FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trojac u sredini isti kao i protiv Varaždina. Možda ovaj put želi da proba Jattu kao desetku, a Kyeremeh i Mlinaric ce djelovati kao dvojac zadnjih veznih.
Ma blaža povreda sigurno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vjerovatno on i Mamas neke lakse povrede imaju ili slicno. Ne vidim drugi razlog
-
- Kontakt:
Ma Banic ce bit prvi golmana kako god,Sale na klupi
Ne znam sto se Mlinaric koji je najbolji igrac lige u protivnickom 16 uopste pokusava u veznom redu

Ne znam sto se Mlinaric koji je najbolji igrac lige u protivnickom 16 uopste pokusava u veznom redu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovaj sastav ce istrcati na Kosevu protiv Rumuna.
Kazu ljudi u fan shopu da ulaznice idu dobro.
Ko zeli na istok nek obezbjedi kartu sto prije
Kazu ljudi u fan shopu da ulaznice idu dobro.
Ko zeli na istok nek obezbjedi kartu sto prije
Reci cu ti nakon Krajove i nekoliko jakih utakmica u Premijer ligi

Ma FK Sihir moraju vazda nake povrede nas sakatiti
-
- Kontakt:
Istina. Ove utakmice i sluze da se isprobaju neke stvari i to je ok, ali volio bi i ja vidjeti Mlinarica blize golu. Moze on odigrati fino iza spica pa cak i u vezi, ali prvi strijelac lige da ti je tu a gore uigravati Renana van forme, ne znam. Ne vidim neku poentu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:39Ne znam sto se Mlinaric koji je najbolji igrac lige u protivnickom 16 uopste pokusava u veznom redu
Kyeremeh samo jos golmana nije igrao kod nas, vala bezveze salta momka gore dole.
Ne mogu da provalim kakva je ovo formacija, jel ovo neki romb
Ne mogu da provalim kakva je ovo formacija, jel ovo neki romb

- MokraKifla
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma covjek zabio 20 komada zato si ga i uzeo.Kupi odlicno ove nicije lopte u 16 i ima strasan osjecaj za golHordas1990 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:41Istina. Ove utakmice i sluze da se isprobaju neke stvari i to je ok, ali volio bi i ja vidjeti Mlinarica blize golu. Moze on odigrati fino iza spica pa cak i u vezi, ali prvi strijelac lige da ti je tu a gore uigravati Renana van forme, ne znam. Ne vidim neku poentu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:39Ne znam sto se Mlinaric koji je najbolji igrac lige u protivnickom 16 uopste pokusava u veznom redu
Grehota ga koristiti kao kreativca nekog
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A koje utakmice ce poslužiti, da se uigra najboljih 11, nemamo do Krajove i prvenstva ni jednu prijateljsku više. Ovo je nezapamcen slucaj, da dovedes/kupiš najboljeg strijelca lige i ne das mu u prijateljskim utakmicama ni minutu na poziciji napadača.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:41Istina. Ove utakmice i sluze da se isprobaju neke stvari i to je ok, ali volio bi i ja vidjeti Mlinarica blize golu. Moze on odigrati fino iza spica pa cak i u vezi, ali prvi strijelac lige da ti je tu a gore uigravati Renana van forme, ne znam. Ne vidim neku poentu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:39Ne znam sto se Mlinaric koji je najbolji igrac lige u protivnickom 16 uopste pokusava u veznom redu
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Znaci i Aldin ima neku povredicu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Mlinarić generalno i nije špic, to je u Velezu igrao jer su ostali bez napadača, njegova nafaka bi sto ga krenu i napravi dobar transfer. Samo bez brige, opasan je ko struja ovaj trojac gore Guli Renan I MlinaraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:39Ma Banic ce bit prvi golmana kako god,Sale na klupi![]()

Turda Ristovski Jovic su stoperi
Beganovic i Kupresak wing bekovi
Mlinaric i Jatta dvojac zadnjih veznih ispred desetke Kyeremeha
Guli i Renan napadaci
Ne mogu da vjerujem da je Banić uspio da se povrijedi već pa lik u karijeri nema povrede kod nas se treći dan nešto pojebe u qrac krasni više i baksuzluk...
Ma vjecito nas to proganja. Imam osjecaj cim se oporave Bubanja i Đorđević da ce neka druga 2 bitna igraca nesto pokidati. Gojkovica da i ne spominjem.
-
- Kontakt:
Pa ko kaze da je ozbiljna povreda u pitanju? Vjerovatno nesto blaze, ali zasto rizikovati.
Vječito nešto isprobavamo a ni osnove nemamo.
Valjda kad imaš plan A onda radiš na B,C opciji.
Izizev ako se i dalje držimo neše stare taktike napucaj na Gulija jeino bi to moglo objasniti jednog veznog u prvih 11.
Valjda kad imaš plan A onda radiš na B,C opciji.
Izizev ako se i dalje držimo neše stare taktike napucaj na Gulija jeino bi to moglo objasniti jednog veznog u prvih 11.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.