Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Jel nas prenosi ko danas?
Imas besplatan membership na lfctv
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bez Wirtza dns ipak, steta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Jesmo li mi ovog Mamardashvilija predstavili proslo ljeto? Ja se nesto ne mogu sjetit, a ovo ljeto nisu nista za njega objavili.
Srce, čast i ponos!
Lijepi golovi, lijepe proslave. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mateta se spominje kao potencijalo pojacanje. Dobar igrac iskreno ali ni blizu onog kojeg svi zelimo
Srce, čast i ponos!
To je ono sto ja neki dan govorim, da će trebati 3 igrača naprijed ako odu Diaz i Darwin.
Stvarno mislim da nema ništa od toga, al' kao igrač za klupe, neka ga. Odigrao je vrhunske posljednje dvije sezone.
Ekitike- Newcastle
Isak- Liverpool
Mislim da će se ovako stvari odvijati
Stvarno mislim da nema ništa od toga, al' kao igrač za klupe, neka ga. Odigrao je vrhunske posljednje dvije sezone.
Ekitike- Newcastle
Isak- Liverpool
Mislim da će se ovako stvari odvijati
Mateta je kul ali po Edwardsovoj metrici on ima 58 godina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Celavi Darwin nam je ko novo pojačanje
Ide na 25+ ligaških golova ako ostane, cujemo se u maju

Ide na 25+ ligaških golova ako ostane, cujemo se u maju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kod Matete je dobro sto je lik stvarno zvijer fizicki, nekako citave prosle sezone sam imao utisak da nam fali fizikalaca u ekipi. Od grmalja imamo samo Virgila i Konatea.
Plus Mateta je hold up-u jedan od najboljih spica na svijetu.
Plus Mateta je hold up-u jedan od najboljih spica na svijetu.
Srce, čast i ponos!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Joj kad se Mateta strepa ima da bude bolji od Halanda.
Ako ne moze Isak,onda Mateta Darwin borba za 9ku.Treba Guehija zavrsavat da se ne oslanjamo na ono **** Konatea
Ako ne moze Isak,onda Mateta Darwin borba za 9ku.Treba Guehija zavrsavat da se ne oslanjamo na ono **** Konatea
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Newcastle krenuo po Ekitikea, cisto sumnjam da ga stvarno planiraju upariti sa Isakom, vjerovatno ce on ili Gordon preci negdje drugo da se poravnaju racuni.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Konate vidjeti ako neće da produži odmah uzeti Guehija i eventualno zamjenu jer sem Van Dijka i klimavog Gomeza nemam alternativa.
Gore uzeti Isaka, prodati Chiesu i to je to.
Smrt Jote nam je poremetilo koncepciju.
Nunez,Isak,Diaz,Gakpo i Salah dovoljno za gornje pozicije.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Guehi-Konate je okej zamjena ali nam opet fali jedan stoper.Suki46 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 20:17Konate vidjeti ako neće da produži odmah uzeti Guehija i eventualno zamjenu jer sem Van Dijka i klimavog Gomeza nemam alternativa.
Apsolutno da , volio bih Inacia iz Sportinga ako je dostupan.Vjerovatno Konatea nece ni prodati i dovest ce Guehija i to je ok 1 sezonu , naredne moramo opet misliti o stoperu.StevieG8 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 20:29Guehi-Konate je okej zamjena ali nam opet fali jedan stoper.Suki46 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 20:17Konate vidjeti ako neće da produži odmah uzeti Guehija i eventualno zamjenu jer sem Van Dijka i klimavog Gomeza nemam alternativa.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Mateta mi je top igrač, ali stvarno mislim da nije za nivo kakav je Liverpool. Osjećam da bi bio bolja verzija Bentekea, iako nije isti tip igrača, tehnički je dosta potkovaniji. Isak je prototip onoga što Liverpoollu treba.
Naravno, ako bi bio rezerva Mateta bi bio pun pogodak, ali čisto sumnjam da bi došao da bude rezerva.
Naravno, ako bi bio rezerva Mateta bi bio pun pogodak, ali čisto sumnjam da bi došao da bude rezerva.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sto ne bi bio rezerva? 28 godina mu je, Palace mu je haman najbolji klub u karijeri do sad. Mislim da bi to objerucke prihvatio ako ga budemo htjeli
Vidjećemo, možda bi on i prihvatio, ali mislim da bi bio skup za jednog rezervnog igrača. Ne znam kakav je sa ugovorom, ali mislim da bi Palace tražio fine pare za njega.JayCatwright je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:41Sto ne bi bio rezerva? 28 godina mu je, Palace mu je haman najbolji klub u karijeri do sad. Mislim da bi to objerucke prihvatio ako ga budemo htjeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.