Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2025, 22:49

Cisco se odrekao svojih 20% od transfera da ostane.
Na kraju ce izaci 22+5.

Za cijene koje se krecu u fudbalu ovo je dosta dobar deal za Conceicaoa.

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 15 jul 2025, 10:36

Ovaj nastavlja gdje je Giuntoli stao, prodaje perspektivnog portugalca nakon samo pola sezone i to za sicu. Sad me zanima kojeg ce odrona dovesti za te pare. Ovo je deja vu prodaje Huijsena.

Fakat ovaj klub nema nikakvog hajra, napravi se jedan korak naprijed i onda idu 4 koraka unazad.

Kao svi su na prodaju, licitira se sa Luizom, Nicom i Vlahovicem, a najvece i najskuplje razocarenje od svih niko ne spominje. Ja ne vidim kako Teun Koompeiners moze biti od koristi u ovom sistemu.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jul 2025, 10:59

Ide se ka slabijem rosteru nego lani, Giuntoli je doveo tog Costu tako da ne pije to vode, neke jeste prodao/morao prodati radi bilansa, Huijsen je prežvakana priča, još ništa nije pokazao da bi neki žal postojao, čak je i klupiran od Alonsa na SP-u.

Giuntoli je trebao ostati, ovo što je došlo je pogubljeno apsolutno i bez ikakvog uspjeha u karijeri. Oni, skupa sa Tudorom i prahistorijskom 5-4-1 gdje ce u prvih 11 biti maksimalno 3 kreativna igrača (napad) će nanijeti samo takvu štetu.
7 defanzivnih igrača na terenu je strašno, a to se ovdje pokušava, uz to se odbacuje ideja podmlađivanja, sa Giuntoliem je ovo bio među najmlađim rosterima u ligi i Evropi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 jul 2025, 14:37

Nije mi jasan put kojim uprava zeli ici, jedan dan zele jedno, drugi dan drugo, traze se polovnjaci na sve strane, navodno je Tudor blokirao odlazak Coste, u moru loseg to meni izgleda pametna odluka, Conte je naravno namirisao krv i uzet ce nam dijete kluba,
‼️Napoli are interested in Fabio Miretti. There’s already a basic agreement with his representatives.

Juventus are asking for €10/12M.

@Gazzetta_it | #Juventus
Nicko pokazao kakav je lik, iako u najboljim godinama a siguran sam da nije dao svoj makismum za klub pristaje da ide, dok se igračke olupine, Rugani, Weah, Mck, Milik ne žele odreci blagodati..
Uglavnom nigdje smo i nemamo jasne ideje....
Max Allegri

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 15 jul 2025, 15:52

Pola jula proslo nista nisi rijesio sto se tice igrackog kadra.
Igraci koji su se vratili sa posudbi, ne znas sta ces sa njima, ne znas zvanicno jos oko Kolo Muanija i Francisca eventualna pojacanja, samo neka glupa nagadjanja. Jedino David dosao.

Brzo ce pocetak sezone uprava ne zna gdje udara, jos slag na tortu nemas SD :bow:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 15 jul 2025, 19:09

Mislim da je šuplja da je Tudor zaustavio prodaju Koste.
Na kraju će ga naši prodati za manje nego što su ga kupili
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 jul 2025, 19:17

Jos jedan jedan kojeg je Max lansirao u orbitu :bow:
‼️🟢Enzo Barrenechea is getting closer to joining Benfica on a permanent deal. Juventus will receive 10% of the transfer fee. @NicoSchira
Njega doduse nije ucio kako treba izgledati ali mu je u jako bitnoj utakmici dao prvu sansu!
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2025, 22:49

Albertu Costi na celu pise "za dvije sezone ce PSG davati za mene 70 miliona".

A za sve su krivi ovi otpadci koji ne zele da idu, a klub kao klub uvijek gleda da ima dvojicu na poziciji. I prije i sada.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jul 2025, 23:31

Mig_Mig je napisao/la:
15 jul 2025, 19:17
Jos jedan jedan kojeg je Max lansirao u orbitu :bow:
‼️🟢Enzo Barrenechea is getting closer to joining Benfica on a permanent deal. Juventus will receive 10% of the transfer fee. @NicoSchira
Njega doduse nije ucio kako treba izgledati ali mu je u jako bitnoj utakmici dao prvu sansu!
Panjic. Seli se od kluba do kluba, tipicno za mediokritete.

