guadalupe je napisao/la: ↑15 jul 2025, 13:03
Zutti je napisao/la: ↑15 jul 2025, 12:49
Hordas1990 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 12:42
Kako moze biti ista cijena za nas i istok Grbavice?
Stoji, nemam ti šta na to reći, al poenta moje priče je - svi se hvatate za cijene sezonskih prošle godine, kao bile su vam okej, prihvatljive, svi ih imali, a nas (ponavljat ću ovo dok sam živ) na utakmici pred derbi toliko da nas možeš prebrojati na svakoj tribini, bruku protiv Lištice neću ni spominjati. Da staviš cijene sezonskih 30/50/50 opet bi se sralo i nalazili izgovori da se ne dolazi.
guadalupe je napisao/la: ↑15 jul 2025, 12:41
Najbolje nista ne pisati ako ces se zamjeriti ovim retardima iz kluba. Kupujem svake godine godisnju, a sada je necu u inat kupiti zbog ove cijene, sve najgore zelim onome ko nas je ovako pocastio.
Lp
Pa ne moraš. Niko te ni ne tjera. Kupuj pojedinačne ako ti se to više sviđa. Ako ti ni to ne odgovara, nemoj dolaziti. Jednostavno je.
Eto ti ces mi i Anela reci da ja ne dolazim, bravo pametni bit ce ti cijena 15 KM karta protiv Rudara, Sloge i Radnika, ali sve skocilo pa i ovaj raspad od stadiona mora se vise placati.
Istok je bio 115 KM sada 200 KM, ima li ista u drzavi da je ovako u godini skocilo 70 % ?
Nisam ti ja rekao da ne dolaziš već da uradiš onako kako tebi odgovara. To što tebi ništa ne odgovara, jbg... Ja kažem kupi sezonsku - ne odgovara ti. Ja kažem kupuj pojedinačne - ne odgovara ti. Ja kažem nemoj dolaziti - ne odgovara ti. Hoćeš da odem ja u klub i pokrenem revoluciju da vam se omogući besplatan ulaz na stadion? Ako hoćeš da gledaš Sarajevo u narednoj sezoni na Koševo, a ne plaća ti se ni sezonska ni pojedinačna - javi se u privatne odvojit ću ja od studentske crkavice da ti pokrijem sezonsku za koju god hoćeš tribinu. Ne znam više stvarno šta da ti kažem.
Karte će ti se za zapad vrtiti 15/12/10, u zavisnosti od toga da li je derbi, Borac ili Rudar. Otprilike kako se i vrtilo prošle sezone s tim da sad imaš više derbija pa izađe to malo više nego prošle godine, samim tim i cijena sezonskih raste. Istok vjerovatno planiraju već da je urađen i zbog toga je ista cijena ko i za zapad. To je greška svakako.
I za kraj:
Boli me qurac i za Anelu i za cijelu upravu. Ne znam kako si me doveo u vezu s njima, prvi ja kritikujem milion njihovih poteza, vrati moje postove pa provjeri.