Naile bogami nisi dobro vidio ti to ,naćiću ti snimak ,onaj što sam gledo ako gdje naletim pa da vidiš
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Mislite vi kako hoćete ja za ono nikad nebi sviro penal ,al eto sudija je sviro
žuti pogotovo nije bio ,Alves prije stigao do lopte još jednom ponavljam
Naile bogami nisi dobro vidio ti to ,naćiću ti snimak ,onaj što sam gledo ako gdje naletim pa da vidiš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa šta ako je nabio loptu na tribine?? to rade u citavom svijetu stoperi i bekovi kad ne znaju šta ce sa loptom i nikad se zato ne daje karton...jel lopta u terenu? jeste...jeli bilo prekida ili nešto sudija svirao? nije...pa Messi može gađati direktno gore u loži kralja ili Pereza JER JE TO PO PRAVILIMA IGRE...ima pravo na to, ima pravo raditi sa njom šta hoce sve sve dok je lopta u terenu i dok igra nije prekinuta...to što se vi papci pa ne znate ni pravila igre, a htjeli bi da komentarišete njegove poteze, to je sad druga stvar...koliko su puta Pique i Puyol (kao i svi ostali stoperi i bekovi širom svijeta) nabijali lopte na tribne, pa nikad kartona nisu dobili zato jer i nema propisane kazne za to.Nail for Real je napisao/la:Jok, ja sam nabio loptu u navijace bez razloga.
I nije to strah, vec samo kazem, ako je Albiolu dao crveni za penal, barem zuti je trebao dati Alvesu.
@legenda, Marcelo je isao da iznudi penal i to je i uradio. Loptu je skrajnuo a Alves po nogama udario.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 18 apr 2011, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
@legendo, ja mislim da je bio penal, pa ti vidi
. A samim tim je i Alves zasluzio zuti.
@izzo, ne radi se ovdje o ciscenju lopte na nacin kako to rade stoperi. Ovo je Messi uradio iz frustracije jer nije mogao da stigne loptu koja je isla u aut. Cuj ima PRAVO da nabije loptu u navijace
. A bio sam cova, nije bio pod pritiskom kao stoperi. Al', jbg, puca pod pritiskom kepec.
@izzo, ne radi se ovdje o ciscenju lopte na nacin kako to rade stoperi. Ovo je Messi uradio iz frustracije jer nije mogao da stigne loptu koja je isla u aut. Cuj ima PRAVO da nabije loptu u navijace
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja ti kažem , sve po pravilima...sudija mu ne može karton za to, jer ne postoji pravilo koje bi ga kaznilo za onaj potez...ne postoji trenutno pisano fudbalsko pravilo...zna ja da bi vi najviše voljeli da nema Messia u Kupu, da ga suspenduju, da izmisle nekakav karton za njega ili šta bilo...ali kar.ina ...bice i igrat ce.Nail for Real je napisao/la:@legendo, ja mislim da je bio penal, pa ti vidi. A samim tim je i Alves zasluzio zuti.
@izzo, ne radi se ovdje o ciscenju lopte na nacin kako to rade stoperi. Ovo je Messi uradio iz frustracije jer nije mogao da stigne loptu koja je isla u aut. Cuj ima PRAVO da nabije loptu u navijace![]()
![]()
. A bio sam cova, nije bio pod pritiskom kao stoperi. Al', jbg, puca pod pritiskom kepec.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa zar nema pravo uzeti loptu i nabiti je van terena ,u igri ,ako je kod njega ,to je njegovo pravo šta će sa loptom ,da je sudija svirao nešta i on nabijo onako ,kao jednom Henry dobio bi sigurno žuti ,onako mu sudija nije ništa mogo ,samo zato što je pogodio navijače ,a da je nabijo malo visočija to ne bi niko ni primjetio i da Pepe nije skočio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nail for Real
- Kontakt:
Znaci, ima PRAVO nabit' loptu u navijaca
. Loptu on jarane nije mogao da stigne pa je ljutit' nabio na tribine. To nije fair-play uradit' tako, i da zasluzio je zuti. A ne plasim se ja njega mnogo, sve dok je Pepe tu
.
