Jedan od problema je i trener koji nema kičmu i kojem je ovo apsolutni maksimum. Čovjek je vodio KK Slaviju i Keravnos. Šta očekivati od takvog tipa, čovjek je tu postavljen da klima glavom. Niti se ima kakva ideja, niti plan - on bi pristao raditi i sa prošlogodišnjim rosterom. Ne treba zaboraviti da je njegova desna ruka Muhamed Pašalić, primjer profesionalca i pasioniranog ljubitelja košarke, how yes no.
Dubravko mi je djelovao kao dobar tip, svaka čast za prethodnu sezonu gdje je pretpostavljam i financijski izgurao najvećim dijelom sam, ali sada već treba da pokaže neki vid odgovornosti. Dobiti jednu solidnu sumu novca od ovakve strukture vlasti je velika stvar, ne možeš se ponašati ovako bezobzirno. Makar, kao prvi čovjek kluba izađi javno, odi u neku emisiju, podcast - pojasni kako stoje stvari, Ostoja koji je glavni čovjek Partizana, svako malo objašnjava kakvo je stanje u klubu i koji su planovi, ovdje - Sjeverna Koreja.
Sam je priznao, lik je teški egoista, vjerovatno on sam i bira i pregovara sa igračima, tako se može raditi u BH ligi, ali u regionalnoj, koja odavno nije bila jača je pomalo smiješno. Neka zovnu Edina Avdića, čovjek ima više znanja od čitave strukture kluba.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.