Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
sta da ti kazem..sretno 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
evo i darcis proso.samo da me hammarby ne sjebe,naletio valjda na neki hepiaur
pa mi je kvota 2,20 umjesto 2,kakva je svagdi drugdje.Poslje ovo proc cu daj boze,samo da Hamarby dobije! 
[img]http://img190.imageshack.us/img190/847/eduardos.jpg[/img]
Kad Montanes pocinje?
- pintol_TM87
- Kontakt:
poceo je...izgubio je prvi set 8:6 evo pocinje drugi set...haris10 je napisao/la:Kad Montanes pocinje?
iams dobar smisao za humorpintol_TM87 je napisao/la:poceo je...izgubio je prvi set 8:6 evo pocinje drugi set...haris10 je napisao/la:Kad Montanes pocinje?
Granny si se provukao k'o i ja,Darcis je jak,medjutim meni je bilo skakljivo,nije ni Ivo bezazlen protivnik,Monaco-Ako je Huan Monaco,a mislim da jest,trebao bi proci.Fudbal ne volim komentirati,nisam bas neki strucnjaktaboof je napisao/la:taboof je napisao/la:jbg nisam stigo na vrijeme al evo vam sta sam za danas stavio nakon dobitka jucer
Darcis 1 prolazi
Granollers 1 proso
Monaco 1
Villareal 1
Le havre/2,5 1
Hammarby 1
kvota 12
ulog 10
dobitak 120
i opet
komentari?
Nisam se zajeb'o.Pamtim Andersona kad je dobio Djokovica,cini mi se,veoma dobar teniser,sto govori i ranking,trideset i neki.Medjutim,igra se na zemlji koja nije njegova podloga,najjaci je na hard ili ti ga brzim podlogama,ali vidjet cemo.U Miami-u je ga zaustavio Djokovic,prije toga je bez nekih problema eliminisao Davydenka,Andujara i John Isnera.legenda reala je napisao/la:nemoj me zajebavati ja igro keca ,reci da si se zajabo da to ide kec ko kuća rezultat 6:2,6:2kelner je napisao/la:Ko ganja iznenadjenja na tenisu,moze probati
Cuevas-Anderson 2![]()
![]()
gleda li ko ovog Garciu Lopeza i Istomina ,pa jel ovo moguće ,samo se brejkaju i to bez poena prave breikove![]()
Cuevas-Jedan od rijetkih tenisera koji moze odigrati podjednako dobro na svim podlogama,i na pocetku mu je predvidjana sjajna karijera,ali u zadnjih par godina,polako se vise posvecuje igri u dublu u kojem vec ima nekih 4-5 naslova...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- pintol_TM87
- Kontakt:
heh...malo sale nije na odmet..nemoj sta zamjerit druze...montanes izgleda jos nije poceo...valjda ceka da neko zavrsi pa ce poceti..haris10 je napisao/la:iams dobar smisao za humorpintol_TM87 je napisao/la:poceo je...izgubio je prvi set 8:6 evo pocinje drugi set...haris10 je napisao/la:Kad Montanes pocinje?
- Citizen-X
- Kontakt:
pratim te za andersonakelner je napisao/la: Nisam se zajeb'o.Pamtim Andersona kad je dobio Djokovica,cini mi se,veoma dobar teniser,sto govori i ranking,trideset i neki.Medjutim,igra se na zemlji koja nije njegova podloga,najjaci je na hard ili ti ga brzim podlogama,ali vidjet cemo.U Miami-u je ga zaustavio Djokovic,prije toga je bez nekih problema eliminisao Davydenka,Andujara i John Isnera.
Cuevas-Jedan od rijetkih tenisera koji moze odigrati podjednako dobro na svim podlogama,i na pocetku mu je predvidjana sjajna karijera,ali u zadnjih par godina,polako se vise posvecuje igri u dublu u kojem vec ima nekih 4-5 naslova...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Moje licno misljenje,ne mora znacit da ce proci,a ja vjerujem da hoceCitizen-X je napisao/la:pratim te za andersonakelner je napisao/la: Nisam se zajeb'o.Pamtim Andersona kad je dobio Djokovica,cini mi se,veoma dobar teniser,sto govori i ranking,trideset i neki.Medjutim,igra se na zemlji koja nije njegova podloga,najjaci je na hard ili ti ga brzim podlogama,ali vidjet cemo.U Miami-u je ga zaustavio Djokovic,prije toga je bez nekih problema eliminisao Davydenka,Andujara i John Isnera.