@legendo, sta je tebi @izzo
? Lopta nije bila kod njega, vec mu je bezala, nije mogao kepec da je stigne pa je ljutito nabio u navijace. Znaci, nije bio prisiljen, mog'o je pustit', al' ne, hoce on da je nabija....
@legendo, sta je tebi @izzo
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Eh to je sad druga stvar...da je sudija svirao i prekinuo igru PRIJE TOGA, a ovaj nabio loptu...onda sudija može da mu automatski i crveni karton (kao što je npr. dao Van Persiu drugi žuti u LP)...poslije sudijskog prekida nema nabijanja i preseravanja jer onda slijedi kazna za to - to su pravila igre....Messi kad je nabio loptu je BIO SA NJOM U TERENU, nije bilo prekida igre, ništa nije svirano i on IMA PRAVO da radi sa loptom šta god želi, po pravilima igre.legenda reala je napisao/la:Pa zar nema pravo uzeti loptu i nabiti je van terena ,u igri ,ako je kod njega ,to je njegovo pravo šta će sa loptom ,da je sudija svirao nešta i on nabijo onako ,kao jednom Henry dobio bi sigurno žuti ,onako mu sudija nije ništa mogo ,samo zato što je pogodio navijače ,a da je nabijo malo visočija to ne bi niko ni primjetio i da Pepe nije skočio
A sad moralisanje nakon toga jel to u redu ili nije, to vi slobodno još 10 dana pišite što se mene tice.
- legenda reala
- Kontakt:
pa nema veze ,ona nije bila van terena i automatski je u njega ,ovo ti je ista situacija kad golman izleti i nabije loptu na tribineNail for Real je napisao/la:Znaci, ima PRAVO nabit' loptu u navijaca. Loptu on jarane nije mogao da stigne pa je ljutit' nabio na tribine. To nije fair-play uradit' tako, i da zasluzio je zuti. A ne plasim se ja njega mnogo, sve dok je Pepe tu
.
@legendo, sta je tebi @izzo? Lopta nije bila kod njega, vec mu je bezala, nije mogao kepec da je stigne pa je ljutito nabio u navijace. Znaci, nije bio prisiljen, mog'o je pustit', al' ne, hoce on da je nabija....
Ocito je da Nail ne zna pravila fudbala

- Nail for Real
- Kontakt:
Pa ne gledaj, nije bio prisiljen da to uradi, vec iz cista mira. Iz frustracije bolje receno. Da je Ronaldo to uradio garant bi zuti dobio...izzo je napisao/la:Ocito je da Nail ne zna pravila fudbala![]()
- legenda reala
- Kontakt:
pa ko te pita po pravilima fudbalske igre mu ne može dati karton ,e sad da je bio Ronaldo možda i bi ,a možda i ne bi ,da je Engleska ovdje bi možda i Mesi dobio kartonNail for Real je napisao/la:Pa ne gledaj, nije bio prisiljen da to uradi, vec iz cista mira. Iz frustracije bolje receno. Da je Ronaldo to uradio garant bi zuti dobio...izzo je napisao/la:Ocito je da Nail ne zna pravila fudbala![]()
Jesi li dobar careNail for Real je napisao/la:Pa ne gledaj, nije bio prisiljen da to uradi, vec iz cista mira. Iz frustracije bolje receno. Da je Ronaldo to uradio garant bi zuti dobio...izzo je napisao/la:Ocito je da Nail ne zna pravila fudbala![]()
De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Aha svakakoPortillo je napisao/la:De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
Neka ga kazne ako ima kakav propis za onaj potez
Kad bude izmišljena neka nova pravila po kojima bi se onakav potez kažnjavao kartonom ili suspenzijom, onda ce i biti kažnjem...a dotad, vi samo nastavite sa moralisanjem, kukanjem i pljuvanjem Messia
- legenda reala
- Kontakt:
Sudija mu po pravilima nije mogo dati karton (ako se držo pravila )ovdje samo disciplinska komisija može nešta uraditi niko drugi ,zbog nesportskog ponašanja kao što je dobio Roney i Pjanić itd.Portillo je napisao/la:De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
