriji, zemaljski muzej, moralo se dati malo prostora multi etničnosti i vjerske raznolikosti, sve je to bilo tu u 1 kilometar da se prikaže, dvije crkve i džamije..Mislim ja još nisam iz Sarajeva, Boga pitaj šta se tamo sve ima vidjeti a da je stvarno od regionalnog i svjetskog značaja..Olimpijada samo spomenuta a Sarajevo je jedan od max 50 gradova u svijetu koji su bili domaćin bilo kakvih olimpijskih igara..Uredu je da se za kontent razlupa i auto al kakvi konji kakvi bakraći...
covjeka to ne zanima, nudjeni su mu muzeji, nudjeni su mu "zanimljiviji sadrzaji", covjek je odbijao...isto je bilo i u BG-u, ali kod nas ljudi komentarisu ono sto bi oni predstavili, ha to bio ovaj mali ili bio americki Robert Dacesin, ono sto drzavu moze fino predstaviti dijaspori...treba da skontaju svi, da ovog to ne zanima, i da su lokacije na koje se islo lokacije koje je on izabrao, druga je stvar sto se na tim lokacijama nije bolje organizovalo, ali covjek je sam izabrao Smash room umjesto muzeja...
Neki spominju Kibeta, Brajlovica i sta znam, pa i tunel spasa, nece covjek da se vozi 40 minuta do lokacija, a u doba u koja je dosao u SA, gdje god krenes ti je 40 minuta...dosao je kad je u gradu najveci kolaps...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 jul 2025, 12:23

Gdje je bolan izabrao 42 ćevapare i 80 picerija..gdje je od te hrane neka aščinica da se prezentuje i ta kuhinja a ne samo ćevap burek ako je već htio samo da jede, a po onim snimcima vidimo da nije..ne kažem ja da se pod svaku cijenu moralo čovjeka voziti ne znam ti gdje, ali je morao proći kraj mjesta atentata koji je označio početak I svjetskog rata, znači to se moralo uraditi!
Slatina Bog i batina

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jul 2025, 12:36

Ma šta je izabrao kad je čovjek bukvalno bježao iz tih lokacija ?

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 14 jul 2025, 12:40

14 jul 2025, 12:23
Gdje je bolan izabrao 42 ćevapare i 80 picerija..gdje je od te hrane neka aščinica da se prezentuje i ta kuhinja a ne samo ćevap burek ako je već htio samo da jede, a po onim snimcima vidimo da nije..ne kažem ja da se pod svaku cijenu moralo čovjeka voziti ne znam ti gdje, ali je morao proći kraj mjesta atentata koji je označio početak I svjetskog rata, znači to se moralo uraditi!
Opet ti kazem, ne govorim ja da je organizacija dobra, ali dosta ljudi koji pise ovde ili po klixu il sta znam, i donosi neke zakljucke, nije pogledalo ni jedan video mimo onog sto su objavili na klixu...
Ascinica je trebala biti, ali covjek nije htio nista vise na carsiji da radi kad su poceli problemi s guranjem i svim, i zato su tako brzo otisli...ovo sa probavanjem hrane jeste bzvze i meni realno, pogotovo sto niko gore nije bio spreman sa **** porcijom od 5 cevapa, a sad da prodjes gore 200 ih ima na rostilju sto su "pri kraju"...ako si gledao vidio si da je i slatko cose i sve nekako na brzinu, samo da sto prije izadje s carsije...
ono sto je meni glupo, da nije dogovorio s ovim sto je trebao da vodi sa chodom, da mu preda par lokacija koje su vec spremne...obojica su isli an kosevo, ali je ovaj dogovorio bio da se potrka sa Tukom, to bi npr bilo zanimljivije ako bi ovaj pristao na to, onda je ovaj prvi htio i da ga provoza u replici vozila franca ferdinanda, i to se moglo uzeti ali bi i to propalo kad se onoliko djece skupilo gore...organizovano je lose, ali i nardo previse sere "na prvu", jer lokacije koje najbolje opisuju sarajevo ovom nisu zanimljive i mi kao grad nismo zanimljivi mladjim generacijama koliko god mi mislili da jesmo...