Dynamo vodi...
Sta je s tim Montanesom
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Citizen-X
- Kontakt:
kod mene ga upravo izbacili na lajvu - pa pretpostavljam da bi trebao da krene uskoro taj mec
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Evo imate na rezultati . com tenis pa kako se pomjeraju mecevi dok ostali ne zavrse... Trenutno pise da je montanes 18:35 
heh...malo sale nije na odmet..nemoj sta zamjerit druze...montanes izgleda jos nije poceo...valjda ceka da neko zavrsi pa ce poceti..[/quote]
ma ne zamjerim naravno imam njega i monaca na tiketu pa sma malo nestrpljiv
ma ne zamjerim naravno imam njega i monaca na tiketu pa sma malo nestrpljiv
Paire zavrsio,krece Montanes.Citizen-X je napisao/la:kod mene ga upravo izbacili na lajvu - pa pretpostavljam da bi trebao da krene uskoro taj mec
P.S-To se ne mora ni gledati,zna se pobjednik.
- legenda reala
- Kontakt:
E jbt se jeste čuli
ma nema veze iako će Cuevas to dobiti ,ispratio sam tvoj onaj tiket koji će doći 1000%
ali ovaj mi je malo bolji teniski sve tenis odigro i ostali mi Montanes,Andjuar ,Cuevas ,jbg ,to bio jutros oko 12 odigro
Jaruga igraj Slavia P.-Slovačko X/1
ja sam odigro ti probaj onda dvicu
PS evo i Andjuar samo što nije počeo ,a Cuevas u 19:30 počinje
ali ovaj mi je malo bolji teniski sve tenis odigro i ostali mi Montanes,Andjuar ,Cuevas ,jbg ,to bio jutros oko 12 odigro
Jaruga igraj Slavia P.-Slovačko X/1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Veze ti nemaš.kelner je napisao/la:Nisam se zajeb'o.Pamtim Andersona kad je dobio Djokovica,cini mi se,veoma dobar teniser,sto govori i ranking,trideset i neki.Medjutim,igra se na zemlji koja nije njegova podloga,najjaci je na hard ili ti ga brzim podlogama,ali vidjet cemo.U Miami-u je ga zaustavio Djokovic,prije toga je bez nekih problema eliminisao Davydenka,Andujara i John Isnera.legenda reala je napisao/la:nemoj me zajebavati ja igro keca ,reci da si se zajabo da to ide kec ko kuća rezultat 6:2,6:2kelner je napisao/la:Ko ganja iznenadjenja na tenisu,moze probati
Cuevas-Anderson 2![]()
![]()
gleda li ko ovog Garciu Lopeza i Istomina ,pa jel ovo moguće ,samo se brejkaju i to bez poena prave breikove![]()
Eto,dabogda Cuevas dobio,jes zadovoljanlegenda reala je napisao/la:E jbt se jeste čuli![]()
ma nema veze iako će Cuevas to dobiti ,ispratio sam tvoj onaj tiket koji će doći 1000%
Jaruga igraj Slavia P.-Slovačko X/1![]()
kelneru sta mislis za monaco dimitrovkelner je napisao/la:Eto,dabogda Cuevas dobio,jes zadovoljanlegenda reala je napisao/la:E jbt se jeste čuli![]()
Jaruga igraj Slavia P.-Slovačko X/1![]()
PS evo i Andjuar samo što nije počeo ,a Cuevas u 19:30 počinje![]()
Joj na beton listicu me syeba ovaj cmar Garcija Lopez , nikad vise brejkova nisam vidio , taman kontam evo ga prolazi konj izgubi servis 7-6 6-3 a ja igrao manje od 21 gema
ostaje mi na jednom ovaj Andujar ali rekao mi je @kelner da to prolazi znaci dobio sam

ostaje mi na jednom ovaj Andujar ali rekao mi je @kelner da to prolazi znaci dobio sam
- legenda reala
- Kontakt:
Sanchez_8 je napisao/la:Joj na beton listicu me syeba ovaj cmar Garcija Lopez , nikad vise brejkova nisam vidio , taman kontam evo ga prolazi konj izgubi servis 7-6 6-3 a ja igrao manje od 21 gema![]()
ostaje mi na jednom ovaj Andujar ali rekao mi je @kelner da to prolazi znaci dobio sam![]()
E jesi vidio ,ja odavno nisma luđi meč gledao ,prave breikove i to bez osvojenog poena protivnika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.