Ostali se redajte lagano.
Moderator/ica: GracanicaAA
**** klub pravo ,tradicija ,evropa ,titule ,kupovi te domaci i evropski,top topova klub.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
Pretjeruje lav gore, ali svakako da je GOŠK>Čelik.convict35 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:09**** klub pravo ,tradicija ,evropa ,titule ,kupovi te domaci i evropski,top topova klub.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
Strah i trepet prve lge Federacije
Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
Al sad s dva profila, navijac Zelje
BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:12Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:12Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:34Jedini gigant u ovoj ligi je GOŠK,![]()
Ostali se redajte lagano.![]()
![]()
Pa oni da po kucama kupe kao janjicari ne bi imali za manje grupe. Nemoj me nasmijavati ziv mi bio.
Što su ovi iz Gabele smiješniLavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:12
Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.![]()
![]()
Pa oni da po kucama kupe kao janjicari ne bi imali za manje grupe. Nemoj me nasmijavati ziv mi bio.promijeni nick u debil silan bosanski, bolje ti odgovara.
Prošlu sezonu je vecu posjećenost imao GOSK nego strašno Jedinstvo sa ogromnim brojem navijača![]()
Da ne pričamo o ostalim parametrima. Iza Goska ste jedno 100 godina.![]()
Iskren da ti budem od vas cetvorice sto navijate za Gosk ti si nekako najsimpaticniji. Trebali ste se organizovati u grupu stvarno je steta.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:12
Gosk je meni simpatican klub uvijek korektni sportski,svi su dobro dosli u Gabelu bili navijaci treneri igraci ,jedino fali vam neka navijacka skupina bar neka manja grupa da navijate i kod kuce i u gostima.Naravno ne mozete imati neki veliki broj ljudi to je jasno ali neka manja grupica moze i tu neka mozete bit zlatna sredina u ligi.![]()
![]()
Pa oni da po kucama kupe kao janjicari ne bi imali za manje grupe. Nemoj me nasmijavati ziv mi bio.promijeni nick u debil silan bosanski, bolje ti odgovara.
Prošlu sezonu je vecu posjećenost imao GOSK nego strašno Jedinstvo sa ogromnim brojem navijača![]()
he he papak jedan, selendra ima reflektore na stadionu, a cijeli mega razvijeni USK nema niti na jednom terenuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 13:12Iskren da ti budem od vas cetvorice sto navijate za Gosk ti si nekako najsimpaticniji. Trebali ste se organizovati u grupu stvarno je steta.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06
![]()
![]()
Dodjete li u Bihac napokon ja sam voljan promjeniti nick kako god kazes, red bi bio jednom da i vi negdje otputujete, dosta je lajanja po vasaoj selendri.
boli vas istina jbgaIceplayer je napisao/la: ↑14 jul 2025, 12:20Što su ovi iz Gabele smiješniLavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:06
![]()
![]()
![]()
Vidis koliko si neotesan, drugi put me vrijedas, a ja tebi nista ruzno rekao nisam. Imas bujruma u Bihacu, dodi i reci uzivo ovo sto pises, ja ti se kunem da ti dlaka sa glave pasti nece, samo dodes i kazes a ne da godinama lajete u prazno.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:29he he papak jedan, selendra ima reflektore na stadionu, a cijeli mega razvijeni USK nema niti na jednom terenuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 13:12Iskren da ti budem od vas cetvorice sto navijate za Gosk ti si nekako najsimpaticniji. Trebali ste se organizovati u grupu stvarno je steta.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42
promijeni nick u debil silan bosanski, bolje ti odgovara.
Dodjete li u Bihac napokon ja sam voljan promjeniti nick kako god kazes, red bi bio jednom da i vi negdje otputujete, dosta je lajanja po vasaoj selendri.![]()
Sad ulažemo preko milijun maraka u stadion, što je za vas misaona imenica.![]()
Svaku utakmicu idem sa klubom, tako će biti i naredne sezone kada budu gostovali u tom migrantskom smetljištu na Uni
boli vas istina jbgaIceplayer je napisao/la: ↑14 jul 2025, 12:20Što su ovi iz Gabele smiješniLavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 11:42
promijeni nick u debil silan bosanski, bolje ti odgovara.
![]()
![]()
Ma sta ce ovaj doci, on na more u Stolac ide. Nije maknuo dalje od svog sela.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:03Vidis koliko si neotesan, drugi put me vrijedas, a ja tebi nista ruzno rekao nisam. Imas bujruma u Bihacu, dodi i reci uzivo ovo sto pises, ja ti se kunem da ti dlaka sa glave pasti nece, samo dodes i kazes a ne da godinama lajete u prazno.
Papane, doći ću kao i svaki put sa klubom, al onda dodji, nemoj biti ckapi kao harden, jak na tastaturi na forumu, kad.je trebalo doći nidje ga.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:03Vidis koliko si neotesan, drugi put me vrijedas, a ja tebi nista ruzno rekao nisam. Imas bujruma u Bihacu, dodi i reci uzivo ovo sto pises, ja ti se kunem da ti dlaka sa glave pasti nece, samo dodes i kazes a ne da godinama lajete u prazno.LavoviGabela je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:29he he papak jedan, selendra ima reflektore na stadionu, a cijeli mega razvijeni USK nema niti na jednom terenuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2025, 13:12
Iskren da ti budem od vas cetvorice sto navijate za Gosk ti si nekako najsimpaticniji. Trebali ste se organizovati u grupu stvarno je steta.
Dodjete li u Bihac napokon ja sam voljan promjeniti nick kako god kazes, red bi bio jednom da i vi negdje otputujete, dosta je lajanja po vasaoj selendri.![]()
Sad ulažemo preko milijun maraka u stadion, što je za vas misaona imenica.![]()
Svaku utakmicu idem sa klubom, tako će biti i naredne sezone kada budu gostovali u tom migrantskom smetljištu na Uni
boli vas istina jbga![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.