#MaxOUT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2025, 23:39

Ljudi ovaj Kaio Jorge pa lik sto je bio pod ugovorom u Juventusu, nesto je krenuo i nije pokazao nista i tad se i povrijedi. Dvije sezone nije mogao da igra, trecu sezonu ga posalju u Frosinine i ne pokaze nista.

Niko ga nece, ode u Brazil kao free agent i sada dole rastura svi ga zele.

Ko moze to predviditi, bogalj nama da se vrati opet ne bi nista pokazao.

On kada je dolazio bio je bas potencijal ali nakon sto se ovako odigralo nije on mogao nikako ostati ni u Juventusu ni u Italiji. Spasio ga je Brazil i super ali ne moze biti neko kriv sto on citav ugovor kod nas nije mogao sutnuti loptu.

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 16 jul 2025, 07:05

slika

Conceicao završen. Sad nek pokaže da nismo bacili pare, iako nisam ljubitelj ovih padavicara od 1.5m 😁

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 16 jul 2025, 09:05

Najjaci su mi ovi likovi koji pokusavaju opravdati svaki promasaj nasih uprava. Ide se tako daleko da se i Huijsena podcjenjuje, a decko sa 19 godina igra u prvom timu Reala. Ti s druge strane imas Kellyja i Ruganija.

Pozdravljam konacan otkup Francisca. Da imaju malo mozga ovo nikad ne bi bilo upitno, on je i za onih pocetnih 30m kradja.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 jul 2025, 09:10

tuzlak1987 je napisao/la:
15 jul 2025, 23:39
Ljudi ovaj Kaio Jorge pa lik sto je bio pod ugovorom u Juventusu, nesto je krenuo i nije pokazao nista i tad se i povrijedi. Dvije sezone nije mogao da igra, trecu sezonu ga posalju u Frosinine i ne pokaze nista.

Niko ga nece, ode u Brazil kao free agent i sada dole rastura svi ga zele.

Ko moze to predviditi, bogalj nama da se vrati opet ne bi nista pokazao.

On kada je dolazio bio je bas potencijal ali nakon sto se ovako odigralo nije on mogao nikako ostati ni u Juventusu ni u Italiji. Spasio ga je Brazil i super ali ne moze biti neko kriv sto on citav ugovor kod nas nije mogao sutnuti loptu.
Bas to..neki su igraci stvoreni samo za Brazila. Sjetimo se Gabigola, isprosipo se po europi, bio na dnu, ode u Brazil nazad i opet dobar bio

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 jul 2025, 09:27

Kaio je dosao kao anonimus, a ne s hypom ala Jesus ili Gabigol kojima je najavljivana blistava karijera, placen oko 4 M sa svim troškovima agenata, kluba koji ga je odgojio. Poredjenja tog tipa i predstavljaju iskrivljenu realnost.
Tuzlak kao da nije bio tu kad sam bar ja, a i Mig nebrojeno puta pisali kako je momak jako korektan, Firmino stil igraca kojem je trebalo vrijeme prilagodbe i sigurno da je Allegri mogao tada više da mu da šansi, ali onda dolazi ta povreda.
U Frosinoneu je cak i dao znakove zivota i imao jedan fin mjesec-dva nakon kojeg mu trener prestaje davati priliku kad su se borili za opstanak i tu sam pisao da je to idealno za jos jednu provjeru na posudbi i povratak u Juve ako nastavi trend rasta. I tad umjesto prave evaluacije se jedva cekalo da se unovči.

