Moze biti. Tobejarabi, mlinaric novi kyeremeh, igra sve sem svoje pozicije. Ne vidim vala svrhu ovih eksperimenata.Lucas je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:46Turda Ristovski Jovic su stoperi
Beganovic i Kupresak wing bekovi
Mlinaric i Jatta dvojac zadnjih veznih ispred desetke Kyeremeha
Guli i Renan napadaci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ovo je sve mazanje očiju skautima Craiove k'o Hićo kad je Chamberlainu potpisao onaj papir da hoće mir u Europi pa onda spucao blitzkrieg. 

- feniksptica
- Kontakt:
Fali od toga po meni desetka ovo igraci koliko je pokusavao na pripremama sa svim mogucim solucijama moglo se i to probati kao npr naprijed da su kyeremeh mlinaric guli i napred oliveira pa da vidimo i te mogucnosti, ali hajde vidjet cemo na sta ce liciti i dalje ova formacija, ne djeluje mi kao dobro s onim nabijanjem lopte iz zadnje linije u prosloj sezoni i na pripremama u ovoj, ma da fali igraca teske noge vidjet cemo protiv rumuna kako cemo izgledat nadam se par prilika, u ovim pripremnim nismo imali 5 izglednih u svim utakmica. To me brine bas, ali vjerujem u zznapoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 10:49Nemamo mi igrace za 4231. Fali ti desetka i oba krila. Odnosno imas, al po jednog igraca, bez izmjena. Ako ode Guliashvili nemas ni tog jednog lijevo. Zekic igra 352 i nastavit ce, inace ne bi u rosteru bilo 6 stopera, po 3 beka/wing beka na obje strane, pet centralnih veznih i 4-5 napadaca. Jedini sistem sa 4 nazad za koji iole imamo igrace bi bio klasicni engleski 442, da Kyeremeh i Kupresak sprintaju po krilima a gore Turkes/Butic spusta Guliu centarsuteve kao Heskey Owenu.crnehorde je napisao/la: ↑14 jul 2025, 10:17Koliko mi je drago da se otklanja škart iz ekipe, sve na stranu voli klub, ali se vole tu i novcanice, dobro je trenutno svima ovdje kod nas, ali hvala nisi toliko ponudio Mirza i sretno dalje.
Ps kako bi volio da isproba 4-2-3-1 zekic u jednoj oficijalnoj utakmici, ne znam koliko ova formacija ima buducnosti kod nas tj.3-5-2 ali se nadam da ce uociti probleme. U ekipi ih je uocio, odlazi sve ijedan igrac koji nije se uklapao i po meni nije imao kvalitet, ima ih jos par, ali hajde mora neko i na klupi biti. Nadam se da ce do utakmice aBd biti to dobro poslozeno
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Slazem se sa postom 100 posto
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kad Kyeremeha stavi na gol a Turdu i Banića stavi na krila u 4-3-3 formaciji

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Utakmica nije ni počela a ovdje se kuka uveliko. Ne smijem ni pomisliti šta će biti poslije prvog iksa (ili poraza) na Koševu. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne mozemo ni pripremne osvojit
Opet imamo situacija da imamo viska igraca na nekim pozicijama, a da nam fali na nekima. Ne znam sto je bio problem dovesti veznjaka umjesto Mlinarica ili pustiti Kyeremehaboki86 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:49Moze biti. Tobejarabi, mlinaric novi kyeremeh, igra sve sem svoje pozicije. Ne vidim vala svrhu ovih eksperimenata.
Banic izgleda malo zglob izvrnuo valjda bude spreman, ma da po ovome sto smo vidjeli Musija ni sekunde nije los u najmanje ruku nelos
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Fakat, ne pamtim za ovoliko godina života, da sam vidio da jedna ekipa pocinje utakmicu sa jednim klasičnim veznim u postavi, jos ovaj nas nema dvocifren broj ozbiljnih seniorskih utakmica.
-
- Kontakt:
Mlinaric je kroz karijeru igrao u vezi, na krilima, u napadu. Polivalentan igrac i moze on to, samo je steta nekoga ko je najbolji strijelac lige stavljati daleko od gola. Upravo je na napadacu proradio i afirmisao se, ma koliko dobro on mogao odgovarati i na druge zadatke.
S druge strane se gore uigrava Renan, koji je dugo van forme, a ovamo imas igrace razbacane svaku tekmu po raznim nekim pozicijama. Naravno ja ne dovodim Zekicevu strucnost u pitanje ni sekunde, ali vrijeme je da se iskristalise prvih 11 i neki rukopis njegov. Ne mozes se ekipa uigrati kad se tumba toliko.
Meni je jasno sta Zekic zeli. To je direktan, moderan, okomit fudbal, sa brzim tranzicijama. Apsolutno podrzavam i mozda mi danas mlatenmo ove i super to bude izgledalo, ali vrijeme tece a mi se jos trazimo nekako. To je ono sto brine. Ali sto kazete, barem nas je tesko skautirati, sto jest jest
S druge strane se gore uigrava Renan, koji je dugo van forme, a ovamo imas igrace razbacane svaku tekmu po raznim nekim pozicijama. Naravno ja ne dovodim Zekicevu strucnost u pitanje ni sekunde, ali vrijeme je da se iskristalise prvih 11 i neki rukopis njegov. Ne mozes se ekipa uigrati kad se tumba toliko.
Meni je jasno sta Zekic zeli. To je direktan, moderan, okomit fudbal, sa brzim tranzicijama. Apsolutno podrzavam i mozda mi danas mlatenmo ove i super to bude izgledalo, ali vrijeme tece a mi se jos trazimo nekako. To je ono sto brine. Ali sto kazete, barem nas je tesko skautirati, sto jest jest

I pitaj ga sto isprobava Mlinarica u veznom...ja to u zivotu nisam vidio
- feniksptica
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Evo Banic lakse ozljeden
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], rimljanin90 i 58 gostiju.