A znam da je Izzu i co to glavni cilj kad pobjedi Real da dođu i da kažu kako je Pepe divljak Ramos i dr .samo nako da isprovociraju ,ovdje je sad slučaj na disciplinskoj komisiji sudija je uradio svoje(ako oni misle da je kriv ,sigurno će ga novčano ili već nekako kazniti) mi se samo beze raspravljamo ,a ja se ne volim raspravljati sa navijačima Barce jer oni svi zastupaju isto u svim raspravama (dođe ih deset i svi isto pišu ,nebitno koja je raspraav)
ronaldo je kreten,i cijela hrpa frankovaca,ukljucujuci navijace pa sve do cistacica...valjal ova..Portillo je napisao/la:De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
covjek vam fino sve pojasnio,al jok..ocigledno vi imate neka svoja fudbalska pravila,koja postujete..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Na osnovu cega da ga kazne, kad se Messi držao pisanih pravila igrelegenda reala je napisao/la:Sudija mu po pravilima nije mogo dati karton (ako se držo pravila )ovdje samo disciplinska komisija može nešta uraditi niko drugi ,zbog nesportskog ponašanja kao što je dobio Roney i Pjanić itd.Portillo je napisao/la:De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
A znam da je Izzu i co to glavni cilj kad pobjedi Real da dođu i da kažu kako je Pepe divljak Ramos i dr .samo nako da isprovociraju ,ovdje je sad slučaj na disciplinskoj komisiji sudija je uradio svoje
Možete samo moralisati jel to korektno i sportski ili nije
- legenda reala
- Kontakt:
Ma mene lično boli briga hoće li ga kazniti ,upravo zbog toga ga ta disciplinska može kazniti zbog nekog nesportskog ponašanja (novčano),nemoj mi reći da se to nije nikad desilo nakon pregledanih snimaka .izzo je napisao/la:Na osnovu cega da ga kazne, kad se Messi držao pisanih pravila igrelegenda reala je napisao/la:Sudija mu po pravilima nije mogo dati karton (ako se držo pravila )ovdje samo disciplinska komisija može nešta uraditi niko drugi ,zbog nesportskog ponašanja kao što je dobio Roney i Pjanić itd.Portillo je napisao/la:De legendo ne **** vragove. Pa sta mislis da je nesto takvo uradio Ramos ili Ronaldo sta bi se pricalo o tome? Tako isto i ja mogu opravdati Ramosov crveni na Camp Nou, kao sto vas dvojica pravdate Messija, znam da pokusavas biti realan, ali ne uspijeva ti. Messi je kreten kao i cijela hrpa Culesa ukljucjuci navijace, igrace pa sve do cistacica. Covjek je platio 150 eura da gleda fino utakmicu da bi mu kasnije jedan debil prisao i nabio ga loptom, sreca pa ga nije onesvijestio. To je za svaku osudu i najmanje zuti karton, odnosno suspenziju, po vasoj logici to bi znacilo da se bubam Pepe i Casquero ne mogu tuci na terenu, ali kada izadju u aut ili po zavrsetku utakmice mogu. De razmislite malo.
A znam da je Izzu i co to glavni cilj kad pobjedi Real da dođu i da kažu kako je Pepe divljak Ramos i dr .samo nako da isprovociraju ,ovdje je sad slučaj na disciplinskoj komisiji sudija je uradio svojene može na silu buraz hahaha pa ne može nikako
![]()
jesu navalili da ga kazne
![]()
a ne može nikako.
Možete samo moralisati jel to korektno ili nijeali to je vec druga prica.
Ma pustite, covjek je covjecija ribica i to je to. Ni Cak Noris ga ne moze suspendovat!
Sta ste se uhvatili ba za Messija joj kako ste iskompleksirani...jel vam to krivo sto je NAJBOLJI NA SVIJETU sto obara rekorde sto je BOG FUDBALA
..sto je drugi put vec najbolji na svijetu sto ce dati do kraja sezone 60 golova

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.