FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Mustaficu na svemu, al momak nije donosio nikakvu prevagu. Bilo je tu dobrih utakmica ali....
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja sam volio Mustafica, ali nesto mu je falilo, ne znam sta. Nekako mi je licio na Pjanica. Mislis da moze, ali nece. Jbg. Sretno majstore, hvala ti
- napoleon72
- Kontakt:
Nemamo mi igrace za 4231. Fali ti desetka i oba krila. Odnosno imas, al po jednog igraca, bez izmjena. Ako ode Guliashvili nemas ni tog jednog lijevo. Zekic igra 352 i nastavit ce, inace ne bi u rosteru bilo 6 stopera, po 3 beka/wing beka na obje strane, pet centralnih veznih i 4-5 napadaca. Jedini sistem sa 4 nazad za koji iole imamo igrace bi bio klasicni engleski 442, da Kyeremeh i Kupresak sprintaju po krilima a gore Turkes/Butic spusta Guliu centarsuteve kao Heskey Owenu.crnehorde je napisao/la: ↑14 jul 2025, 10:17Koliko mi je drago da se otklanja škart iz ekipe, sve na stranu voli klub, ali se vole tu i novcanice, dobro je trenutno svima ovdje kod nas, ali hvala nisi toliko ponudio Mirza i sretno dalje.
Ps kako bi volio da isproba 4-2-3-1 zekic u jednoj oficijalnoj utakmici, ne znam koliko ova formacija ima buducnosti kod nas tj.3-5-2 ali se nadam da ce uociti probleme. U ekipi ih je uocio, odlazi sve ijedan igrac koji nije se uklapao i po meni nije imao kvalitet, ima ih jos par, ali hajde mora neko i na klupi biti. Nadam se da ce do utakmice aBd biti to dobro poslozeno
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Mirza hvala ti. Sretno dalje.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pozdrav svima !!! Hvala Mirzi ns ostavljenom srcu na terenu svaku tekmu. Igrac koji dobije cast da vodi navijanje nakon dobijenog derbija definitivno Ima karakter koji treba svlacionici. Nadam se da nismo pogrijesili jer I'ma dosta utakmica a Mirza se nikad nije studio...go u Posusju po onoj kaljuzi mi je najvise u sjecanju
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Sada i zvanicno igrač koji me je najvise iznervirao u zadnje tri sezone, hvala ti na svakom dalekometnom pokušaju koji je otisao preko gola.
Ostat će upamćen po slavlju nakon pobjede protiv kona. Sretno Luxemburg u karijeri.
Nikad poraz, samo lekcija.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Hvala Mirzi na svemu, ali nije on kalibar za nas. Znao je na tu svoju borbenost nesto uraditi, ali nedovoljno je to.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ko nema mytv bit ce prijenos na yt kanalu od Zorye.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
rimljanin90
- Kontakt:
-
SarajevoAC
- Kontakt:
Mirza sretno i hvala ti !
Pozdrav raja,neko je prije par mjeseci napisao jedan duži tekst kako je bilo prije,ko je navijao za Sarajevo a ko za manji sarajevski klub.Pa je naveo neke cinjenice o rivalstvu,podjeli navijaca.Ali ne mogu naci tu objavu.Mozda procita momak koji je to objavio da ako moze repost.Hvala 
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Mirza, hvala i sretno..
Moze se reci da smo zadnjih 15 mjeseci tek poceli radit neke stvari kako treba..
Trener vrhunski, drugu godinu u nizu
Neznam da smo zadnja 3 prelazna (ljeto, zima, ljeto) placali raskid ugovora igracima
Sve gluposti tri predhodnika je Zekic detektovao iskoristio ih 12 mjeseci ( da neplacamo raskid) osvoio kup. SD koji je znao koga dovodi za trenera, i trener koji nije radio sto su njegovi predhodnici radili a to je dovodjenje svojih igraca i trazenje od kluba da tjera igrace sa PLACANJEM raskida ugovora..

Soldo, rogic,mustafic, Durakovic,Mehmedovic, balts, serbedzic
Od 65 igraca koje su doveli njegovi predhodnici tu su jos Guli Renan Keremeh beganovic
Uz to da smo prodali Dala nidala hamzu mujakica
7 igraca od 70 od kojih imamo neku korist
Plus recimo Krdzalic
Dosad koliko sam upratio jedino mehmedovic serbedzic i durakovic imaju klub
SAD JE RED DA VIDIMO OD CEGA JE MAMAS TURDA MLINARIC RILE..
Moze se reci da smo zadnjih 15 mjeseci tek poceli radit neke stvari kako treba..
