FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma mi izgleda postadosmo fabrika za prodaju igraca i drzi se 3/4 mjesta na tabeli.
Oni jel budu u slicnoj situaciji kao mi sa parama,zgadit ce nam fudbal.
Oni jel budu u slicnoj situaciji kao mi sa parama,zgadit ce nam fudbal.
Isto kad smo onda, odmah nakon Levskog, prodali Adilovica u Grcku za crkavicu. Treba probati isposlovati, da odigra ovaj dvomeč, pa nek onda ide.EastMadness je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:00Svasta. 10 dana do tekme ti prodajes igraca najboljeg
-
- Kontakt:
Nije mamas jos pokazao da moze biti zamjena bubanji, a jatta jos nije siguran igrac koji ce ti pruziti konstantnu formu. Mislim da je bas los potez ako ode Bubanja.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2025, 22:58Ne znam je li ide. Ali ako ide razumijem. 26 godina. Ovi su Ruska druga liga sa ciljem da se vrate u prvu. Želi ga trener. Igrat će mu. Naplatit će za 3 godine milionski iznos u eurima. Razumno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2025, 22:49Kakva steta za Bubanju. Velika steta. Malo je 800k eur ne zbog para, on ne vrijedi vise. Ali nama vrijedi tri puta vise u igri. I bas se fino uklopio i taman se navikli i sada ide. Velika velika steta.
Nije ni problem odlazak Bubanje imaš Mamasa i Jattu. Ne vidim problem. Platio si Mamasa , doveo ga da ti tu igra i imaš nadolazeću zvijezdu u usponu. Ali problem je kontinuiteta ekipe. Nekako prerano mogo je još godinu.
Izgubit ćemo dobrog i karakternog momka. Nazalost tih 800 k eura nama ko navijačima ništa ne znaci. Nit me to zanima. I vise me nervira sto gubimo okosnicu ekipe i nikako ne uspijevamo da zadržimo igrače. Opet ode li Guli uz to to je potpuno druga ekipa. Jbga. Ne kažem da nije dobra. Ali je druga. Dok se upoznaju dok proigraju opet jovo na novo.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
treba ovo tjerati
durati se ne mere
malac taman pofato igrace sad opet na novo
durati se ne mere
malac taman pofato igrace sad opet na novo
-
- Kontakt:
Kakve su ovo cijene sezonskih. Jos digne ovoliko plus ne moze na evropske. Ovaj umislio da je ovo Boston
Ma ne mogu mu dati tolike pare godisnje, za 300k eura godisnje mogu dovesti puno boljeg igraca plus obestecenje da plate, pa ako imaju tolike pare mogli su produzit Basica i ostat u ligi…
Izvini nisam nigdje nasao,koliko se krecu godisnje hvala unaprijed.EastMadness je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:08Kakve su ovo cijene sezonskih. Jos digne ovoliko plus ne moze na evropske. Ovaj umislio da je ovo Boston

Dvije glave istok bogme. Jebga, neće Ristovski za milju i po i topli obrok da igra.
Prodaju Bubanje sam davno opjevao pa da džaba ban ne popijem... Nadam se da će ostati samo na njemu i eventualno Guliju.
Prodaju Bubanje sam davno opjevao pa da džaba ban ne popijem... Nadam se da će ostati samo na njemu i eventualno Guliju.
-
- Kontakt:
200 km istokAdo_77 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:12Izvini nisam nigdje nasao,koliko se krecu godisnje hvala unaprijed.EastMadness je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:08Kakve su ovo cijene sezonskih. Jos digne ovoliko plus ne moze na evropske. Ovaj umislio da je ovo Boston![]()
200 km zapad
80 km sjever
Častim godišnju po izboru nekog ko nije u situaciji a ide sve utakmice. U pp samo javite podatke i tribinu pa ću vam naručiti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Mirva papir pred Bubanju i reci mu koliko hoces napisi
- BegovicRamiz
- Kontakt:
e yebiga
kod komsija sjever 150 a istok 200
obje natkrivene
ne mogu iste cijene biti
kod komsija sjever 150 a istok 200
obje natkrivene
ne mogu iste cijene biti
-
- Kontakt:
Gospodin. Svaka castjurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:14200 km istokAdo_77 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:12Izvini nisam nigdje nasao,koliko se krecu godisnje hvala unaprijed.EastMadness je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:08Kakve su ovo cijene sezonskih. Jos digne ovoliko plus ne moze na evropske. Ovaj umislio da je ovo Boston![]()
200 km zapad
80 km sjever
Častim godišnju po izboru nekog ko nije u situaciji a ide sve utakmice. U pp samo javite podatke i tribinu pa ću vam naručiti.
Ovi hoće da otjeraju i ovo malo raje što dolazi, zamisli neko se sjetio da stsvi istu cijenu istoka na Koševu kao i istočne tibine na Grbavici.
Aferim.
Aferim.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Očigledno povećanje i cijena pojedinačnih ulaznica. Ništa posebno protiv nemam. Imamo ubjedljivo najjeftinije karte u Evropi, a ako se hoće ozbiljan klub red je da i mi podržimo. Jedina zamjerka je što nisu uključili i finale kupa u cijenu sezonskih, to bi bila neka zahvala, al dobro - tako je svake godine.
@JurisicDuska - aferim

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Znao sam...
Cim Duska postavi prvih 11, ostacemo bez nekog....
Najavi onog leteceg holandeza pod marokanskom zastavom, on jado ne prodje ljekarski, najavi onog Marokanca proslu sezonu, lik ode u Herakles...
Tacno ga treba banovati dok se prelazni ne zavrsi...
Cim Duska postavi prvih 11, ostacemo bez nekog....
Najavi onog leteceg holandeza pod marokanskom zastavom, on jado ne prodje ljekarski, najavi onog Marokanca proslu sezonu, lik ode u Herakles...
Tacno ga treba banovati dok se prelazni ne zavrsi...
Imamo jedan od najgorih stadiona u Evropi, koji se raspada i ne smije ovolika cijena biti nikako.Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:20Očigledno povećanje i cijena pojedinačnih ulaznica. Ništa posebno protiv nemam. Imamo ubjedljivo najjeftinije karte u Evropi, a ako se hoće ozbiljan klub red je da i mi podržimo. Jedina zamjerka je što nisu uključili i finale kupa u cijenu sezonskih, to bi bila neka zahvala, al dobro - tako je svake godine.
@JurisicDuska - aferim![]()
-
- Kontakt:
Tacno mi se usrase u dan sa ovom informacijom u vezi Bubanje. Najboljeg igraca prodajes pred bitnu utakmicu ne ide mi u glavu al et
Ps i ovo divljanje cijena sa sezonskim je uzas
Ps i ovo divljanje cijena sa sezonskim je uzas
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Potpuno se slazem.Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:20Očigledno povećanje i cijena pojedinačnih ulaznica. Ništa posebno protiv nemam. Imamo ubjedljivo najjeftinije karte u Evropi, a ako se hoće ozbiljan klub red je da i mi podržimo. Jedina zamjerka je što nisu uključili i finale kupa u cijenu sezonskih, to bi bila neka zahvala, al dobro - tako je svake godine.
@JurisicDuska - aferim![]()
Hoces kapitalce moras I da platis.Sto neko vec gore napisa ne igra Ristovski za milju I 300 km toplog.
Duska svaka cast.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, hurem, iliyaa8, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90 i 75 gostiju.