U BG-u su imali 60 lokacija da ovaj bira, kod nas u ono doba dana ne mozes imati vise od 10 realnih lokacija jer covjek nece da mu prodje pola streama u autu...i onda ti lokacija od 1h vremena propadne nakon 20min zbog djecurlije...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 jul 2025, 13:22

Pa normalno da nije htio kad je pojeo već 35 ćevapa i kilu bureka..to je trebalo drugacije biti, to je sve sto govorim..druga stvar, Sarajevo je top 5 destinacija za 2025tu godinu za posjetiti po nekim relevantnim stranicama i magazinima i mi govorimo da se nema šta tu vidjeti, to meni dođe kao omalovažavanje sami sebe al hajde..Tricky odigra basketa po kiši sa njim, mi doveli na Koševo repere, to je toliki nonsense da nije normalno..Ja se slažem da speed nije htio otići i na Grbavicu i na Koševo, al da nije mogao jedan j.ebeni fudbaler doći da opucaju po penal, da ne kažem da dođe Pape Sušić ili Baždarević, Dežko, Asmiru Begoviću da opuca penal, jbo mater jel ni jedan poznati naš fudbaler trenutno nije u BiH da ga dočeka..Gdje je jedan čovjek koji je radio Olimpijske igre,izgradnju, vodio program bilo bilo šta..

Šta je tačno zanimljivo sa onim konjima što je išao? Jel se tu izgubilo vremena, previše mi se.eremo da se nešto nije moglo organizovati a moglo je da ima imalo znanja a ne Nunija i onakvih kao što su on..i Choda je degen pa je svoj posao odradio tip top
Slatina Bog i batina

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 jul 2025, 14:02

JHam je napisao/la:
14 jul 2025, 12:40
14 jul 2025, 12:23
Opet ti kazem, ne govorim ja da je organizacija dobra, ali dosta ljudi koji pise ovde ili po klixu il sta znam, i donosi neke zakljucke, nije pogledalo ni jedan video mimo onog sto su objavili na klixu...
Ascinica je trebala biti, ali covjek nije htio nista vise na carsiji da radi kad su poceli problemi s guranjem i svim, i zato su tako brzo otisli...ovo sa probavanjem hrane jeste bzvze i meni realno, pogotovo sto niko gore nije bio spreman sa **** porcijom od 5 cevapa, a sad da prodjes gore 200 ih ima na rostilju sto su "pri kraju"...ako si gledao vidio si da je i slatko cose i sve nekako na brzinu, samo da sto prije izadje s carsije...
ono sto je meni glupo, da nije dogovorio s ovim sto je trebao da vodi sa chodom, da mu preda par lokacija koje su vec spremne...obojica su isli an kosevo, ali je ovaj dogovorio bio da se potrka sa Tukom, to bi npr bilo zanimljivije ako bi ovaj pristao na to, onda je ovaj prvi htio i da ga provoza u replici vozila franca ferdinanda, i to se moglo uzeti ali bi i to propalo kad se onoliko djece skupilo gore...organizovano je lose, ali i nardo previse sere "na prvu", jer lokacije koje najbolje opisuju sarajevo ovom nisu zanimljive i mi kao grad nismo zanimljivi mladjim generacijama koliko god mi mislili da jesmo...

U BG-u su imali 60 lokacija da ovaj bira, kod nas u ono doba dana ne mozes imati vise od 10 realnih lokacija jer covjek nece da mu prodje pola streama u autu...i onda ti lokacija od 1h vremena propadne nakon 20min zbog djecurlije...
Vidiš @armando sine , opet je smeće od kliksa udarno gdje god može i ti se onda čudiš što stalno spominjem to smeće to zlo od portala ? :kafa:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 jul 2025, 14:06

Znači po Malagurskom Evropska Unija vraća vojni rok u Hrvatsku zbog Ukrajine , a Thompson je booster za hrvatsku djecu buduće vojnike ?

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 jul 2025, 14:19

VensanKasel je napisao/la:
14 jul 2025, 14:06
Znači po Malagurskom Evropska Unija vraća vojni rok u Hrvatsku zbog Ukrajine , a Thompson je booster za hrvatsku djecu buduće vojnike ?

Ovo se nisam nadao od tebe, truješ mozak :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: soxx i 4 gosta.