Trener vrhunski, drugu godinu u nizu
Neznam da smo zadnja 3 prelazna (ljeto, zima, ljeto) placali raskid ugovora igracima
Sve gluposti tri predhodnika je Zekic detektovao iskoristio ih 12 mjeseci ( da neplacamo raskid) osvoio kup. SD koji je znao koga dovodi za trenera, i trener koji nije radio sto su njegovi predhodnici radili a to je dovodjenje svojih igraca i trazenje od kluba da tjera igrace sa PLACANJEM raskida ugovora..
Soldo, rogic,mustafic, Durakovic,Mehmedovic, balts, serbedzic
Od 65 igraca koje su doveli njegovi predhodnici tu su jos Guli Renan Keremeh beganovic
Uz to da smo prodali Dala nidala hamzu mujakica
7 igraca od 70 od kojih imamo neku korist
Plus recimo Krdzalic
Dosad koliko sam upratio jedino mehmedovic serbedzic i durakovic imaju klub
SAD JE RED DA VIDIMO OD CEGA JE MAMAS TURDA MLINARIC RILE..
Mislim da je to Peppermint pisao.HordasFks je napisao/la: ↑14 jul 2025, 12:40Pozdrav raja,neko je prije par mjeseci napisao jedan duži tekst kako je bilo prije,ko je navijao za Sarajevo a ko za manji sarajevski klub.Pa je naveo neke cinjenice o rivalstvu,podjeli navijaca.Ali ne mogu naci tu objavu.Mozda procita momak koji je to objavio da ako moze repost.Hvala![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Uh ne treba letit pred rudu da ove rumune prodjemo. Imamo negativan omjer sa njima 2 poraza jedna pobjeda i jedan remi Ali kad pogledam ovo trece pretkolo ima zanimljivih ekipa. Fokus treba biti sad na ovom dvomeču.
Zadnja izmjena: head88, dana/u 14 jul 2025, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Po dolasku Vice na celo saveza I svih desavanja u nasem klupskom prvenstvu, reprezentaciji ocekivali smo (bar ja) nekakvu vrstu bojkota reprezentativaca poput Dzeke, Pjanica... medjutim dobili smo da jos jedna legenda poslije ruganja reprezentativnim rezultatima i savezu sjedne na celo reprezentacije (Barbarez). Izborom Adisa Junuzovića u IO NSBiH maske su pale. Junuzović je prijatelj sa Dzekom i Pjanicem, dakle svi su oni jedna interesna družina koja gleda samo sebe. Nije ti Dzeko maslo za ramazana.
Sretno Mustafiću....
Možeš imati trenera 10 godina ali ako ti svako šest mjeseci autobusi igrača dolaze i odlaze tu napretka nema.
Evo odlazkom Mustafića ko ostaje kao najstariji Beganović? a i on gdje je tu je sa tranferom. Uraditi remont ekipe svako 2-3 sezone OK ali svaki prelazni rok glupost teška.
Ne valja Hamza, daj Turkeša pa ne valja ni on daj Butića, ne valja ni on vračaj Renana.
Ne valja Avramovski daj Krdžalića, ne valja ni on daj Mlinarića da tu igra pa šta bude, ko što onaj reče "na silu, na silu"
Ne valja Šerbedžić, daj Đuričkovića pa ne valja ni on daj Paskaleva sad i ovaj krampa daj Ristovskog.
Sad ne valja Mustafić valja Mamas, na osnovu čega da mi je samo znat
...i tako na svakoj poziciji od golmana do bekova.
Premalo kontrole a previše slobode bez ikakvih garancija težak je to put do uspjeha.
Evo odlazkom Mustafića ko ostaje kao najstariji Beganović? a i on gdje je tu je sa tranferom. Uraditi remont ekipe svako 2-3 sezone OK ali svaki prelazni rok glupost teška.
Ne valja Hamza, daj Turkeša pa ne valja ni on daj Butića, ne valja ni on vračaj Renana.
Ne valja Avramovski daj Krdžalića, ne valja ni on daj Mlinarića da tu igra pa šta bude, ko što onaj reče "na silu, na silu"
Ne valja Šerbedžić, daj Đuričkovića pa ne valja ni on daj Paskaleva sad i ovaj krampa daj Ristovskog.
Sad ne valja Mustafić valja Mamas, na osnovu čega da mi je samo znat
...i tako na svakoj poziciji od golmana do bekova.
Premalo kontrole a previše slobode bez ikakvih garancija težak je to put do uspjeha.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, mnon46, muhamedhulk, zagorski i 55 gostiju.