Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Kosarkaska liga BiH
Cini se da bi Borac mogao dobro nayebati zbog ulaska Student Igokea u prvu ligu.Vecina igraca koji su isli u Borac sad potpisuju za Student
Jel ovo Borac, Široki, Leotar i Sloboda sva 4 kluba igraju ABA 2 ligu ili se još ne zna između Leotara i Slobode?
Borac, Siroki igraju sigurno. Druga dva ce odluciti valjda ko plati pozivnicu. A s obzirom da Aid nece da trosi pare, vrlo moguce da to bude Leotar.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidjeh na instagramu ova stranica bosnian basketball league objavila tabelu za sljedeću sezonu i pored ova 4 kluba stoji znak za ABA 2 čisto onako pitam
Izgleda da ce Sloboda dobiti pozivnicu, ako je vjerovati bhbasketu...CAZIN je napisao/la: ↑03 jul 2025, 13:15Vidjeh na instagramu ova stranica bosnian basketball league objavila tabelu za sljedeću sezonu i pored ova 4 kluba stoji znak za ABA 2 čisto onako pitam
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koja većina

Jedini igrači na pozajmici kod nas su bili Vuk i Srđan Bošković.
Topolović je bio igrač sa našim ugovorom.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Postoji li zdravo rivalstvo Borca i Igokee? Smije li Borac ugroziti Igokeu,ako bi se ikad pruzila prilika? Iako nece dozvoliti da Borac finansijski ojaca da bi ih mogao ugroziti...
Nisam znao da su bili na posudbi al eto opet nece vise vama slat na posudbu nego u Student
Ocekujem da i Bosna ovo uradi i udje sa timom Student u premier.Prosle godine su 5. zavrsili u a1
Postoji, smije, međutim, treba biti realan da je Igokea trenutno dvije klase iznad Borca i da nas mogu dobiti sa pola gasa.Mocvara1991 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:08Postoji li zdravo rivalstvo Borca i Igokee? Smije li Borac ugroziti Igokeu,ako bi se ikad pruzila prilika? Iako nece dozvoliti da Borac finansijski ojaca da bi ih mogao ugroziti...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Realno,slazem se. Dva koplja iznad svih nasih klubova. Steta,ali to je Mile politika. Ne mozes reci KK Igokea i KK Borac,a da pri tome ima istu tezinu. Igokea je umjetno,vjestacki,prazno. Borac je historija,tradicija,Banja Luka. Bar za mene. Slicno nesto kao kad je bilo Bosna i Spars,Cibona i Cedevita...AvantiBL je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:02Postoji, smije, međutim, treba biti realan da je Igokea trenutno dvije klase iznad Borca i da nas mogu dobiti sa pola gasa.Mocvara1991 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:08Postoji li zdravo rivalstvo Borca i Igokee? Smije li Borac ugroziti Igokeu,ako bi se ikad pruzila prilika? Iako nece dozvoliti da Borac finansijski ojaca da bi ih mogao ugroziti...
Znači jedan klub sa tradicijom od 70 godina je u podređenom položaju u odnosu na politički sportski projekat iz Laktaša. Tuga je da u BL nema nekog lokal patriotizma i da privrednici pa i gradska uprava ulože u KK Borac, ipak je to drugi najveći grad u BiH i postoji velika navijačka baza. Kako god, doći će vrijeme kada će Milorad biti prošlost a sa tim i njegov košarkaški projekat, a klub koji gaji tradiciju dugu 70 godina će doći na prirodno mjesto koje mu pripada. Bar se nadam.Mocvara1991 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:08Realno,slazem se. Dva koplja iznad svih nasih klubova. Steta,ali to je Mile politika. Ne mozes reci KK Igokea i KK Borac,a da pri tome ima istu tezinu. Igokea je umjetno,vjestacki,prazno. Borac je historija,tradicija,Banja Luka. Bar za mene. Slicno nesto kao kad je bilo Bosna i Spars,Cibona i Cedevita...AvantiBL je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:02Postoji, smije, međutim, treba biti realan da je Igokea trenutno dvije klase iznad Borca i da nas mogu dobiti sa pola gasa.Mocvara1991 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:08Postoji li zdravo rivalstvo Borca i Igokee? Smije li Borac ugroziti Igokeu,ako bi se ikad pruzila prilika? Iako nece dozvoliti da Borac finansijski ojaca da bi ih mogao ugroziti...
Gdje zavrsi onaj Brett Thompson iz Mostara sto je imao prosjek od 20 PPG ove sezone? cudi me da ga neko od nasih klubova nije uzeo
Bio je u Leotaru od lige 4. Ne znam je li gdje otisao nakon toga.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Leotar zvanično neće igrati sljedeće sezone ABA2 zbog infrastrukturnih nedostataka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.