Transferi bh. reprezentativaca
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Transferi bh. reprezentativaca
Ljetos los rok, ove zime stvarno dobro
Generalno, puno je bolja opcija za transfer na ljeto, jer imas vise vremena uppznati klub, saigrace, odraditi kompletne pripreme itd. Zimi si odmah u mašini. Sjećamo se Džekinih prvih par mjeseci u MC, iako je u prajmu bio kada je otisao, dugo mu je trebalo da nadođe. Još Džeko.
Ipak, ovo "pravilo" ne vrijedi za vecinu ovih nasih transfera ove zime, jer je vec doslo do debelog obostranog zasicenja, narocito kod Benje i Amara.
Ipak, ovo "pravilo" ne vrijedi za vecinu ovih nasih transfera ove zime, jer je vec doslo do debelog obostranog zasicenja, narocito kod Benje i Amara.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Hoćemo li aktivirati ovu temu, obzirom da je počeo prelazni rok?
Eldar Ćivić Ferencváros
Baltika Kaliningrad
Mislim da je to zapravo jedini zvanični transfer nekog našeg internacionalca dosad.

Eldar Ćivić Ferencváros

Mislim da je to zapravo jedini zvanični transfer nekog našeg internacionalca dosad.
Moja predikcija bi bila da bi nove klubove u odnosu na prethodnu sezonu mogli imati:
Dzeko sa sigurnoscu
Dedic odlazi iz Francuske barem u Austriju
Jedan izmedju Zlomislica i Radeljica bi takodjer mogao negdje otici
Hadzikadunic bi izgleda takodjer mogao negdje drugo igrati mimo HSVa
Katic
Kulasin bi mogao otici iz nase lige
Bazdar bi trebao vidjeti sta ce dalje
I za Gigovica nekako najmanje nade ima ali ne bi mu bilo lose
Sve u svemu ima kandidata, a sta ce se izdesavati na kraju vidjet cemo.
Dzeko sa sigurnoscu
Dedic odlazi iz Francuske barem u Austriju
Jedan izmedju Zlomislica i Radeljica bi takodjer mogao negdje otici
Hadzikadunic bi izgleda takodjer mogao negdje drugo igrati mimo HSVa
Katic
Kulasin bi mogao otici iz nase lige
Bazdar bi trebao vidjeti sta ce dalje
I za Gigovica nekako najmanje nade ima ali ne bi mu bilo lose
Sve u svemu ima kandidata, a sta ce se izdesavati na kraju vidjet cemo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne bi se bas slzio, pogotovo radi Denisa, nema nikakve osnove da ode iz tima, jer em nije mlad, nije imao sezonu iz snova, ako i ode to moze bit jedino stepenica nize, plus sklon je povredama.
Jankovic ce vrlo vjerovatno da ode u neki klub.
Gigovic su isto velike sanse ode.
Katic 99% ide, vjerovatno Rangers.
Volio bi da Sunjic i Hajradinovic naprave neki transfer jer su imali najbolje sezone od svih nasih, pogotovo Hajradinovic. Pise se da ga trazi Ipswich i Galata. S obzirom kolko smo deficitarni na poziji ofanzivnog veznjaka, on je najbolja opcija, a i odlican je igrac. Steta sto je ovako kasno proradio. Opet, mislim da on moze odigrat jos tri dobre sezone i dobro bi bilo da napravi neki dobar transfer. Odavno je prekucao Kasimpasu.
Ostalo je tesko procjenit dal bi mogli otic, izgleda da i Radeljic ima nekih finih ponuda.
Jankovic ce vrlo vjerovatno da ode u neki klub.
Gigovic su isto velike sanse ode.
Katic 99% ide, vjerovatno Rangers.
Volio bi da Sunjic i Hajradinovic naprave neki transfer jer su imali najbolje sezone od svih nasih, pogotovo Hajradinovic. Pise se da ga trazi Ipswich i Galata. S obzirom kolko smo deficitarni na poziji ofanzivnog veznjaka, on je najbolja opcija, a i odlican je igrac. Steta sto je ovako kasno proradio. Opet, mislim da on moze odigrat jos tri dobre sezone i dobro bi bilo da napravi neki dobar transfer. Odavno je prekucao Kasimpasu.
Ostalo je tesko procjenit dal bi mogli otic, izgleda da i Radeljic ima nekih finih ponuda.
Katić i Džeko svakako mijenjaju sredinu, a Dedić i Bašić su ziceri za transfer. I Alajbegović više sigurno neće igrati za omladince Bayera, ili će ga posuditi ili će ga full priključiti prvom timu.
Od ostalih Barišić, Hajradinović, Radeljić, Šunjić, Janković ako ga računamo, oni bi mogli potencijalno napraviti neki transfer.
Od ostalih Barišić, Hajradinović, Radeljić, Šunjić, Janković ako ga računamo, oni bi mogli potencijalno napraviti neki transfer.
Hadzikadunic ima ugovor sa Rostov jos godinu dana, tako da ide nazad u rusiju ili HSV ce otkupiti ugovor.
Pa yebote ja kako znam za njega on ima ugovor s tim yebenim rostovom
naprijed rejal
- MoodyReboot
- Kontakt:
Od 2018. je tamo, a ja se ne sjećam da je ikad produžio ugovor. Nemam pojma kako je toliko dugo pod ugovorom s njima.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Dedić -- > Benfica
Džeko -- > Fiorentina
Džeko -- > Fiorentina
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Obojica napravili bolje transfere nego prije 2 sezone od Fenerbahcea i Marseja pogotov Dzeko sa 39g opet u serie A da je znao da ce na ovakom nivou igrati niie trebao nikako ici u Tursku
-
- Kontakt:
Muharemovic - Sassulo
Katic - Schalke
Alajbegovic - Salzburg
Basic - Astana
Dzeko - Fiorentina
Dedic - Benfica
Jako dobar prelazni sad za sad. Vidjet cemo sta ce biti sa Hadzikadunicem i Gigovicem nadam se Bundesliga.
Katic - Schalke
Alajbegovic - Salzburg
Basic - Astana
Dzeko - Fiorentina
Dedic - Benfica
Jako dobar prelazni sad za sad. Vidjet cemo sta ce biti sa Hadzikadunicem i Gigovicem nadam se Bundesliga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.