FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Golman Hrvat, stoper Makedonac, stoper Rumun, stoper sa Hr papirima. Po potrebi Bugar, Rumun i stoper sa Hr papirima, te bekovi Makedonac i Hrvat, pa nas Nato brani 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ova ekipa sa ederlezijem je ubjedljivo najjaca u ligi, ali skontas da je vicko tu i popisa nam sva nadanja.
Bubanja izgleda odlazi u Orenburg, 800k€ ugovor na 3 godine.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
On je bio na terenu, pozdravljali se sa Ukraincima.
Nece Vladan niđe, mozda Guli samo ode i ovaj višak na posudbe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Meni je drago da smo odbranu utegli , da je djelovala poprilicno sigurno, I da nismo kakav pecerski gol primili.
Nimalo ovo danas nije lose , igrali smo sa jakom ekipom ipak je Ukrajinska liga klasu iznad nase.
Nimalo ovo danas nije lose , igrali smo sa jakom ekipom ipak je Ukrajinska liga klasu iznad nase.
Al' Zeka popizdi na pitanje o odgodi na ovom podcastu a odgodiće se Zrinja k'o što gledam.
Ako bude aktivan rezultat sa Krajovom uoči revanša, nek odgode. Nek nam Zeta bude škola zauvijek, zato što nismo tada odgodili Čelik, ispali smo, to nas peče još uvijek.
Ide li Bubanja ? ako ode ne valja
-
- Kontakt:
Kakva steta za Bubanju. Velika steta. Malo je 800k eur ne zbog para, on ne vrijedi vise. Ali nama vrijedi tri puta vise u igri. I bas se fino uklopio i taman se navikli i sada ide. Velika velika steta.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Grehota je onakvu mrcinu i igračinu pustiti za ikakve realne pare, kamo li za 800k eura. Pa čovjek je najbolji vezni lige.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ne znam je li ide. Ali ako ide razumijem. 26 godina. Ovi su Ruska druga liga sa ciljem da se vrate u prvu. Želi ga trener. Igrat će mu. Naplatit će za 3 godine milionski iznos u eurima. Razumno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2025, 22:49Kakva steta za Bubanju. Velika steta. Malo je 800k eur ne zbog para, on ne vrijedi vise. Ali nama vrijedi tri puta vise u igri. I bas se fino uklopio i taman se navikli i sada ide. Velika velika steta.
Nije ni problem odlazak Bubanje imaš Mamasa i Jattu. Ne vidim problem. Platio si Mamasa , doveo ga da ti tu igra i imaš nadolazeću zvijezdu u usponu. Ali problem je kontinuiteta ekipe. Nekako prerano mogo je još godinu.
Izgubit ćemo dobrog i karakternog momka. Nazalost tih 800 k eura nama ko navijačima ništa ne znaci. Nit me to zanima. I vise me nervira sto gubimo okosnicu ekipe i nikako ne uspijevamo da zadržimo igrače. Opet ode li Guli uz to to je potpuno druga ekipa. Jbga. Ne kažem da nije dobra. Ali je druga. Dok se upoznaju dok proigraju opet jovo na novo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jos ako proda Gulija pa to je strasno koje Mirvic pare uze na izlazne transfere.
A tek ce na Mujkica I Jattu dva mlada igraca.
A tek ce na Mujkica I Jattu dva mlada igraca.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 14 jul 2025, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svasta. 10 dana do tekme ti prodajes igraca najboljeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.