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 16 jul 2025, 11:44

Ljudi, mi smo zbog famozne plusvalence jedno vrijeme prodavali sve zivo sto je imalo ponudu na stolu osim prvotimaca jer je morao neko i igrati.
I tu su nastala 2 ocigledna problema.
Prvotimci nam tanki plus omladina rasprodana.
Treci problem nas je sahranio, dolazak 4,5 igraca od kojih se ocekivalo da budu tevez, vidal, licht....dobili smo luiza, koopa, weaha...da se njihov ucinak mjerio ne bi opstanak izborili.
U medjuvrememu slobodni pad u formi cambiasa, dusana, locatelija...povrede bremera i jos nekih i sad imamo sataras koji kao da je pravilo 5 ljudi ali ne gledajuci sta je onaj drugi bacao u lonac.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 16 jul 2025, 11:56

Yildiz-David-Chico

Nebi bilo lose ..

❗JUST IN: An unknown foreign club has inquired about Koopmeiners, as per @NicoSchira 🇳🇱
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 16 jul 2025, 12:55

dinoo je napisao/la:
16 jul 2025, 11:44
Ljudi, mi smo zbog famozne plusvalence jedno vrijeme prodavali sve zivo sto je imalo ponudu na stolu osim prvotimaca jer je morao neko i igrati.
Treci problem nas je sahranio, dolazak 4,5 igraca od kojih se ocekivalo da budu tevez, vidal, licht....dobili smo luiza, koopa, weaha...da se njihov ucinak mjerio ne bi opstanak izborili.
U medjuvrememu slobodni pad u formi cambiasa, dusana, locatelija...povrede bremera i jos nekih i sad imamo sataras koji kao da je pravilo 5 ljudi ali ne gledajuci sta je onaj drugi bacao u lonac.
Ne znam jesi li primjetio da to traje i dalje, mi prodajemo onog kog mozemo prodati, onog za kog ima interesa. Zato smo se doveli u situaciju da nemamo nosioca, da nemamo prave zvijezde u klubu.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2025, 14:14

Pogba je napisao/la:
16 jul 2025, 09:27
Kaio je dosao kao anonimus, a ne s hypom ala Jesus ili Gabigol kojima je najavljivana blistava karijera, placen oko 4 M sa svim troškovima agenata, kluba koji ga je odgojio. Poredjenja tog tipa i predstavljaju iskrivljenu realnost.
Tuzlak kao da nije bio tu kad sam bar ja, a i Mig nebrojeno puta pisali kako je momak jako korektan, Firmino stil igraca kojem je trebalo vrijeme prilagodbe i sigurno da je Allegri mogao tada više da mu da šansi, ali onda dolazi ta povreda.
U Frosinoneu je cak i dao znakove zivota i imao jedan fin mjesec-dva nakon kojeg mu trener prestaje davati priliku kad su se borili za opstanak i tu sam pisao da je to idealno za jos jednu provjeru na posudbi i povratak u Juve ako nastavi trend rasta. I tad umjesto prave evaluacije se jedva cekalo da se unovči.
On nije klasičan brazilac koji preko mrtvih zeli do gola, sjećam se utakmice u kojoj je imao kontru ali je svejedno otisao u korner u 92m ukrao 2m i dosli smo do 3b !
Pravi igrac sa svim dobrim karakteristikama, on je imao najtežu mogucu povredu u sportu, fraktura patele, Delpo se teniski oprostio jer nikad ga nije prestalo boliti, u Frosinoneu mu onaj debeli krao minute, zato su i ispali...
On ce sigurno napraviti dobru evropsku karijeru 10 golova po sezoni on ima u nogama...
Mi se prelako odricemo solidnih igraca, koji za male pare mogu biti odlični u rosteru od 20 igraca!
Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2025, 16:19

dinoo je napisao/la:
16 jul 2025, 11:44
Glupa ti prica, sve ovo treba jedan dobar trener koji ce uklopiti u tim :rol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 16 jul 2025, 17:01

Ovog Čika umjesto 30 miliona platićemo 32 miliona u 4 rate
I dalje sam mišljenja da je fula, ali vidjećemo.

Ja sam najviše priželjkivao Kopa pošle godine, međutim baš se odronom pokazao, mada ga je i Mota igrao nekad kao lažnu devetku, nekad desetku standardno miješanje.

Ukoliko se ne pokaže ove godine, prodati domah ko ga hoće.

Pripreme su za 8 dana mi jednog igrača doveli i to lik bez kluba bio pa smo uspjeli.
Prodaće Kostu ublehaši a dovešće novog Kelija
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.